• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Dziunka gratulacje dla Juli!

Cleo co za słatkę robiłaś?

Marta piersi w tym jogursie wyszły pyszne tylko cięzko mi jest usmazyc w tych płatkach, nastepnym razem upiekę w piekarniku. Olis miesem pluł a je brokuły i kalafior w masełku i bułce.

Agrafko jak ma zapalenie pecherza to nie musi byc pipcia czerwona :( Robilas jej mocz? Bo cos wspominalas?

reklama
Martolinka racja zjechałam zdeka z tematu ale mi chodziło o to że urodzić to "pikuś":-D gorzej potem..już milczę bo znowu powiem słowo za dużo hehe...a ciężarnej nie będę denerwować;-)
]
prawidłowo;-)

w weeken powiemy rodzinie M o mojej ciązy bo jeszcze nie wiedza choc tesc dziwnie mi sie prrzygladał jak odmówiłam wypic z nim drinka;-)

Agrafka zadnego podraznienia nic nie widac?

nie, nic szczególnego nie widać,

Agrafko jak ma zapalenie pecherza to nie musi byc pipcia czerwona :( Robilas jej mocz? Bo cos wspominalas?

nie wydaje mi się, żeby miała jakieś problemy z sikaniem, bo przy sikaniu nie płacze, normalnie sika, nie popuszcza.
Ja miałam w dzieciństwie często jakieś takie zapalenia, więc wiem jaki to ból - to jej na pewno nie dolega :)
A mocz robiłam dziś, wyniki dopiero jutro będą niestety. Zobaczymy. Teraz dokazuje :)

prawidłowo;-)

w weeken powiemy rodzinie M o mojej ciązy bo jeszcze nie wiedza choc tesc dziwnie mi sie prrzygladał jak odmówiłam wypic z nim drinka;-)

On na pewno już wie:tak: moi dziadkowie rozpoznają ciążę jak jeszcze sama o niej nie wiesz:cool2:

Agrafka a nie mówisz w domu o bolącej pipci? Albo kogoś nie bolała? Bo Aśka często udaje i papuguje po Julce, po mnie. Ostatnio Julia uderzyła się w te okolice tak bardzo, ze majtki miała we krwi:-( płacz był nieziemski, potem ją umyłam i oglądałam. Za kilka godzin patrzę a Asia kładzie się na kanapę z udawanym płaczem i pokazuje na pipkę, mówi "Pipa ała, ała" i musiałam poudawać że jej tam oglądam;-)

Mówiłam właśnie Marcie że wróżę Asi wspaniałą karierę aktorską;-) młoda tak wyuczyła udawany płacz, że do niedawna się nabierałam. Mruży oczy i szlocha i potrafi tak kilkanaście minut i nierzadko kończy się prawdziwym płaczem albo ... śmiechem:-D jęczy, szlocha, teraz tak samo, usypiałam młodą (w końcu z nią zasnęłam, gdyby nie Marta dalej bym spała:confused2:), szykuję ją do przeniesienia i nagle ta zaczyna szlochać. Dopiero jak stanowczo powiedziałam że ma być cicho i spać od razu zasnęła dalej:-D

W pt mam wizytę u lekarza, idę się zaszczepić, a przy okazji poproszę o jakieś skierowanie na morfologię. Chodzę lekko wykończona, senna, do tego krew mi ostatnio z nosa leciała. A w ciąży nie jestem:cool: chyba że razem z Martą przechodzę:-D

hej
dziunka Gratulacje dla Julki :))
u mnie poród i położne były super ale ja to się nie wypowiadam na ten temat ;)
przyszła mi dzisiaj gondola do wózka więc ten problem mam już z głowy :D ,teraz tylko materacyk do kołyski i jakiś kocyk , a i z jedną butelkę (oby nie była potrzebna) i mam chyba wszystko :D
kupiłam też dzisiaj buty Kubie już na zimę , po prostu są świetne , jak je zobaczyłam to wiedziałam że muszę je mieć :))) ,a jeszcze mamy krowę na biegunach ;) haha i też jest dzisiaj hitem :)

reklama
Witam wieczorową porą..
Zdjęcia ze spotkania z Cleo zgrałam jest tego tak dużo, że mam trudność z wyborem, poza tym pranie zrobione, papiery podrukowane do żłobka i przedszkola i muszę siąść przeliczyć ile mi na łba wypada, może jakąś zniżkę na razie dostaniemy...
Dziunka - fajnie, że Julka jest w klasie pływackiej, super, że się dostała, a aktorskie zdolności Asi może trzeba rozwijać;-)
Agrafka - współczuję domysłów co do choroby Ali, może jednak zapalenie pęcherza? mam nadzieję, że nie....
Martolinka - z rozrzewnieniem wspominam powiadomienie mojej rodzinki na temat ciąż; pierwsza wypadała akurat pod choinkę, więc mieli mega prezent, a druga wypadła tak bez okazji:-D:-D
Ehh moje jeszcze zostały przegonione po mediamarkt i świecie dziecka, dopiero to je wykończyło dość dobrze:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry