Cześć dziewczyny:-)
Była u mnie na kawie teściowa,właśnie poszła i już luzik. Wczoraj cały dzień spędziłyśmy z Marysią u moich rodziców na działce,mała wybiegała się, co nie miara:-)..
Nie pamiętam, ale chyba Martolinka zaczęła wczoraj temat położnych. Ja nie musiałam opłacać żadnej położnej,a byłam zadowolona z wszystkich trzech,które przy mnie były (rodziłam od 13 we wtorek,a skończyłam o 13.30 w środę, więc zaliczyłam trzy dyżury

)..mam nadzieję,że i tym razem trafię na fajne babki..
Cleo, Anawawka- super,że Wasze spotkanko było mega udane - sądząc po opisach i fotkach:-)!!
Lotka - jutro wielki dzień testowania??:-) Trzymam mocno kciukasy&&&&&&&&&&&&&!!!
Dziunka- gratulacje dla Julki!!! Rozumiem,że uwielbia pływać?:-) A Asieńka niezła aktorka, czasami jak ja opisujesz,to normalnie widzę moją Marychę - ta ma podobne zagrywki..A sen - może będzie proroczy??;-)
Polaa- zdrówka!!! I faktycznie,możelepiej weź zbadaj serducho,lepiej dmuchać na zimne!!!
Dziunka, co do pokoiku,czy kącika..myśmy wymyślili na razie z moim to tak,że Marysia zostanie w sypialni (w przyszłym roku zrobimy tam normalny pokój dziecięcy), bo i tak juz od dłuższego czasu śpi sama w tym pokoju,a my śpimy w gościnnym. A Martusia będzie spała razem z nami (znaczy w swoim łóżeczku) do czasu, aż w miarę będzie przesypiała noce..zobaczymy,jak to wyjdzie w "praniu"..