• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Agrafka buzie ta Pani ma śliczna , figure niczego sobie. Zauważyłam , ze ma taki sam defekt (?) jak ja tzn. brak wyrazistej kosteczki u dołu łydki . Dzięki temu noga jest smukła i kobieca . A ja mam takie dwa klocki

No właśnie o to mi chodziło, ze piękna kobieta, super ubrana i w ogóle...

Cleo gratuluje pracy!

A ja dzis poszalalam, i w koncu odwazylam sie wyrwac dwa zeby....... odwaga byla potrzebna duuuuza, bo musialy byc dłutowane :( bol jest w miare do zniesienia, ale wlasnie zauwazylam, ze nie wszystko mi $%^@$#$& dentysta usunal.....czyli albo to wyjdzie samo(bo raz tak mialam) albo znowu bedzie musial tam grzebac :-( siedze i sie dolujeeeeeeee ;-(

Lotka ja w sobote idę za jednym posiedzeniem przeleczyć kanałowo jedynkę, która jest zdrowa ale umarła :(. Nigdy nie miałam leczenia kanałowego, umieram ze strachu :/

Cleo - gratulacje pracki. Daj spokój z tymi studiami, ja po studiach totalnie straciłam wiarę w polski system edukacji i sama własnych dzieci na pewno do studiów zachęcać nie będę, a już na pewno nie będą żyć w przekonaniu, ze pójście na studia to coś tak oczywistego jak mycie zębów przed snem.. Wierz mi, czasami chciałabym zrobić coś tak produktywnego i potrzebnego komuś jak posprzątanie. bo to co robię ta taki pic na wodę , że o matko... Tyle tylko, że rzeczywiście dobrze płatny pic.

reklama
kilolek to może dobry znak te mdłości ;) , jeśli chodzi o MIchasia to bidulek się umęczy ,aż żal czytać
cleo wielkie gratki i nie ma się czego wstydzić , ja kiedyś też pracowałam w firmie sprzątającej ;) ,dzięki temu mogłam sobie kupić meble do pokoju a i na suknię ślubną miałam ;) hehe
lotka to trzymam jutro mocno kciuki żeby się udało wasze przytulanko :D
wczoraj szatkując ogórki do słoików obciełam sobie opuszek w małym palcu i mam dziurę:( bolało jak cholera , nie byłam w stanie zamoczyć palca i musiałam mieć cały czas zawięnięty bo nawet powietrze sprawiało że bolał bardziej ,a ile krwi było ,szok , na szczęśćie dzisiaj już lepiej

o matko, ania! a ten opuszek znalazlaś czy do sloików poszeł? ;)

mam ochote tv pooglądać, ktos mnie zaprosi???? Od tygodnia dekoder od polsatu nie działa, a A. jjakos się nie kkwapi zawieść go do serwiisu. Ale malo tego mam w domu jeszcze jeden z tp juz z pół roku(dawali gratis do umowy), wyciągnęłam i chciałam podłączyć a tu sie okazalo, ze gdzieś kartę zgubiłam :/ i duuuu 3 raz w tym tygodniu greace oglądam

do słoika ;) ,mam nadzieje że ogórki będą pyszne :D
pocieszę cię że u mnie jak mocno pada to dekoder przestaje działać (śmieje się że musimy parasol zamontować na antenie ) ,a że jesień się zbliża to i padać będzie częściej

Dziewczyny wy macie deotery do wymiany (ale odkrylam ). Nasz dekoder z cyfry tez juz tak sie zawieszal i teraz mamy N i nowe kable i deszcz nam juz tak nie grozny

Kilolku biedny Michaś, to jest straszne i takie niesprawiedliwe, biedne dzieciatko

Cleo praca jak praca, najwazniejsze że jest z tego kasa :)
a co my kobiety robimy innego przez cały Boży dzien jak nie sprzątanie
Studia - rzecz nabyta, jakoś na czodzien nie czuję się pania mgr
więc głowa do góry

Anawawka koniec tego odpoczywania daj znać co u Was???????

Dziunka czytam o tych łóżkach i myślę, że jeśli brauje Ci kasy to zmienilabym łóżko tylko Julce. Aśka może jeszcze spać w swoim. Jej wystarczy zmiana pościeli czy jakas naklejka na łóżko, a z Julka juz Ci pewnie tak łatwo nie pójdzie.

Spac mi sie wcale nie chce, dobrze że jutro na 11. No i mąż jutro wraca w koncu!!!

Aaaaa na basenie super!!!!! Paweł był przeszczesliwy i gadał jak nakręcony. Sama radość i szaleństwo w wodzie. No i pierwszy raz bez pampersa. Dzielnie wolał przed i po zajęciach

dziewczyny dzięki za miłe słowa :-) wróciłam niedawno mały śpi a mnie zdeka nogi napierdzielają .....
Kilolek chetnie bym Cie zaprosiła na tv do mnie ale D brat ma w pokoju i pozostaje mi oglądanie tylko w necie powtórek seriali ....

uh czas spac

dostałam dzisiaj od jednej mamusi (w ciąży, musi leżec to jej sie nudzi) płytę ze zdjęciami z zeszłego roku szkolnego. Fajnie zrobiła dla każdego pokaz slajdów z róznych imprez itp (zdjęcia pozbierane od rodziców, swoje i ode mnie) ale kurcze jak po 50 minutach zauwazyłam, ze jestem dopiero w połowie a na końcu jeszcze 2 filmy to wymiękłam :D hehehe
reszta jutro ;)

reklama
hej hej :D pierwsza :D
dzisiaj SE juz z D. podnieśliśmy ciśnienie nawzajem.......trudno ;p olewam to.
Zaczyna sie wypogadzać, wypije kawe. Ogarniemy się i spadamy na szczepienie. Troszke sie boje jak bardzo zdenerwuje/rozbeczy sie mój złośnik. Na wszystkich wczesniejszych zakwilił troszke.....na serio twardziel. Bardziej bał sie przerazliwych wrzasków innych bobasów - gdzie musiałam z nim uciekać bo i on chciał tez wtedy płakać - niz przed samym szczepieniem. Zobaczymy jak bedzie dzisiaj. A isc musze bo dzwonili do mnie [jeszcze jak byłam u rodziców] z przypomnieniem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry