• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Asia po zupie serowej nie zdążyła na nocnik tak z niej kupa leciała, dosłownie bez wysiłku, wiec trochę na dywan, reszta w nocnik. Za to siusiu trzymała do rana i wszystko trafiło do nocniczka:tak:

Dziunka zapytaj w żłobku o te obiady, powiedz że Asia nienajlepiej je znosi, bo to jest coś nie tak z tym jedzeniem.
Przecież Asia wszystko jadła i takich problemów nie miala nigdy.

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Była u mnie na kawie teściowa,właśnie poszła i już luzik. Wczoraj cały dzień spędziłyśmy z Marysią u moich rodziców na działce,mała wybiegała się, co nie miara:-)..
Nie pamiętam, ale chyba Martolinka zaczęła wczoraj temat położnych. Ja nie musiałam opłacać żadnej położnej,a byłam zadowolona z wszystkich trzech,które przy mnie były (rodziłam od 13 we wtorek,a skończyłam o 13.30 w środę, więc zaliczyłam trzy dyżury:-D)..mam nadzieję,że i tym razem trafię na fajne babki..
Cleo, Anawawka- super,że Wasze spotkanko było mega udane - sądząc po opisach i fotkach:-)!!
Lotka - jutro wielki dzień testowania??:-) Trzymam mocno kciukasy&&&&&&&&&&&&&!!!
Dziunka- gratulacje dla Julki!!! Rozumiem,że uwielbia pływać?:-) A Asieńka niezła aktorka, czasami jak ja opisujesz,to normalnie widzę moją Marychę - ta ma podobne zagrywki..A sen - może będzie proroczy??;-)
Polaa- zdrówka!!! I faktycznie,możelepiej weź zbadaj serducho,lepiej dmuchać na zimne!!!
Dziunka, co do pokoiku,czy kącika..myśmy wymyślili na razie z moim to tak,że Marysia zostanie w sypialni (w przyszłym roku zrobimy tam normalny pokój dziecięcy), bo i tak juz od dłuższego czasu śpi sama w tym pokoju,a my śpimy w gościnnym. A Martusia będzie spała razem z nami (znaczy w swoim łóżeczku) do czasu, aż w miarę będzie przesypiała noce..zobaczymy,jak to wyjdzie w "praniu"..

Hej :)

dziunka masz racje, podpytaj w zlobku o te obiadki bo szkoda, zeby Mloda sie meczyla:-(
Fajny sen mial Twoj A;-) moze proroczy??:-)

maxwell to imie juz wybrane, co nie?:-) Martusia :)
oj ja tez zazdroszcze zakupkow dla Maleństwa, urzadzania kącikow, pokoikow itp:tak::zawstydzona/y:

Kuba spi, pomidorowa "sie robi" a ja mam luz:-)
ale biore sie za ogarniecie chaty bo ostatnio to zaniedbalam:zawstydzona/y:

Taka historia to jest tylko młyn na sprzedaż innych producentów. w Polsce wszyscy robią aferę jak coś się zdarzy w innym kraju, a to, ze kurczak Gerbera tylko w Polsce był z MoM ludzie zauważyli dopiero po paru miesiącach :)

reklama
Mój Oli spi od 12.20, ja ogarnęlam juz mieszkanko z rana a teraz sie delektuję lenistwem. Maz dzis pojechal autem do pracy mialam z Oliskiem do niego pociągiem pojechac najlpierw do ginekologa, potem po rowerek biegowy a niestety nici z wyjazdu. Ginekolog ten sam bierze w miejscowosci w ktorej pracuje moj maz dwa razy tyle co u mnie wiec juz poczekam do nastepnego wtorku z wizytą, rowerek ten na ktory sie zdecydowalismy jest dla dzieci powyzej 2,5 roku wiec odpada wyjazd. Znajomi mają first bike ktory słuzy na duzo dłuzej ale kosztuje ok 500 zł wiec zakup narazie wstrzymany ;/ a myslalam ze dzis wyskoczę z domku na małe zakupki, buuuu ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry