• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka pewnie Julcia się cieszy co? Super, że się dostała.

Agrafka mam nadzieje, że wkrótce polepszy się Ali. Zdróweczka dla niej...

Ja siedze sama bo mój dziś ma nocki. Dziś byliśmy na rowerku na nowym moście, który jutro mają otwierać więc ostatnia szansa wjazdu tam rowerem. Nareszcie po tej wycieczce Konrad mi zgłodniał i wciągnął 3 kanapki z dżemikiem babcinej roboty :))) Ostatnio coś nie chce jeść, wylałam już 3 porcje zupy, 2 porcje owocków i 2 słoiczki. Nic nie chciał, mam nadzieje, że wkrótce wróci do normy.

Aza miejmy nadzieje ze Konrad zacznie jesc. U mnie odwrotnie nie moglam malego dzisiaj nakarmic.... pochlonal ilosci mrożące krew w żyłach :szok: i ciagle chodził mniam, mniam, mniam.
Nawet dzisiaj wieczornej kaszki było pierwszy raz za mało

Wiadomo cos o Kilolku???? jak im tam w szpitalu? Cleo wiesz cos?

Dziunka jak super ze sie udalo, Julka sie cieszy pewnie

Martolinka przezycia z porodu widze ze masz okropne :( Zobaczysz tym razem bedzie calkiem inaczej zobaczysz tak czuje.
Ja bardzo miło wspominam swoj porod, obsluge, obecnosc meza, warunki. I wszystko oczywiscie w ramach ubezpieczenia

My juz zapisalismy dzisiaj Pawla na zajecia basenowe, jedno z głowy

Hej :)

jeju, ale mialam dzisiaj dzien:(( bylam w miescie i strasznie zdenerwowal mnie pewien gosc (nie bede opisywala bo za duzo pisania:() ale naprawde mialam racje;-) tak sie we zagotowalo, odeszlam i w pewnym momencie taki okropny bol barku (juz o nim wczesniej wspominalam), malo tego stracilam przytomnosc:-( jeju jak bolalo, beczalam jak male dziecko.
Wniosek prosty: bark mnie boli jak sie zdenerwuje i czyms stresuje:tak: pomyslalam w jakich sytucjach mnie bolal wczesniej i wszysko sie zgadza:( a ja strasznie nerwowa jestem:/ Dopiero niedawno przestalo bolec. Co za ulga ;)

Agrafka mam nadzieje, ze Ali przejdzie szybko ta goraczka:tak:
Dziunka gratulacje dla Julii:-)

Ja w szpitalu mialam tez super polozna:tak: nawet zostala ze mna do konca:) pytala czy chce ;) bo miala przyjsc inna zmiana a sie tak do Niej "przyzwyczailam" ze wolalam, zeby zostala.
ta co prowadzila moja ciaze tez byla ok :)
ogolnie opieke w ciazy i w szpitalu wspominam bardzo dobrze:tak: no oprocz ostatniej nocy przed wyjsciem do domu;-) ale wiem jedno, ze drugie dziecko tez chce w UK rodzic:-D

AZA tez o tym myslalam:tak: musze sie tym zajac w koncu ale wiem, ze nerwy duzo sie do tego przyczyniaja:-( jak jestem czyms zestreowana, musze cos zalatwic czego nie lubie albo cos w tym stylu to zaczyna mnie wtedy bolec, a boli jak cholera:/
Mialam cesarke ale skurcze wczesniej przez kilkanascie godzin ale Bol barku jest gorszy:-(
nie przesadzam!!

dzieki za informacje ;) mnie lopatka nie boli na szczescie. Boli mnie bark, cala lewa reka, brzuch po lewej stronie a jak bol osiagnie apogeum o lewa noga dretwieje i po prostu wszystko :(

Moja mama miala to samo ale ona nadwyrezyla bo gra w siatkowke, zazywal przez kilka dni ketonal i jak reka odjal. a ja cierpie dalej

reklama
mam spacerówkę Quinny Freestyle więc tylko dokupiłam gondolkę :) ,a i fotelik na adapterach mogę wpiąć więc się ciesze :)

A jaki kolorek:tak: podoba mi się:tak:
Jak urzadzicie kącik dla małej ?? A Ty Maxwell? Ale Wam laski zazdroszczę tych zakupów!

Mojemu A się dziś śniło, że przyjechał do Pl prosto do mnie do szpitala i mu pokazuję dziecko mówiąc "To jest Twój syn ....." I tu padło imię ale niestety, nie pamięta jakie , tylko mi napisał że "jedno z tych dziwnych co Tobie się podobają":-D

Julka sie cieszy bardzo, gorzej, że w klasie będą jeszcze trzy inne Julki:rofl2:

Asia po zupie serowej nie zdążyła na nocnik tak z niej kupa leciała, dosłownie bez wysiłku, wiec trochę na dywan, reszta w nocnik. Za to siusiu trzymała do rana i wszystko trafiło do nocniczka:tak:

p.s. laski, ja nieraz nie korzystam z funkcji "dziękuję" ale to nie znaczy ze nie dziękuję;-) po prostu szybko czytam i zawsze przegapię, sorki;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry