• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Naprawdę? W drugim szpitalu mi go nie dawali. Ja już nic nie wiem.

Zacytuję z tej ulotki:
"Ciąża.
Przed zastosowaniem leku nalezy poradzic sie lekarza. Lek mozna stosowac w I i II trymestrze ciazy jedynie wtedy, gdy lekarz uzna to za bezwzglednie konieczne. Stosowanie leku w III trymestrze ciazy jest przeciwwskazane.
Lek Ketonal Forte moze utrudniac zajscie w ciaze. Jezeli pacjentka planuje zajscie w ciaze lub ma problemy z zajsciem w ciaze, powinna o tym poinformowac lekarza."

podkreslone zdanie jest tak w ulotce.

Witajcie ja na momencik dziś mężuś w domku to czasu o wiele za mało. Byłam wczoraj u fryzjera i czuję się o niebo lepiej uffff. Jasiek coś dziś marudny chyba trójka na wylocie.

GOSIULEK ja też na ból głowy tylko ketonal, ale ulotką tak jak pisze lotka jednoznaczna. Musisz inny sposób na ból znaleźć.

KIKOLKU no nieźle z tą dziewczynką. A widzisz Michaś i ciocie zaakceptował. U nas tak samo jak ja jestem to tylko mama, ale jak gdzieś jadę na cały dzień to i jedna i druga babcia są super.

dziewczynki apropo ząbków czytam ze te 5 to wszystkim maluchom gorne idą a nie dolne, ja szukalam na dole poniewaz zawsze od dolnych zębow ząbkowanie sie zaczynało, chociaz pierwsza 4 była górna .....

musze i ja zerknąć bo noce niespokojne mielismy, OLis sie slinił ale to juz długo trwa, ja szukalam na dole i nic nie widzialam.

dziewczynki apropo ząbków czytam ze te 5 to wszystkim maluchom gorne idą a nie dolne, ja szukalam na dole poniewaz zawsze od dolnych zębow ząbkowanie sie zaczynało, chociaz pierwsza 4 była górna .....

musze i ja zerknąć bo noce niespokojne mielismy, OLis sie slinił ale to juz długo trwa, ja szukalam na dole i nic nie widzialam.
Uleńka, mojej Marysi dolne piątki już wyszły, tylko, że ja nawet nie wiem kiedy - nie przyuważyłam tego..

Ula u nas idą ale nie wiem czy dolne czy górne.Dzisiaj w nocy przez pół godziny był płacz.na rękach sie uspokajał. Dopiero jak posmarowałam dziąsełka zrobił mi papa i zasnął.

podaj mi na pw nr gg moze cos wykombinuje ale moj nr
na fb jestem :P:P
telefon sie znalazł ale znalazca nie raczył oddać,włączył i wyłączył...**** takiego

pytam o zwolnienei bo pamietam ze Dziunki sie pytałaś coś
bo ja chciałam na ten pobyt w szptalu, myslałam, ze to łużej potrwa ale nie zgodzili sie w pracy na zwolnienie

Naprawdę? W drugim szpitalu mi go nie dawali. Ja już nic nie wiem.
a można spytac na co w ciąży dawali CI ketonal?

KIKOLKU no nieźle z tą dziewczynką. A widzisz Michaś i ciocie zaakceptował. U nas tak samo jak ja jestem to tylko mama, ale jak gdzieś jadę na cały dzień to i jedna i druga babcia są super.
taa tylko ciocia mocno sie przejmuje i łazi za Michalkiem krok w krok a efekt jest taki, że ja nie moge już nawet na pół kroku odejść i dzisiaj teściowa skarzyła się, ze tak samo a ona zwykle blisko Michała była, węc skoro ona się już skarzyła to musi być kiepsko

reklama
Czesc dziewczyny

oj zawalili mnie robota w pracy, moze dzisiaj sie wyspie ajjjjj

Martolinka co po wizycie ??

Dziunka kalosze pasowaly???

Dzisiaj byłam na kontroli u lekarza na zdrowych, potrzebowalam recepty i pani pediatra zobaczyla pawla zabki i potwierdzila moja diagnoze. Wszystkie cztery "5" mu wychodza jednoczesnie, juz dwie przebite i dwie w trakcie. gardlo czyste, osluchowo tez, wiec katar od zebow. mam dawac malemu przeciwbolowe, bo sie strasznie meczy. Wczoraj mial buzke spuchnieta :(((( No i mam jeszcze dawac oslonowe (te co przy antybiotyku) zeby żadna infekcja sie nie rozwinela od tych ranek przy zabkowaniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry