• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Tak Martolinka, to już będzie 31 tc..:-)najpierw mi się ciągnęło, teraz szybciutko leci..a końcóweczka pewnie będzie się znów ciągnąć..Tobie tez ruszy za chwilę z kopyta, zobaczysz:tak:;-)..

reklama
Kilolek jak Michaś, lepiej?

AniaSm masz może zwykłą gumowa gruszke? Ja słyszałam, że Fridą może dziecko boleć. Ja używam zwykłej gruszki i Konrad mi sam nastawie nosek a jak ją dorwie to próbuje sobie sam glutki wyciągać :)))

Agrafka jestem w szoki, mój w zyciu nie zaśnie na rowerze.

Martolinka udanej jutrzejszej wizyty...

Ja dziś byłam u gina, u którego kiedyś byłam raz w ciąży. Uwielbiam go... Już u niego będę do następnej dzidzi. Pracował 19 lat w szpitalu i super gaduła, wszystko tłumaczy, rysuje itp. Odkrył mi dziś nadżerke ale mam tez jakis stan zapalny i dostałam leki. Mam się zgłosić za miesiąc na cytologie i zobaczymy co będziemy robić z nadżerką.

Michas lepiej nieco, na ucho juz nie nażeka. Katarek dość solidny ale do przeżycia, w dzień spal ładnie, zobaczymy jaka będzie noc
A dzisiaj wogole była kupa! po 3 dniach ale jaka! Po pierwsze to zupełnie bez płaczu, stepowani, jęków itp idziemy sobie puzle układdać a on kuc i zaczyna robić. No namordowąl się nie powiem ale kupsko było miękkie i tak ogromne że wylazło z pampka i z gaci i calusienkie nogi usmarowalo jak maseczka błotna, trzeba sie było kąpac ozywście :d cieszę się bardzo, oby więcej takich

A próbowałaś go nauczyć by dmuchał sam? Asia sama wydmu****e swoje gilki:tak:
jak mu się chce to dmucha ,np wczoraj do południa dmuchał a wieczorem już nie chciał , staramy się żeby wydmuchiwał do umywalki bo mu często nosek wycieramy pod kranem a nie chusteczkami ,ale to też różnie bywa
AniaSm masz może zwykłą gumowa gruszke? Ja słyszałam, że Fridą może dziecko boleć. Ja używam zwykłej gruszki i Konrad mi sam nastawie nosek a jak ją dorwie to próbuje sobie sam glutki wyciągać :)))

Ja dziś byłam u gina, u którego kiedyś byłam raz w ciąży. Uwielbiam go... Już u niego będę do następnej dzidzi. Pracował 19 lat w szpitalu i super gaduła, wszystko tłumaczy, rysuje itp. Odkrył mi dziś nadżerke ale mam tez jakis stan zapalny i dostałam leki. Mam się zgłosić za miesiąc na cytologie i zobaczymy co będziemy robić z nadżerką.
Asia mam dwie gruchy i nie umiem nimi glutków wyciągnąć :zawstydzona/y: ,dlatego używam fridy ale staram się to robić rzadko
fajnie jest trafić na dobrego fajnego lekarza ,to kiedy zaczynacie staranka ??:-D
Michas lepiej nieco, na ucho juz nie nażeka. Katarek dość solidny ale do przeżycia, w dzień spal ładnie, zobaczymy jaka będzie noc
A dzisiaj wogole była kupa! po 3 dniach ale jaka! Po pierwsze to zupełnie bez płaczu, stepowani, jęków itp idziemy sobie puzle układdać a on kuc i zaczyna robić. No namordowąl się nie powiem ale kupsko było miękkie i tak ogromne że wylazło z pampka i z gaci i calusienkie nogi usmarowalo jak maseczka błotna, trzeba sie było kąpac ozywście :d cieszę się bardzo, oby więcej takich
to super że Michasiowi tak poszło dobrze :tak: , to teraz mam nadzieje że będzie już coraz lepiej :-)

wziełam młodego na spacer i na zakupy bo się ładnie i ciepło zrobiło ,zobaczymy jak będzie w nocy ,bo miałam wrażenie że katar troszkę ustąpił :tak:
wogóle to go obcieliśmy w D :szok::tak: i wygląda całkiem nieźle ,chociaż ciężko się przyzwyczaić :tak:

reklama
hej :)

Martolinka mam nadzieje, ze z lekarza bedziesz zadowolona:tak:
Powodzenia na jutrzejszej wizycie;-)

Kilolek super, ze u Was lepiej i ze byla kupa :))

Ania oby katarek przeszedl calkowicie!!!

U nas po prostu tragedia;(
Ida piatki :( Do tej pory jakos szczegolnie nie odczuwalam zabkowania mojego dziecka ale teraz to jest po prostu koszmar. Dziasla wygladaja strasznie:( w nocy mial 41 stopni goraczki, kupka doslownie co 5 minut, woda sie z niego leje:( plakal pol nocy, spal ze mna, budzil sie, piszczal momentami. Dupka mega odparzona, przy kazdym przewijaniu mega placz:-(
Caly dzien lezal na mnie, w miare jadl ale pic nie chcial w ogole:( jak mi Go zal.
Spi od 20 caly czas, a ja tylko chodze i sprawdzam czy pampers czysty. Nigdy nie byl tak odparzony:-(
Dziewczyny co Wy stosujecie na odparzenia??
Ja uzywam oczywiscie sudocremu, zawsze nam pomagał ale chce, zeby jak najszybciej mu ulzylo. Nawet kapac sie nie chcial za dlugo bo tak Go boli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry