• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Kilolku, dobrze, że jesteście już w domciu:tak:..mam nadzieję,że się w końcu wyjaśni, co i jak..
Martolinka,mi na początku też wieczorami tak wydymało brzusio..z resztą do tej pory widzę, że do południa mam mniejszy, niż np.wieczorem..
Przed chwilą skończył się fajny program na Polsat Cafe - o sześcioraczkach..ja pierdykam,niezły żłobek mają Ci rodzice. Rodzinka ze Stanów,dzieci urodziły się w 30 tc, wszystkie zdrowe: 3 dziewczynki i trzech chłopców..fajnie to wyglądało,jak pokazywali dzień z życia takich szkrabów,pobudka,karmienie, przewijanie itd..oczywiście,jak pokazywali poród (cesarka), to się poryczałam..:zawstydzona/y:
Ech..oki,idę się kąpać i nyny..jutro jedziemy znów do moich rodziców..dobranoc mamuśki;-)

reklama
Dziewczyny ale u nas ZIMNO!!!!! Brrrrrrrrrrr...........
Julia śpi we flanelowej pidżamie, Joanka w welurowej, przykryte po nos, a ja zamarzam i nie ma kto mnie ogrzać:-( straszna pogoda:-(
Koleżanka wczoraj już paliła w kominku, ale jej zazdroszczę!!!

Lotka dalej kciuczę:tak:

O Julce-wpadce jakby nie było;-)- dowiedziałam się w 11 tc, tzn wiedziałam wcześniej, ale dopiero wtedy miałam pierwszą wizytę. Masakra jak sobie teraz pomyślę:szok: a o Asi- w sumie też wpadce, bo już się pogodziliśmy z faktem ze dzidzi nie będzie - zaraz na początku i chyba jednak to wolę. A jeszcze lepiej jakby było zaplanowane, ale wiadomo że jak się chce to nidarydy;-)

Etna gratuluję piątek! U nas coś zaczyna się dziać jeśli chodzi o górne piątki i też na to zwalam nasz katarek, który raz jest, a raz go nie ma:eek:

Cleo - dłuższego "normalnego snu" życzę...
Lotka - to kciukasy zaciśnięte.;-)
Dziunka - mam nadzieję, że Asia w nowej grupie też wzmocni morale:-D:-D
Etna - gratki zębiskowe, oby reszta szybko wykiełkowała.
Kikolek - super, że już jesteście, szkoda, że aż 2 tyg. trzeba czekać na wyniki
Maxwell - widziałam tą rodzinkę ... już jak dzieciaki miały po 3-4 lata; fajowe były.. w każdym bądź razie nieźle sobie radzą.;-)
Moje padły koło 20, jutro przedszkole pełną parą rusza, żłobek trochę odwleczony w czasie, ale też jutro podjedziemy, jak dobrze mieć internet, dzięki niemu dowiedziałam się o zebraniu rodziców.:-D

Ech wiedziałam że zapomniałam : Kilolku to dobrze ze jesteście już z powrotem! Jak Michał to zniósł i jakie badania mieliście?

Ana to trzymam kciuki za Hankę:tak: a żłobek i przedszkole oddalone od siebie?

Kilolek dobrze, ze juz w domku ;) jak bedziesz miala chwile to napisz co bylo w szpitalu dokladnie:tak:

dziunka rytmika jes fajna:tak: chodziam na Nia 7 lat:-)
ale zaczynalam o wiele pozniej niz Asia bo w wieku 6 lat;-)

Lotka oczywiscie dalej trzymamy kciuki:tak: ale test zrob rano bo moze jet tak jak mialas z Tomkiem;-) a jak nie to za miesiac beda juz dwie kreseczki:-)

pisalam kiedys, ze przychodza do mnie dwie dziewczynki Polki, conie?
Mialy przerwe, teraz na nowo chodza do mnie i to z dwuletnia siostra:sorry:
Dzisiaj byly trzy razy:szok: Musialam je odsylac bo Mlody spal. pozniej dopiero sie z nimi na placu umowilam. super sie bawia z Kubą, Mlody zadowolony ale...troche meczace, dwa razy juz je obiadem czestowalam (absolutnie im tego nie wypominam) ale co za matke maja, ze chodza glodne:szok:
Jak chce isc do ich mamy pogadac to zawsze maja jakas wymowke, ze mamy nie ma ale, ze wie ze u mnie sa itp. Dziwne bo ja na jej miejscu, skoro niby wie, ze dzieci do kogos chodza, zainteresowalabym sie do kogo chodza itp. Jutro tam ide, nie ma innej opcji.
A poza tym spokalam sie dzisiaj z kolezanka na placu wiec jakos przelecialo, wrocilismy po 19 a od 20 Mlody spi:tak:

Dziunka - żłobek koło mojej pracy, a przedszkole gdzieś w połowie drogi między domem a pracą - 45 min. szybkim krokiem - dziś sprawdziłam. Muszę sprawdzić na mapie ile to km;-) Chciałam by obie były koło mnie, ale nie wyszło.

Etna - to tylko próba, tak to autobus albo - jak wreszcie poćwiczę autko.;-) Poza tym dla zdrowotności czemu nie ;-) wyrzeźbię sobie pięknie nogi :-D
Edit. To tylko 4,4 km:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry