• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Cleo - nie będę komentować, bo bym musiała wszystko wypikać,,, co myślę o takich ludziach.
Martolinka - super, cieszę się, że trafiłaś na lekarza z powołania.
Kikolek - miałam wczoraj zebranie w przedszkolu, ale trwało tylko godzinkę, współczuję takiego dnia. Promocji pełno, alw trzeba by je porównać, w którym hipku najlepsze i na co.
Gosiulek - SN = poród siłami natury;-)
Moje śpią, Gosia była dziś tak niestrawna, że kilka razy miałam ochotę ją zagryźć, Hanka też poleciała nawet na spacerze do kąta na placu zabaw. Poza tym z Hanką dziś byliśmy u pediatry, bo do katarku dołączył się kaszel, mamy tonę syropków. Oby pomogły.

reklama
martolinka zajrzyj na przedszkola i żłobki

anawawka
ja mam tylko lidla, biedronke i marcpol no i carefura expres ale tu zwykle nie promocji. Wiesz nie chodiz mi o pojedyncze produkty tylko takie "akcja szkoła"

Kikolek - wiem;-), akcja szkoła prawie w każdym teraz była, tylko jeszcze nie zrobiłam rozeznania co, gdzie, za ile itp. Poza tym różnie kończą te akcje, więc cholera ich teraz wie. Też mam zestaw zbiorczy do żłobka i przedszkola, więc wiedza mi się też przyda.;-)

Ja dziś w Tesco kupiłam kredki małemu.Przy kasie babka mnie pyta czy chcę magazyn tescowy za 1gr. Powiedziałam że tak.Okazało się że tam był kupon 50% taniej na artykuły szkolne. Jak macie tesco to kupujcie przy kasie ten magazyn.

ooo no widzisz! moj A. pracuje przy tesco, jutro musi kupic a do kiedy to ważne??

edit: to na wszytskie artukuły cczy na pojedyncze sztuki? jak kupie 15 blokow to kazdy za 50%?

reklama
A i jeszcze musicie mieć kartę clubcard.Jak nie macie to przed wejściem w obsłudze klienta sobie załatwcie.
Kilolek nie wiem.Napisane jest żeby kupon przekazać podczas zakupu magazynu.Trzeba więc chyba kupić artykuły i przy kasie ten magazyn i ona pewnie sama nawet wyrwie ten kupon.
Czytam też że następny Magazyn ukaże się pod koniec listopada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry