polaa
Mamusia Kubusia&Wojtusia
Gosiulek wyobraz sobie, ze wiem ze moze byc lepiej!!!
Ula to co mowia jak jest w UK to tylko ze slyszenia a jak jest naprawde to wie ktos kto tutaj mieszka. Nie bede bronila UK bo nie to mam na celu, wszedzie sa plusy i minusy (moim zdaniem) ale ja osobiscie bylam bardzo zadowolona z prowadzenia ciazy i jesli bede w drugiej (daj Boze) to tylko tutaj a nie w PL. Ale o tym juz pialam, takie mam podejscie. No w sumie ciezko byloby mi prowadzic ciaze w Polsce jak mieszkam tutaj
i wszystkie wiedza jaka jest tutaj sluzba zdrowia, widocznie jestem dziwna, byc moze i glupia ale jestem z niej zadowolona, kiedys ktos mi powiedzial, ze jak w Polce lekarstwa bylyby za darmo to tez by nie przepiywali tak "chetnie" anybiotykow.
Ale to tylko moje zdanie
albo sie przyzwyczailam i jestem po prostu zadowolona albo jestem GLUPIA jak juz pisalam.
Aha ULA byc moze dlatego, ze nie mialam zadnych problemow w ciazy to mi pasowalo tak jak bylo, nie mowie, ze nie...
Ale jak mi sie cos dzialo (dwa razy) to do szpitala i tam ie mna odpowiednio zajeli. A moze po prostu nie wiem jak to jest sie zajac odpowiednio kims i tak pisze......
Ula to co mowia jak jest w UK to tylko ze slyszenia a jak jest naprawde to wie ktos kto tutaj mieszka. Nie bede bronila UK bo nie to mam na celu, wszedzie sa plusy i minusy (moim zdaniem) ale ja osobiscie bylam bardzo zadowolona z prowadzenia ciazy i jesli bede w drugiej (daj Boze) to tylko tutaj a nie w PL. Ale o tym juz pialam, takie mam podejscie. No w sumie ciezko byloby mi prowadzic ciaze w Polsce jak mieszkam tutaj
i wszystkie wiedza jaka jest tutaj sluzba zdrowia, widocznie jestem dziwna, byc moze i glupia ale jestem z niej zadowolona, kiedys ktos mi powiedzial, ze jak w Polce lekarstwa bylyby za darmo to tez by nie przepiywali tak "chetnie" anybiotykow.Ale to tylko moje zdanie
albo sie przyzwyczailam i jestem po prostu zadowolona albo jestem GLUPIA jak juz pisalam. Aha ULA byc moze dlatego, ze nie mialam zadnych problemow w ciazy to mi pasowalo tak jak bylo, nie mowie, ze nie...
Ale jak mi sie cos dzialo (dwa razy) to do szpitala i tam ie mna odpowiednio zajeli. A moze po prostu nie wiem jak to jest sie zajac odpowiednio kims i tak pisze......
Ostatnia edycja: