• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Lotka tak mi przykro.Robiłaś test? Ostatnio się dowiedziałam że znajomego bratowa przez 4miesiące nie wiedziała że jest w ciązy.Miała normalne krwawienie (celowo nie piszę okres).Skojarzyła po rosnących piersiach.Poszła do lekarza i okazało się że ma rację i jest w ciąży.

Martolinka a o co chodzi bo ostatnio bardzo Was zaniedbuję ....

reklama
Byliśmy sobie z młodym na dworze , chłodno jak jesienia , ale powietrze było przyjemne:tak: zaraz bierzemy sie za puzzle.

Jutro jade z młodym do dziunki w goscine , potem odtransportuje go do taty i sama pojade na wizyte do gina. JUtro dostane juz karte ciązy:tak:echh

ale to dziwne zapisac jeszcze nienarodzone dziecko...co za czasy ...

kurak się piecze,mały kima od 14 chyba z przerwami na cyca:-/ pogoda jesienna ,mi ciągle zimno,musze w weekend jakies buty kupić bo w letnich juz zimno...ciągle wydatki...zastanawiałam się dziś czy istnieje jakiś sensowny sposób żeby oszczędzać na mieszkanie,nawet na tzw,wkład własny...na kredyt mnie stać ale nikt nie da bo nie udoumentuję D zaróbków i na razie pozostaje wynajem.

któraś z Was może ma wiedzę jakąś na ten temat??lokata a może książeczka mieszkaniowa czy inne propozycje???lata lecą kurde...

U mnie jest dosyc ciepło a oglądając pogodę dowiedzialam sie ze od poniedziałku 25 stopni ;p i tak cały tydzien ma byc 22, 23 w centrum. Ja jesieni jeszcze nie widzę a w domku mam ciepło bo to lekkie poddasze.

Witajcie ;)

u nas dzisiaj super ciepło:tak:
pol dnia na spacerze z kolezankami spedzilam, dzisiaj poznalam kolejna dziewczyne, ktora mieszka niedaleko mnie:-) ale się cieszę:tak:

a w ogóle mąż zrobil mi dzisiaj niespodzianke, kupil wczasy:tak: lecimy 14 września, tzn. ja niby jeszcze o tym nie wiem:-D pojechal do pracy na 18 a ja wrocilam po 18 ze spaceru, szukalam stronki na necie i weszlam na hisorie a tam wszystkiego się dowiedziałam:-) pozniej oczywicie musialam zerknac na jego poczte:-D i zabukowane.
Juz myslalam, ze nigdzie nie pojedziemy a jednak :)

hmm, tylko wstyd sie w stroju pokazać:zawstydzona/y:
albo zdziwiam:-D

któraś z Was może ma wiedzę jakąś na ten temat??lokata a może książeczka mieszkaniowa czy inne propozycje???lata lecą kurde...

Cleo książeczki mieszkaniowe o ile wiem już nie istnieją. Jeżeli macie jakieś oszczedności co miesiąc to najbardziej opłaca się szukać kont oszczędnościowych z korzystnym oprocentowaniem albo lokat, np. tzw. jednodniowych. One tak się nazywają bo odsetki naliczają się codziennie i lokata sama się odnawia codziennie. My mieliśmy takie lokaty w mBanku, ale teraz dużo lepsza jest w Getin Banku. Ale w ten sposób te oszczędności ci nie urosną znacząco, więc nie wiem czy to ejst dla was jakieś rozwiązanie. Przed kredytem chyba nie uciekniecie...

Kilolku , czyli jednak blokada psychiczna?
raczej tak

Alez mam doła :(((( siedzę sobie i ryczę. W zasadzie standarddowo pierwszego, w dzień płacenia rachunków ale kwota którą mi dziś zabrakło powaliła mnie doslownie. Do tego wścieklam się na męża, bo ten do mnie, że niepotrzebnie się wszystkim przejmuje. No &*&*&* jeden jak mam się nie przejmować? to ja płace rachunki, ja robię zakupy i to ja musze kombinowac żeby na wszystko starczyło. Milion razy mówilam mużeby się tym sam zajał to zobaczy czy to tak lekko i bezstresowo
Wyobrażacie sobie, ze za państwowe przedszkole musze zapłacić prawie 600zł??? a najgorzej mnie wnerwia, że Kuba raz przychodiz na 8 do 13 (ale liczy się od 7,30) innym razem na 8,30 do 16 (liczy si do 16,30) a cały tydzień musze placic od 7,30 do 16,30 &*&&*&*

Edit:
dzis kupy nie było

chyba mi owu niespodziewanie przeszła kolo nosa :((((((( znowu

reklama
Martolinka to jest paranoja żeby tak wcześnie trzeba było zapisywać dziecko do żłobka
POla nieładnie tak grzebać w męża mailach ;) hahaha ty szpiegu :) i na pewno w stroju będziesz się świetnie prezentować :D
u mnie rano było brzydko ale potem wyszło piękne słońce i było cieplutko więc trohcę pospacerowaliśmy :) , a najlepsze że gościu z energetycznego stanął na chodniku przy ruchliwej ulicy że nie mogłam przejść z wózkiem no i ja mu mówię że się nie zmieszcze a on do mnie żebyśmy na rękach ten wózek wzieli przenieśli we dwoje , to ja mu brzuch pokazuje ciemniakowi i wtedy dopiero wszedł na ulicę i tym samym auta go omijały a ja przeszła ulicą bo on mnie eskortował :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry