• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Witam się i ja:))) Ja od rana latam, zafarbowałam włosy, pojechałam do Pepco, mały jak wróciliśmy zjadł 2 parówy i poszedł lulu :))) Teraz sobie odpoczywam a co tam... Mięsko rozmrażam, dziś robię chińskie :))) Konrad od rana za mną łaził ze swoim kuferkiem:))) Jakiś czas temu kupiłam takie coś: GOSIG Torba do przewożenia pluszaków - IKEA Chciałam w niej wynosić szynszyla na dwór ale Konrad ją sobie przysposobił jako transporter dla autek i gdzie by nie szedł to zawsze z nim. Dziś jestem w WC i Konrad przytachał swój kufer z autkami, biorę prysznic oczywiście znowu to samo hehe... Ostatnio zaś jak wychodziliśmy na dwór to Konrad stał przed drzwiami ze swoim kuferkiem więc mu zabrałam i mówię, że nie bierzemy, na co Konrad zawrócił do niego, wyciągnął autko i znowu stoi pod drzwiami hehe... uśmiałam się z niego... Dobra... rozgadałam się, wystarczy :)))

Edit. bym zapomniała:
Martolinka jestem w szoku z wczorajszą historią, masakra... najgorsze, że nic nie możesz wtedy zrobić...
Gosiulek ja chyba też przeoczyłam... wszystkiego naj, naj i naj...
AniaSm jak palec, boli?
Kilolek mam nadzieje, że wkrótce uda się te kupiska uregulować...
Cleo gratuluję pracki ;))) Powiem Ci, że ja niby po studiach a też chciałabym taką pracę dorwać. Idealna praca aby dorobić a ii z dzieckiem dużo w domu być. Moja mama chodziła 2 razy w tygodniu do Koreanki sprzątać dom i za 5h dostawała 100 zł. Przez cały miesiąc pracując jedynie 8 dni po 5h miała 800 zł więc jak dla mnie super...

Ostatnia edycja:
Gosia no wlasnie spoznione zyczenia wszystkiego naj!!!
Marcel odleciał w sekunde a do mnie kilka dni temu odezwała sie stara kumpela, później kumpel i mój były. Normalnie siedzieli, imprezowali i ogladali stare foty po czym stwierdzili ze musza napisac do mnie ze byłam i dla nich i wciaz jestem najwieksza punkówą, czlowiekiem co ma extremalnie nie równo pod deklem i ze nadal wszyscy tesknią i kochają :D I taka mam nostalgie od paru dni. Stara Ajoła tudzież na forum zwana Mamą :D w pewnym momencie zycia zapragnęła odpoczac od zycia zwanego wieczną imprezą bo mój organizm wysiadał i to dosłownie. Z dnia na dzien zerwałam wszelkie kontakty, potem poznałam obecnego pana D. załozyłam rodzine i co?? monotonia. a w duszy gra rock'n'roll. Tęskno mi za tymi rozróbami :D najgorsze ze mój były ma tez niezle nakopane pod deklem i po 5 latach dalej nikogo nie ma. Bo przeciez Ajoła była i jest najlepsza i on czeka nie wiadomo na co .....................
Do tego smieja sie ze juz za zycia krążą o mnie legendy :D

Ostatnia edycja:
Witam wczoraj nie dałam rady wstawić zdjęć bo moja przylepa przyssała się do mnie i nie mogłam odejśc na moment. Dziś wstawiłam na zakupach żeby tu nie zaśmiecać. Kurtki jesienne z polarem też mam.
A dziś u nas dośc duży ruch sporo oglądających. No i Jasiek już nie płakał sam rano stwierdził mamuś do pacy jedzie, a jak wychodziłam to mówi Jasiowi tititka kupi pani kasuje, czyli pani w sklepie najpierw skasuje.

GOSIULEK STO LATEK !!!!!

MARTOLINKA ale przygoda, bym chyba zawału dostała.

hej
dziunka to dobre wieści :)
cleo to może latarkę noś ze sobą ;) LATARKA CZOŁOWA 5 DIOD LUX LED LATARKI CZOŁOWE (1800013459) - Aukcje internetowe Allegro
u mnie pogoda do bani cały czas pada a pomimo tego co chwile świeci słońce ,no ale pasuje mi wyjść do sklepu bo chleb więc może w końcu przejdzie

edit: Gosiulek 100 Lat , spóźnione niestety ,mam nadzieje że wybaczysz ;)
heheh no wyobrażam sobie Cleo z ta latrka :D hehehe

gosiulek 100 lat, sorki, ze z opóźnieniem

pathanka dawaj co masz

edit: nareszcie weekend \o/ jupi!!!!

na 17 z chłopakami do lekarza,

Pathanka to moze interes Ci sie rozkreci;-)
Mama to byłas taka punkówka? ja raczej zawsze do grzecznych należałam.
Kilolek powodzenia u lekarza!!!

Młodego obudził pan sprzedajacy jajka i troche sie na niego zezlosciłam o to (choć przeciez nie zrobił tego specjalnie) i nie wziełam tych jaj.. teraz załuje
ulubiona zabawa mojego dzieck - 10 garnków + kilka łyzek , paczka makaronu i tak bawi sie juz niemal godzine

Kilolek dobrze mi doradziłąś. Widac 12 to juz dla niego za wczesnie isc spac , ale jak około 13.30 go połoze to zasypia

ja obejrzalam powtorkę top model a Oli spi od 14, to bardzo pozno dla niego bo wstał o 7 ale sasiadka byla u nas z maluchem i dzieciaki sie bawiły

przyszło mamie wyrownanie za swiatło plus 1000 zł.......załamka

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tak na szybko, niestety siedzimy na Pomorzu, z nosa leje się katar - mam już tego dość... kuracja jodem na razie mizerna.
Więc Dziunka nawet jakbym chciała cholera to spotkanie niestety by nie wypaliło ( tak a propos wszystkich historii katarowo-nosowych ) wrrr , a ja już myślałam, że wracając jakoś się uda...
Poza tym Gosiulek - dobrych wiatrów ciążowych ;-), stu lat w zdrowiu i spokoju.
Cleo - wow.... , MS nieźle;-)
Mama - niezła przeszłość ;-)
Nie sposób jest Was z doskoku doczytać, niestety tu net się ciągnie jak flaki z olejem, teraz dziadki siedzą z dziećmi, a ja na sekundę wpadłam tutaj. Pomimo kataru dziewczyny są nie do zdarcia, wstają koło 8 i do 9 rządzą. Gonia w dzień trochę podsypia, ale co tam inny klimat. Nocki są różniaste. Ehhh Znikam jak sen złoty, do następnego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry