• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Pola nam sudocrem nie pomagał wręcz było gorzej.
Najlepsze jest wietrzenie ...i alantan. Nam pomagał. Również maśc ochronna z wit A.Puszczaj go jak najwięcej bez pieluchy.
Kacper po ostatniej biegunce chodził cały dzień bez bo nic mu nie pomagało.

reklama
Pola u mnie sudocrem nie działa a wręcz powodował jeszcze większe , ja stosuje tylko zwykły nivea i dużo wietrzenia ;) ,mam nadzieje że i u ciebie to pomoże i Kubusiowi szybko przejdzie , u nas ostatnie odparzenie trwało ok 2-3 dni więc mój sposób działa ale na twojego może działać coś innego ,na pewno jednak niech dużo wietrzy pupkę

dziewczyny o wietrzeniu oczywiscie pamietam ;)
a u nas sudocrem naprawde pomagal wiec teraz tez Go stosuje:tak: ale moze probuje czegos innego, zeby szybciej przeszlo. Moze ten krem Nivea?! Moj biedaczek ;(

polaa ja używam od jakiegos czasu wyłacznie mąkę ziemniaczaną, nawet na co dzień jak nie ma odparzenia, zamiast kremu. Często mial odparzenia a odkąd używam mąki nie ma odparzeń

Pola,moja amela miala masakryczne odparzenie,strupy,taka jedna wielka skorupa.nic nie pomagalo,a wrecz pogarszalo. Sudokrem,bephantem,maka ziemniaczana,nawet wietrzenie.jest taka zolta masc w tubce,kupilam w Wilkinsonie,nazywa sie metanium I po niej juz po pierwszym dniu wielka poprawa.
Wrzuc w Google,jest zdjecie.naprawde ja polecam.inne powyrzucalam

Ostatnia edycja:
Witajcie,
Kilolku samych takich kupek codziennie WAm życze;-)
Polaa u nas pomagał sudocrem od razu a przy mniejszych podraznieniach linomag.Co do zabkowania to my tez wlasciwie nie odczuwalismy a teraz prz 5 i nawet 40 stopni goraczki

Chyba wrzesien jest dla nas laskawy bo pogoda jest cudna;-)

Hej babeczki,

Pola współczuję odparzenia! Przy Julce stosowałam tylko sudocrem i nigdy nie miała odparzenia, ale przy Asi pogarszał. Działał początkowo bepanthen a potem tylko maść na zamówienie z apteki.

Asia ma bardzo wrażliwą skórę, zresztą dwa wielkie znamiona, coraz więcej pieprzyków i pupa robi się chora nawet od jednej luźniejszej kupki, która i tak trafia do nocnika.

U nas piekna pogoda:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry