agrafka80
Fanka BB :)
Agrafka buzie ta Pani ma śliczna , figure niczego sobie. Zauważyłam , ze ma taki sam defekt (?) jak ja tzn. brak wyrazistej kosteczki u dołu łydki . Dzięki temu noga jest smukła i kobieca . A ja mam takie dwa klocki
No właśnie o to mi chodziło, ze piękna kobieta, super ubrana i w ogóle...
Cleo gratuluje pracy!
A ja dzis poszalalam, i w koncu odwazylam sie wyrwac dwa zeby....... odwaga byla potrzebna duuuuza, bo musialy byc dłutowanebol jest w miare do zniesienia, ale wlasnie zauwazylam, ze nie wszystko mi $%^@$#$& dentysta usunal.....czyli albo to wyjdzie samo(bo raz tak mialam) albo znowu bedzie musial tam grzebac :-( siedze i sie dolujeeeeeeee ;-(
Lotka ja w sobote idę za jednym posiedzeniem przeleczyć kanałowo jedynkę, która jest zdrowa ale umarła
Cleo - gratulacje pracki. Daj spokój z tymi studiami, ja po studiach totalnie straciłam wiarę w polski system edukacji i sama własnych dzieci na pewno do studiów zachęcać nie będę, a już na pewno nie będą żyć w przekonaniu, ze pójście na studia to coś tak oczywistego jak mycie zębów przed snem.. Wierz mi, czasami chciałabym zrobić coś tak produktywnego i potrzebnego komuś jak posprzątanie. bo to co robię ta taki pic na wodę , że o matko... Tyle tylko, że rzeczywiście dobrze płatny pic.