Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak mu się chce to dmucha ,np wczoraj do południa dmuchał a wieczorem już nie chciał , staramy się żeby wydmuchiwał do umywalki bo mu często nosek wycieramy pod kranem a nie chusteczkami ,ale to też różnie bywaA próbowałaś go nauczyć by dmuchał sam? Asia sama wydmu****e swoje gilki![]()
Asia mam dwie gruchy i nie umiem nimi glutków wyciągnąćAniaSm masz może zwykłą gumowa gruszke? Ja słyszałam, że Fridą może dziecko boleć. Ja używam zwykłej gruszki i Konrad mi sam nastawie nosek a jak ją dorwie to próbuje sobie sam glutki wyciągać))
Ja dziś byłam u gina, u którego kiedyś byłam raz w ciąży. Uwielbiam go... Już u niego będę do następnej dzidzi. Pracował 19 lat w szpitalu i super gaduła, wszystko tłumaczy, rysuje itp. Odkrył mi dziś nadżerke ale mam tez jakis stan zapalny i dostałam leki. Mam się zgłosić za miesiąc na cytologie i zobaczymy co będziemy robić z nadżerką.
,dlatego używam fridy ale staram się to robić rzadko 
to super że Michasiowi tak poszło dobrzeMichas lepiej nieco, na ucho juz nie nażeka. Katarek dość solidny ale do przeżycia, w dzień spal ładnie, zobaczymy jaka będzie noc
A dzisiaj wogole była kupa! po 3 dniach ale jaka! Po pierwsze to zupełnie bez płaczu, stepowani, jęków itp idziemy sobie puzle układdać a on kuc i zaczyna robić. No namordowąl się nie powiem ale kupsko było miękkie i tak ogromne że wylazło z pampka i z gaci i calusienkie nogi usmarowalo jak maseczka błotna, trzeba sie było kąpac ozywście :d cieszę się bardzo, oby więcej takich
, to teraz mam nadzieje że będzie już coraz lepiej :-)

i wygląda całkiem nieźle ,chociaż ciężko się przyzwyczaić