Cześć dziewczyny:-)
Wczoraj laba u moich rodziców na działce - plus fryzjer;-), a dzisiaj mój S. wziął wolne i jeździliśmy za żłobkiem dla mieszkanki mojego brzusia..Marysia została z teściówką, a my "w długą". Byliśmy w trzech żłobkach -wszystkie w Zabrzu..W pierwszym maleńka jest na 68 miejscu listy na przyszły wrzesień, w drugim mają miejsce na maj przyszłego roku, ale później nie mogę,muszę w maju i koniec, bo potem nie będzie tego miejsca, a w trzecim dyrektorka jakaś taka służbistka- dała mi wniosek,który mam wypełnić i dowieźć, a miejsca ewentualnie dopiero od września, ale też nie pewne..potem byliśmy w urzędzie skarbowym, gdzie zmieniłam nr konta - po przygodzie ze zwrotem podatku za zeszły rok. Okazało się,że było opóźnienie w przelewie, bo UWAGA panie nie czytają w PIT 37 uwag dodatkowych (tam podaliśmy nr konta) i przelały na moje stare konto,już zamknięte..ech..
Etna, dzięki Twojej metodzie udało mi się dojrzeć u Marysi lewą górną piątkę (znaczy się przebiła),drugiej górnej brak na razie..na szczęście mnie nie ugryzła
Martolinka, daj znać,jak będziesz po wizycie..i napisz jak ze żłobkiem u Ciebie?
Aza, Anawawka - tak mi się wspomniało- wiecie,jaka jest też bardzo dobra maść na blizny?Tylko,że z leksza droga (coś koło 140zł), ale mi pomogła na kolano po wypadku..jest to maść ze śluzu ślimaka -Elicina..
Polaa,super masz mężusia, fajnie wymyślił z tymi wczasami:-)..no i gdzie lecicie?
Lotka-zdrówka życzę!!Kręgosłup to nie przelewki!!
Kilolku - to niezłe rozpoczęcie roku!!Szok!!Musiało to nieźle wyglądać,jak ją wyciągałyście..