• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

A właśnie miałam napisać jeszcze, bo nie mam czasu zamieszczać na sklepik mam fajne dresy na chłopców za35zł gorszy materiał za 25zł na dziewczynki zostały się tylko te po 25zł. Jak ktoś chce zobaczyć to piszcie wstawie zdjęcia tutaj.

A jeśłi post powinien byc gdzie indziej to przeniescie.

reklama
dawaj foty :D ja jestem maniak. Poszukuję i poszukuję ale nic mi sie nie podoba z dresów. Typowe dresy mamy dwa i jeden taki co ja skompletowałam ale ciemne. Czarny, granat i grafit. Chciałabym cos w innych kolorach [jasniejszych]

hej
ja tak na szybko bo wróciłam dopiero od lekarza
mama mój sobie też otwiera wszystkie drzwi dlatego mamy klamki do góry poobracane , dzięki temu on nie daje rady a my spokojnie i nie musimy nic na klucz zamykać bo do łazienki to musielibyśmy najprędzej ;)
uciekam coś zjeść więc do usłyszenia wieczorem ;)

Spoko, nie ma sprawy.
Koniec obijania sie [jak ja zazdroszcze snu Marcelowi :D]
Ale......odpoczne na emeryturze ;p kuchnie juz ogarnęłam, kawe zrobiłam i moge isc robić jabłuszka pod pierzynką :D:D:D

ja dopiero uspiłam Olinka, ufffffffff
poszedł z babcią na wozkowy spacer od cioci (trochę mialam opory ale kit) ja ogarn ęlam chatkę i upieklam rogaliki z innego przepisu oj o niebo lepsze i pojechalam po nich. Pojechalam o 12.30 i sie wkurzylam bo babcia nie dala malemu II sniadania tylko go z ciotka i moją babcią napchały jakimis słodyczami a potem dały chleb z serkiem i dziwne ze nie chciał jesc!!!! Ja nie kumam tych "dobrych" ludzi co tak ciągle słodyczami pasą dzieci, niech da banana, jabłko itd a nie @@@@ czekolady i inne swinstwa koilorowe.
W domu do 14 sie ogarnialismy i poszlismy do sypialni. W sypialni do 15 OLi robił niestworzone rzeczy i za nic nie chciał spać, łaził po mnie itd. Juz mialam wyjsc z sypialni i spania mialo nie byc ale zalozylam mięciutki szlafrok, wzięlam małego do cycka przytuliłam, dalam kocyki, smoczek i Oli padł w sekundę! spi

ja mialam robic zupę itd a juz mi sie nic nie chce, trochę te usypianie mi podnioslo cisnienie i chyba idę przed tv! ot a co ;p

Mama ale Twoj Marcel słodko mowi :) przepięknie!

Kilolku, współczucia dla Michasia - biedaczek..:-( Dzisiaj też były mdłości rano?;-)
no niestety nie :/:D ale za to nieprzytomna jestemm totalniei wszystko mnie boli, chyba @ wczesniej dostanę :( może to i dobrze, szybciej się będzie mozna do rzeczy znów wziąć. Chociaż ostatnio jestem tak zmęczona, że nie wiem czy z tego co będzie

Hej Dziewczyny:-)
Idziemy dzisiaj z Kacprem do szkoły muzycznej Yamaha na lekcję próbną. Zajęcia 'Szkraby i maluchy' dla dzieci od 18miesiąca.
Znacie może tę szkołę? jest w całej Polsce.
Zależy mi na tym by Kacper miał kontakt z dziećmi a zimą będzie ciężko.
Zobaczymy co to za cudo.
ja znam tą skzołe, nawet u nas jest ale niestety nigdy mi godziny tych zajęć nie pasowały, a już z Kubą chciałam chodzić

Hej my po szczepieniu :D jak z domu wyrwaliśmy o 8.30 tak teraz ściągnęliśmy. Najpierw przychodnia, poźniej do przychodni dla dorosłych musze sie tam zapisać i iść niestety do dentysty.....co z tego wyniknie nie wiem ale boje sie o dwa zęby ;/
U nas szczepionka [nie pamietam jak sie nazywała ;/] 115 zł - myslalam ze wiecej. Młody był dzielny. Wszystkie panikowały zeby go trzymać [naljepiej związać ;/] bo to kazał chłopa zeby nie wyrywał sie, igły nie wyrwał!! szok jak pielegniara panikowała :D a młody tylko sie wtulił, popłakał 2 min - ale sie nie darł. Potem przez łzy powiedział "mama uciekamy" i ludzi rozśmieszył ;p Troche nie starannie go mierzyła - bo wg mnie to on ma 90 cm a wpisała 88 ;/ kit jej na plecy.....oni tam w ogóle robią wszystko na odwal się. Ale młody wszedł w równe magiczne 14 kg ;))) Dzisiaj zjadł juz 2 flachy mleka - jedna z kaszka druga z kakao, pół bułki z kiełbasą [mój mały kiełbasiarz] i jogurt + pół paczki delicji :zawstydzona/y: Teraz w końcu mógł zasnąć w swoim/naszym łózku a mnie bolą stopy ale dobre 7 km zrobiłam dzisiaj pchając ten wózek :D A wiem bo pisze ile do castoramy [przy której mieszkamy] wiec droga razy 2 i jeszcze troche po centrum..............uf uf wyczerpujący dzien. A wiecie co zrobił Marcel jak wszedł do góry do mieszkania? Otarł czoło i powiedział "uffff juz przyszłem". :PP
A jeszcze kurde psikus taki ze młody zaczął mi dostawać do klamek ;/ a one sa na serio wysoko. Nawet z ciekawości zmierzyłam i wyszło 115 cm. I teraz drzwi na klatke schodową musimy zamykać na klucz ;// Matkooo, normalnie stopy mi odpadną :D
hehehe Marcelek rządzi!!!!

Ech... my dziś utknelismy na 40 minut w sklepowej windzie . Alarm nie zadziałał . Zanim ktoś nie napatoczył, zanim przyszła ochrona to mineło kupe czasu. Młody niezle sie wystraszył , posikał... Potem uciekalismy przed ulewa dwugodzinna ktora i tak nas zmoczyła doszczetnie. Poza ty mielismmy dzis jechać do znajomych , ale M musi skonczyc robote a ma jej duzo... grrr
oj biedaki wy moje! toście mieli dzień nie do pozazdroszczenia

A właśnie miałam napisać jeszcze, bo nie mam czasu zamieszczać na sklepik mam fajne dresy na chłopców za35zł gorszy materiał za 25zł na dziewczynki zostały się tylko te po 25zł. Jak ktoś chce zobaczyć to piszcie wstawie zdjęcia tutaj.
dawaj, dawaj ja co rawda chwilowo groszem nie śmierdzę ale już za 10 dni ma byc lepiej :D:D:D jakby co to chetnie skorzystam. A takie na Kubusia bys miała - ok 116, bo widziałam w sklepiku tylko bluzki a tego to mamy w brod

królestwo za łóżko!

A moja dzisiaj zaś bunt na drzemkę południową..ona tak ma, że przynajmniej raz w tygodniu tą drzemkę odpuszcza. Ale co tam, nie będę się wkurzała..i tak "przebębniła" w łóżeczku dobre 1,5 godziny..
Teraz patrzę na siatę, nawet dzisiaj fajnie grają;-)
Mama, wymiękam normalnie z tekstami Marcelka:-)..on jest extraśny!!
Gosiulek, biedna..następnym razem będzie to już to, zobaczysz!!Byle się nie załamywać i..nie poddawać!!
Dziunka - i tu się z Tobą zgodzę w 100%..czasami ktoś po studiach jest tak tępy, że aż szczęka opada czasami..no a w ogóle nie czarujmy się, jest tylu fuksiarzy, co przechodzą studia na "garbach" innych, że szok;-)
Martolinka, to mieliście dzisiaj "przygody"..biedni..ja w tej windzie chybabym zjechała..już widzę oczami wyobraźni, jak Marycha mnie cuci, np. ciągnąc za włosy:-D
Pathanka, daj też te dziewczęce dresiki..;-)
AniaSm, czekamy na relacje od lekarza!!Ja mam wizytę w poniedziałek i już się nie mogę doczekać..:zawstydzona/y::-)
Uleńka,Martolinka - jak Wam smakowały "jabłka pod pierzynką"? ja ten przepis dorwałam z tydzień temu, a już chyba ze 3 razy je robiłam:-D.

reklama
Dzieki laski. Marcel faktycznie ma niezłe texty. Chciał sie w przychodni dorwać do sterty z kartotekami co sobie leżały luzem na biurku a pielegniarki w recepcji nie było to mu mówie ze to są ważne dokumenty i nie wolno ruszać i ze damy pani jeszcze inne, nasze. Czekamy na babke i czekamy a Marcel w koncu woła "Pani !! psijdz po dokumenty." [Pani przyjdz po dokumenty] Dalej cisza, nikogo nie ma. Marcel zagląda w koncu znów woła "Pani !! psijdz juz do Macieja, cimam dokumenty" [Pani, przyjdz juz do Marcela, trzymam dokumenty]. Gaduła jedna ;p A jeszcze lekarka pytała sie mnie czy On mówi całymi zdaniami. Odpowiedziałam ze mówi. Ale co z tego?? Czy to wymóg w tym wieku?? Niekoniecznie.........
Maxwell u mnie tez sie te jabłka studzą ;)) Zapach obłędny ale kosztować bede wieczorkiem. Bo to właściwie dla D. ale troszke mu podkradne, a co ;))
Marcel śpi juz 3 godz i 6 min ;)) ;p;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry