• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Dr Fiutowski zaprasza mnie jutro do siebie o 19.15 wiec odliczam;-)na NFZ najblizszy termin za 3 tygodnie wiec kupa czasu
Agrafka 250 zł za USG? Byliśmy raz w 20 tc na usg 3D u pewnego Profesora , daliśmy 300 zł i to był majątek...choć jednorazowy

Anawawka masz swieta racje. Jeszcze gorzej jak rodzice maja dwie linie wychowania.. Wtedy to już katastrofa

reklama
Nie gosiulek. Postanowiłam sprawdzic ile sie czeka na NFZ . Myslałam ,z e moze dzien , dwa to bym poszła. Ale 3 tygodnie to długo i jutro zobaczę jak ten gin sie sprawdzi:tak:

hej
moje dziecko ma gile do pasa :(( jak ściągam fridą to się drze jakbym go ze skóry obdzierała :(( ,wasze też tak krzyczą??
Martolinka no nazwisko lekarza pierwsza klasa , najważniejsze jednak żeby kompetentny był ;)
kilolku biedny ten Michaś , że też znowu się do niego coś przyczepiło
maxwell to fajnie że chlebuś zjadła , mój ostatnio też nosem kręci na chleb ,ale mam nadzieje że szybko mu minie
właśnie myślę co na obiad zrobić ??ide na smaczki

Agrafka - wow, nie wiedziałam o tym placyku zabaw, w którym jest on miejscu? A zdjęcie w foteliku bossskie:-D:-D

Ana na Nowym Bemowie, dokłądnie za Carrefurem jest ulica Obrońców Tobruku, z takim nowym osiedlem. Tam jest park, stary fort z fosą i ten placyk.

Agrafka 250 zł za USG? Byliśmy raz w 20 tc na usg 3D u pewnego Profesora , daliśmy 300 zł i to był majątek...choć jednorazowy

No... :/
Do tej lekarki zaczęłam chodzić jak jeszcze miałam ją w pakiecie z firmy. A potem firma zmieniła ubezpieczenie i ta przychodnia wypadła, a ja nie chciałam już zmieniać, bo to był 5-ty gin w Wawie u którego byłam i dopiero mi się kobitka spodobała..
A USG też robiłam prywatnie w tej przychodni no bo nie miałam skierowań ani z NFZ ani z Lux Medu, żeby robić w Lux Medzie.

Teraz zapisałam się do jakiejś z Lux Med żeby obczaić, ale tam jest też słabo bo jak jakiś lekarz fajniejszy to czeka się 3 tygodnie. Kolejenk nie ma tylko do takich o których huczą same złe opinie.

Agrfka mój były gin brał 70 zł + 20 zł za usg . Teraz ten bierze 120 zł ale w tym USG juz jest. Ma je w swoim gabinecie

Mamy juz 2 piatki , jeszcze tylko dwie ostatnie i juz komplet;-)

Agrafka - zdjęcie na rowerze bomba!!:-) strasznie drogie te wizyty u Ciebie:szok:. Moja bierze za wizytę 80 zł i w tej cenie mam USG..jak byłam w ciąży z Marysią, to brała 70zł, więc cenowo jest w miarę;-).
Anawawka - kurcze, biedna Gonia z tym katarem..zdrówka dla niej!!
No i dla Kubusia AniSm także!!!:-) Ania,moja też się drze - to chyba niestety norma u dzieci:-(..
Martolinka - gratuluje piątek:-)!!Pewnie się już nie możesz doczekać wizyty jutrzejszej, co nie?Ja jeszcze dwa tygodnie - 19-go..:-(
Marysia śpi (zasypiała 1,5 godz.), ja właśnie zjadłam pierogi z mięsem z Biedronki i jestem full..muszę się położyć, bo pęknę;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry