• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Ilonka jak rozpoczęcie roku?? mozesz na Michasia zwolnienie wziąść?? i nie łykaj ketanolu ,lepiej niech A zrobi masaż samo przejdzie i do dzieła ;-)

Igi śpi.ja głupia minął ból brzucha objadłam sie chipsami...no durna jestem naprawę..oby dzis nie bolało.

hehe no mózgu mi nie pomasuje :D
rozpoczęcie roku stresujące strasnzie aż się popłakałam z nerw ale ze mną związku to nie miało - jedna dziewczynka sżła sobie taka zadowolona po trybunah i nagle mi z oczu zniknęła - a ona wpadła w szczeline między trybunami :/ o matko z 10 minut próbowałyśmy ją z kolezanką z tej szczeliny wyciągnąć a ona w szoku chyba wogole współpracowac nie chciała. W końcu się udało jak ja wlazłam w tą szczelinę i ją od dolu pchnęlam i teraz uwaga bo to dość zabawne - dziecko lat 7 zaklinowało się w szczelinie - a ja w nią wlazłam!!! chyba z emocji sie tam zmieściłam. No i ją wyciagnęlyśmy - oczywiście tlumy sie na to gapiły, juz ok zaczyna się uroczystość, sztandar, hymn a ja z tej dziury wyleśc nie mogę :D

hehe no ale to mnie zbytnio nie zestresowalo jakosna szcęscie, glupio trochę ale co tam, tym dzieckiem się zenerwowalam.

co od migreny to nie dam się ddotknąc :/ chyba muszę olejek lawendowy wyciagnąć

edit: a czemu pisałaś o zwolnieniu na Michasia? On sie ma dobrze i ma mnie w nosie, ma swoja ukochana babcie i trzeba przyznać ulubioną ciocię - jak tylko wchodzą to on mi już macha.
kurde jak ja mam się z toba plotkować co??? gg ci nawaliło, telefon zgubilaś (znalazł się?)
w tym szpitalu tak sie zastanawialam jak się z tobą skontaktować

Ostatnia edycja:
podaj mi na pw nr gg moze cos wykombinuje ale moj nr
na fb jestem :P:P
telefon sie znalazł ale znalazca nie raczył oddać,włączył i wyłączył...**** takiego

pytam o zwolnienei bo pamietam ze Dziunki sie pytałaś coś

Cześć dziewczyny:-)
Wczoraj laba u moich rodziców na działce - plus fryzjer;-), a dzisiaj mój S. wziął wolne i jeździliśmy za żłobkiem dla mieszkanki mojego brzusia..Marysia została z teściówką, a my "w długą". Byliśmy w trzech żłobkach -wszystkie w Zabrzu..W pierwszym maleńka jest na 68 miejscu listy na przyszły wrzesień, w drugim mają miejsce na maj przyszłego roku, ale później nie mogę,muszę w maju i koniec, bo potem nie będzie tego miejsca, a w trzecim dyrektorka jakaś taka służbistka- dała mi wniosek,który mam wypełnić i dowieźć, a miejsca ewentualnie dopiero od września, ale też nie pewne..potem byliśmy w urzędzie skarbowym, gdzie zmieniłam nr konta - po przygodzie ze zwrotem podatku za zeszły rok. Okazało się,że było opóźnienie w przelewie, bo UWAGA panie nie czytają w PIT 37 uwag dodatkowych (tam podaliśmy nr konta) i przelały na moje stare konto,już zamknięte..ech..
Etna, dzięki Twojej metodzie udało mi się dojrzeć u Marysi lewą górną piątkę (znaczy się przebiła),drugiej górnej brak na razie..na szczęście mnie nie ugryzła:-D
Martolinka, daj znać,jak będziesz po wizycie..i napisz jak ze żłobkiem u Ciebie?
Aza, Anawawka - tak mi się wspomniało- wiecie,jaka jest też bardzo dobra maść na blizny?Tylko,że z leksza droga (coś koło 140zł), ale mi pomogła na kolano po wypadku..jest to maść ze śluzu ślimaka -Elicina..
Polaa,super masz mężusia, fajnie wymyślił z tymi wczasami:-)..no i gdzie lecicie?
Lotka-zdrówka życzę!!Kręgosłup to nie przelewki!!
Kilolku - to niezłe rozpoczęcie roku!!Szok!!Musiało to nieźle wyglądać,jak ją wyciągałyście..

Witam sie i ja :-)
kreski drugiej brak, wiec staranka nadal w toku ;-)

chociaz narazie mam 2 tyg leczenia - siadl mi kregoslup i dzis dostalam na niego m.in. Ketonal ;-( a w ulotce jak byk pisze "Lek moze utrudniac zajscie w ciaze" :-( ;-( Tak ze przewiduje niepredkie kolejne zafasolkowanie :-(
Milego popoludnia!
Lotka to mnie zszokowałaś a ja go tyle jem.I jak mam byc w ciąży.Cholerka....

No wlasnie Gosiu, cos mi sie kojazylo ze Ty ten Ketonal bierzesz.... ja dostalam dawke 100mg i tam tak doslownie w ulotce pisze... :( Jak bym byla u siebie to pewnie bym sie dopytala mojego gina o szczegoly a tak to te tabletki biore i potem bede dalej myslec nad starankami...
Bo w sumie kolejna ciaza jak by mnie tak zabolalo w plecach to by bylo nieciekawie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry