Witajcie,
Kilolek własnie zadzieraj w górę kopytka
Maxweel w poniedziałek dowieziemy ten mój dowoód do zlobka bo wczoraj nie dalismy rady Wtedy dam znac. Do wrzesnia to nie tak dalekomalenstwo bedzie miało około 10 mscy tak?
Etna dziunce laptop padł... a kaloszki okazały sie za małe..
Co do wizyty. Dawno nie byłam tak rozczarowana. Rozczarowana osobą , do której miałam pełne zaufanie. Mój lekarz przeszedł jakieś pranie mózgu albo wpadł w monotonnie pracy.
1. USG mi nie zrobił , bo miałam na IP i on po ostatniej konferencji pewnego profesora utwiedza się w przekonaniu , że USG nie można zbyt często robić. Następne miałoby być około 12 tc.
2. Karte ciąży założy mi dopiero jak przyniose wyniki badan , ktore notabene wczoraj mi zalecił. Czyli karta ciąży od 12 tc. Absurd!!!!!!!1
3.Musiał sprawdzić w podręczniku jakie badania ma zlecić , bo najwyrażniej nie bardzo pamiętał...
4. Na moje pytanie czemu nie mam robić cytymegalii odpowiedział , ze tego sie nie leczy u dziecka i jak ma być chore to będzie.
5. Zrobił mi choć badanie ginekologiczne (szyjka czysta , zamknięta , wielkość ,macicy prawidłowa.)
Nie burzyłam się tam zbyt wiele , bo wiedziałam , ze to moja ostatnia wizyta u niego. Jestem rozczarowana tym bardziej , ze nam go wiele lat , ciąże prowadził wzorowo...
Dzieki za info, Marta :-)
Faktycznie bedzie jednak lepiej zmienic lekarza... :/
Witam sie i na podworko z mlodym lece, podobno od wtorku koniec sloneczka...... oby nie :-)

A jakie emerytury są? Zus nie da sobie krzywdy zrobić.Trzeba z nich ciągnąć jak jest taka możliwość bo jest jedyna okazja.