Lotka dziękuję.
Przypomniałam sobie że u nas w szpitalu dawali mi ketonal jak byłam w pierwszej ciąży:-(
niby go mozna, ale tylko w dwoch pierwszych trymestrach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lotka dziękuję.
Przypomniałam sobie że u nas w szpitalu dawali mi ketonal jak byłam w pierwszej ciąży:-(
Naprawdę? W drugim szpitalu mi go nie dawali. Ja już nic nie wiem.niby go mozna, ale tylko w dwoch pierwszych trymestrach
Naprawdę? W drugim szpitalu mi go nie dawali. Ja już nic nie wiem.
Uleńka, mojej Marysi dolne piątki już wyszły, tylko, że ja nawet nie wiem kiedy - nie przyuważyłam tego..dziewczynki apropo ząbków czytam ze te 5 to wszystkim maluchom gorne idą a nie dolne, ja szukalam na dole poniewaz zawsze od dolnych zębow ząbkowanie sie zaczynało, chociaz pierwsza 4 była górna .....
musze i ja zerknąć bo noce niespokojne mielismy, OLis sie slinił ale to juz długo trwa, ja szukalam na dole i nic nie widzialam.
bo ja chciałam na ten pobyt w szptalu, myslałam, ze to łużej potrwa ale nie zgodzili sie w pracy na zwolnieniepodaj mi na pw nr gg moze cos wykombinuje ale moj nr
na fb jestem
telefon sie znalazł ale znalazca nie raczył oddać,włączył i wyłączył...**** takiego
pytam o zwolnienei bo pamietam ze Dziunki sie pytałaś coś
a można spytac na co w ciąży dawali CI ketonal?Naprawdę? W drugim szpitalu mi go nie dawali. Ja już nic nie wiem.
taa tylko ciocia mocno sie przejmuje i łazi za Michalkiem krok w krok a efekt jest taki, że ja nie moge już nawet na pół kroku odejść i dzisiaj teściowa skarzyła się, ze tak samo a ona zwykle blisko Michała była, węc skoro ona się już skarzyła to musi być kiepskoKIKOLKU no nieźle z tą dziewczynką. A widzisz Michaś i ciocie zaakceptował. U nas tak samo jak ja jestem to tylko mama, ale jak gdzieś jadę na cały dzień to i jedna i druga babcia są super.