maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Kilolku, dobrze, że jesteście już w domciu
..mam nadzieję,że się w końcu wyjaśni, co i jak..
Martolinka,mi na początku też wieczorami tak wydymało brzusio..z resztą do tej pory widzę, że do południa mam mniejszy, niż np.wieczorem..
Przed chwilą skończył się fajny program na Polsat Cafe - o sześcioraczkach..ja pierdykam,niezły żłobek mają Ci rodzice. Rodzinka ze Stanów,dzieci urodziły się w 30 tc, wszystkie zdrowe: 3 dziewczynki i trzech chłopców..fajnie to wyglądało,jak pokazywali dzień z życia takich szkrabów,pobudka,karmienie, przewijanie itd..oczywiście,jak pokazywali poród (cesarka), to się poryczałam..
Ech..oki,idę się kąpać i nyny..jutro jedziemy znów do moich rodziców..dobranoc mamuśki;-)
..mam nadzieję,że się w końcu wyjaśni, co i jak..Martolinka,mi na początku też wieczorami tak wydymało brzusio..z resztą do tej pory widzę, że do południa mam mniejszy, niż np.wieczorem..
Przed chwilą skończył się fajny program na Polsat Cafe - o sześcioraczkach..ja pierdykam,niezły żłobek mają Ci rodzice. Rodzinka ze Stanów,dzieci urodziły się w 30 tc, wszystkie zdrowe: 3 dziewczynki i trzech chłopców..fajnie to wyglądało,jak pokazywali dzień z życia takich szkrabów,pobudka,karmienie, przewijanie itd..oczywiście,jak pokazywali poród (cesarka), to się poryczałam..

Ech..oki,idę się kąpać i nyny..jutro jedziemy znów do moich rodziców..dobranoc mamuśki;-)
a o Asi- w sumie też wpadce, bo już się pogodziliśmy z faktem ze dzidzi nie będzie - zaraz na początku i chyba jednak to wolę. A jeszcze lepiej jakby było zaplanowane, ale wiadomo że jak się chce to nidarydy;-)