• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

to my drudzy hehe...mały wstał a ja ledwo zywa bo nie mogłam zasnąc do 2

kurde a kiedy oni wreszcie się wyprowadzają? Mialo być we wrzesniu, miesiąc sie po mału kończy
swoja drogą, juz polowa wrzesnia, dacie wiare?

no miało miało ale brat D korzysta z tego ze mamy mu oddac kaucje i siedzi za free teraz ...nie wspomne ile korzysta z tego bo woda sie leje strumieniami pranie za praniem....do 23 musze to wytrzymać

Mama dacie radę ;-) ja zawsze szłam na szczepienie jako pierwsza albo druga oby jak najwczesniej zeby własniew ttych pisków dzieci nie słyszec bo tez Igi od razu w ryk.

cos zaczynam pokasływać :-/

dobra odpalam Bolka i Lolka...znacie jakieś strony z mówiacymi bo na yt tylko jeden odcinek się mu podoba...no wybrzydza jak okropnie:-D

reklama
No i sorry, ale - chciałabym wygladać tak jak umęczona Matka Tolka....

Ja też...

a ja od wczoraj zaczęłam pracę na popołudnia.nic specjalnego bo sprzątanie biur ,ludzi już nie ma ,robie swoje i do domu :-) cieszee sie jak głupia bo w końcu wyszłam po 3 latach z domu.no i wpadnie kasy co najważniejsze.

Tata usypiał Igiego wczoraj spiewając mu kołysanki :-)

miłam Wam tego nie pisać bo Wy wszystkie tu madre takie po studiach laski z,super prace itp...ale co tam :-) ....

ok zmykam zaraz :-)

ps.wiem ze to nie ten watek ale Igi zrobił własnie 2 kupy do nocnika :szok::-) obrastam w piórka normalnie :-)

Żadna praca nie hańbi, jak to się mówi. A ze sprzątania jest taka kasa, wogóle za granicą, że jakbym dostała ofertę to nie wahałabym się nawet minutę:tak: Bratowa A czasem w NO sobie w ten sposób dorabia:tak:

Cleo gratuluje pracy!

A ja dzis poszalalam, i w koncu odwazylam sie wyrwac dwa zeby....... odwaga byla potrzebna duuuuza, bo musialy byc dłutowane :( bol jest w miare do zniesienia, ale wlasnie zauwazylam, ze nie wszystko mi $%^@$#$& dentysta usunal.....czyli albo to wyjdzie samo(bo raz tak mialam) albo znowu bedzie musial tam grzebac :-( siedze i sie dolujeeeeeeee ;-(

Oj ja mam 5-tkę do leczenia kanałowego lub wyrwania i boję się zarówno jednego i drugiego jak diabeł święconej wody:cool:

[wczoraj szatkując ogórki do słoików obciełam sobie opuszek w małym palcu i mam dziurę:( bolało jak cholera , nie byłam w stanie zamoczyć palca i musiałam mieć cały czas zawięnięty bo nawet powietrze sprawiało że bolał bardziej ,a ile krwi było ,szok , na szczęśćie dzisiaj już lepiej

Znam ten ból :-( do dziś nie mam w tym miejscu linii papilarnych. Moja mama tak sobie obcięła kilka razy brrr.

Dziunka czytam o tych łóżkach i myślę, że jeśli brauje Ci kasy to zmienilabym łóżko tylko Julce. Aśka może jeszcze spać w swoim. Jej wystarczy zmiana pościeli czy jakas naklejka na łóżko, a z Julka juz Ci pewnie tak łatwo nie pójdzie.

Asia się nie mieści już w swoim łóżeczku, jest tam jej niewygodnie i obija się o szczebelki i to jej głównie jest potrzebne niestety.
Ale kombinujemy dalej ;-)

Muszę Julce kupić wstążkę na balet i napalcówki, ale one są dopiero od 34 rozmiaru a Julia ma 31...

Asia przespała kolejną noc i bez siusiania. Mam nadzieję że tak zostanie na zawsze;-)

Hej mamusie:-)
Marysia już na szczęście lepiej, ale za to mi leci z nosa, jak z kranu..wrr..nie cierpię katarów!!!
Co ja chciałam, acha: Cleo - Ty się puknij kochana - co z tego, że jest tu nas kilka po studiach..ja jestem ciekawa, ile z nas pracuje w zawodzie??..ja np. nie i raczej już na pewno nie będę pracowała w zawodzie wyuczonym..no i gratuluje pracy!;-)
Lotka, gratuluję odwagi przy tych zębach!!:-) no i trzymam &&&&&& za dzisiejsze przytulanko:tak:
Kilolku, współczucia dla Michasia - biedaczek..:-( Dzisiaj też były mdłości rano?;-)
A na TV zapraszam do nas..;-)
AniaSm - pewnie będą bardzo smaczne te ogórki:-D:-)..
Mama, powodzenia na szczepieniu;-)

Hej Dziewczyny:-)
Idziemy dzisiaj z Kacprem do szkoły muzycznej Yamaha na lekcję próbną. Zajęcia 'Szkraby i maluchy' dla dzieci od 18miesiąca.
Znacie może tę szkołę? jest w całej Polsce.
Zależy mi na tym by Kacper miał kontakt z dziećmi a zimą będzie ciężko.
Zobaczymy co to za cudo.

Miłego dnia dla Wszystkich :)

Znów dostałam @ i jestem przybita...co za los.

Maxwell masz rację, ile ja znam osób po niewiadomo jakich studiach pracujących np. w warzywniaku.
Albo inny przypadek: u nas w pracy w pewnym momencie było nas 7, 5 z nas- każda po studium i każda b.dobra księgowa, a dwie się trafiły panie po studiach, które narobiły takiego bałaganu, ze do dziś z tego wychodzimy. Jest to tylko przykład że wykształcenie nie zawsze idzie w parze z inteligencją;-)
Oczywiście wykształcenie jest także ważne, żeby nie było;-)

Gosiulek zobaczysz , w końcu się Wam uda:tak: nam się udało gdy caaaałkiem wyluzowaliśmy i oswoiliśmy się z myślą że już dzieci mieć nie będziemy. No, a inna sprawa, że dla A dzień bez seksu to dzień stracony...;-) to nie dało się przegapić dni płodnych.

Witam się z pracy, mąż podrzucił mi komputer ufff jak fajnie. Dziś ma wolne żeby przyswoić Jaśka do mojej nieobecności, ok. 10 był ryk i wieeelka histeria, ale wyjście na dwór do garażu ukoiło mego pierworodnego.

MARTOLINKA powiem ci, że straciłam nadzieje. Może w dużych miastach jest większa rotacja, ale u mnie pod względem etatu w szkole to katastrofa. Szukałąm w najbliższej okolicy, bo jeżdzenie 45km do miasta, w którym mieszkałam za czasów panieństwa hihi w ogóle by sie nie opłacało, tam miałam praktyki i dyrektorka chętyna była, aby mnie przyjąć troche na świetlice troche jako nauczyciel. Nie chce pracować jako nauczyciel tylko dla zasady, a nie mieć nic z tego, a jakbym podjęla sie to więcej bym na paliwo straciła. Życie weryfikue nasze plany i marzenia. Licze na to, że kiedyś się coś znajdzie.

Hej my po szczepieniu :D jak z domu wyrwaliśmy o 8.30 tak teraz ściągnęliśmy. Najpierw przychodnia, poźniej do przychodni dla dorosłych musze sie tam zapisać i iść niestety do dentysty.....co z tego wyniknie nie wiem ale boje sie o dwa zęby ;/
U nas szczepionka [nie pamietam jak sie nazywała ;/] 115 zł - myslalam ze wiecej. Młody był dzielny. Wszystkie panikowały zeby go trzymać [naljepiej związać ;/] bo to kazał chłopa zeby nie wyrywał sie, igły nie wyrwał!! szok jak pielegniara panikowała :D a młody tylko sie wtulił, popłakał 2 min - ale sie nie darł. Potem przez łzy powiedział "mama uciekamy" i ludzi rozśmieszył ;p Troche nie starannie go mierzyła - bo wg mnie to on ma 90 cm a wpisała 88 ;/ kit jej na plecy.....oni tam w ogóle robią wszystko na odwal się. Ale młody wszedł w równe magiczne 14 kg ;))) Dzisiaj zjadł juz 2 flachy mleka - jedna z kaszka druga z kakao, pół bułki z kiełbasą [mój mały kiełbasiarz] i jogurt + pół paczki delicji :zawstydzona/y: Teraz w końcu mógł zasnąć w swoim/naszym łózku a mnie bolą stopy ale dobre 7 km zrobiłam dzisiaj pchając ten wózek :D A wiem bo pisze ile do castoramy [przy której mieszkamy] wiec droga razy 2 i jeszcze troche po centrum..............uf uf wyczerpujący dzien. A wiecie co zrobił Marcel jak wszedł do góry do mieszkania? Otarł czoło i powiedział "uffff juz przyszłem". :PP
A jeszcze kurde psikus taki ze młody zaczął mi dostawać do klamek ;/ a one sa na serio wysoko. Nawet z ciekawości zmierzyłam i wyszło 115 cm. I teraz drzwi na klatke schodową musimy zamykać na klucz ;// Matkooo, normalnie stopy mi odpadną :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ech... my dziś utknelismy na 40 minut w sklepowej windzie . Alarm nie zadziałał . Zanim ktoś nie napatoczył, zanim przyszła ochrona to mineło kupe czasu. Młody niezle sie wystraszył , posikał... Potem uciekalismy przed ulewa dwugodzinna ktora i tak nas zmoczyła doszczetnie. Poza ty mielismmy dzis jechać do znajomych , ale M musi skonczyc robote a ma jej duzo... grrr

Pathanka ale grunt zeby podania lezały w sekretariacie moze sie cos trafi. Na razie trzymam &&& za sklep

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry