• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Agrafka buzie ta Pani ma śliczna , figure niczego sobie. Zauważyłam , ze ma taki sam defekt (?) jak ja tzn. brak wyrazistej kosteczki u dołu łydki . Dzięki temu noga jest smukła i kobieca . A ja mam takie dwa klocki

reklama
a ja od wczoraj zaczęłam pracę na popołudnia.nic specjalnego bo sprzątanie biur ,ludzi już nie ma ,robie swoje i do domu :-) cieszee sie jak głupia bo w końcu wyszłam po 3 latach z domu.no i wpadnie kasy co najważniejsze.

Tata usypiał Igiego wczoraj spiewając mu kołysanki :-)

miłam Wam tego nie pisać bo Wy wszystkie tu madre takie po studiach laski z,super prace itp...ale co tam :-) ....

ok zmykam zaraz :-)

ps.wiem ze to nie ten watek ale Igi zrobił własnie 2 kupy do nocnika :szok::-) obrastam w piórka normalnie :-)

CLEO GRATULACJE !!!! I nie gadaj głupot praca jak praca byle tylko kasiurka wpadła i żebyś troche odpoczęła od domu. Ja po studiach a w każdą niedziele wstaje o 5 rano i jadę z mężem na giełdę, czyli taki duży targ, żeby handlować i mieć za co zapłacić zus. A nie było to moim największym marzeniem. Myślałam, że skończe studia i będę nauczycielem.

A dla Igiego jeszcze raz gratulacje :)

a ja od wczoraj zaczęłam pracę na popołudnia.nic specjalnego bo sprzątanie biur ,ludzi już nie ma ,robie swoje i do domu :-) cieszee sie jak głupia bo w końcu wyszłam po 3 latach z domu.no i wpadnie kasy co najważniejsze.

ps.wiem ze to nie ten watek ale Igi zrobił własnie 2 kupy do nocnika :szok::-) obrastam w piórka normalnie :-)

Cleo gratuluje pracy!!! to teraz bardzo wazne!!! a i kupki też

CLEO GRATULACJE !!!! I nie gadaj głupot praca jak praca byle tylko kasiurka wpadła i żebyś troche odpoczęła od domu. Ja po studiach a w każdą niedziele wstaje o 5 rano i jadę z mężem na giełdę, czyli taki duży targ, żeby handlować i mieć za co zapłacić zus. A nie było to moim największym marzeniem. Myślałam, że skończe studia i będę nauczycielem.

A dla Igiego jeszcze raz gratulacje :)
Pathanka a moze jeszcze uda sie w szkole? nigdzie nie ma wolnego etatu? choc zastepstwo? ja bede sie martwic w przyszlym roku

Cleo gratuluje pracy!

A ja dzis poszalalam, i w koncu odwazylam sie wyrwac dwa zeby....... odwaga byla potrzebna duuuuza, bo musialy byc dłutowane :( bol jest w miare do zniesienia, ale wlasnie zauwazylam, ze nie wszystko mi $%^@$#$& dentysta usunal.....czyli albo to wyjdzie samo(bo raz tak mialam) albo znowu bedzie musial tam grzebac :-( siedze i sie dolujeeeeeeee ;-(

hej dziewczyny.....
nie mam sił ;((
Taki szatan sie z Marcela zrobił ze każdy zwiewa po paru chwilach ;/ Nie mam sił. Ręce naciągnięte jak u małpy, masakra. Uszło dzisiaj ze mnie życie..... Nie wiem gdzie moje dziecko ;/ az taki to on nie był ;/

No ale do rzeczy. Miałam sie Was spytać...... nie wiecie gdzie wcięło anawawka??

reklama
Witajcie,
Antonio zrobił dzis pobudkę o 6... grrr
Kilolku a te leki to jakies powazne? jak pomagaja Michasiowi to moze niech jeszcze bierze.

KIKOLKU może za szybko te leki kazał odstawić. Biedny Michaś.
chodzi o to, ze tych leków nie może brac cąły czas, bo organizm musi am działać i lakerz kazła w ciagu 3 tygodni stopniowo odstawić, minęły 2 a my raptem z 30ml zeszłam na 25 i od razu się zakorkował, nawet nie wiem czy przez to.

Dzisiaj wreszcie zrobił po 5 dniach :/ i 2 czopkach wielką ale luźną kupę a wył przed tym jakby go ze skóry obdzierali

Powtarzam , ze z postów etny wnioskowałam , ze jest sfrustrowana i zamkieta w sobie 40 latka . Jakież było moje zdumienie , gdy sie spotkałyśmy .
hehe dobre

Tata usypiał Igiego wczoraj spiewając mu kołysanki :-)

miłam Wam tego nie pisać bo Wy wszystkie tu madre takie po studiach laski z,super prace itp...ale co tam :-) ....

ok zmykam zaraz :-)

gratuluję pracki, myslałam szczerze mówiąc że ty już z tydzień pracujesz. A z tymi studiami to puknij sie w głowę, co to obowiązkowe?

Kuba dzisiaj nie poszeł do przedszkola jednak, bo nieco umarkany no i troche kaszelku (nie wiem czy to alergiczny czy infekcja) nie chciałam żeby się jednak krzywo patrzyli że dziecko chore przyrowadzam. Jutro pójde do lekarza to może powie co to. Z jednej strony rozumiem, ze usmarkanego dziecka nie mozna przyproadzić do przedszkola, bo pozaraża inne ale z drugiej strony żaden lekarz nie da zwolnienia na katar :/ dzisiaj zostali z ciocią coMichałapilnuje ale dali jej ostro popalić, na pewno się wiecej nie zgodzi. Jutro moja teściowa jest to bez problemu

Głowa mnie boli od południa, z pracy to ledwo doczłapałam sie do domu. W ogóle ostatnio jakaś ledwo żywa jestem, jeszcze mnie dzisiaj mdli od rana. Paskudnie sie czuję

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry