• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Ula tak odnośnie Top Model to obejrzałam jeden odcinek ... bardziej przedmiotowego traktowania kobiety jak w tym programie dawno nie widziałam. Dziwi mnie , że decyduja sie na start w programie , który daje zludną nadzieje sławy.. Czasem jest faktycznie -chwilowa , ale bez ciężkiej pracy , pokazaniem biustu w tv niczego sie nie osiagnie.
W radiu była dziś audycja na temt seksturystyki . Nie pomyslałam , ze najblizsze euro stanie sie kolejna okazją dla sprzedawców żywego towaru . Spragnienie wrażeń kibice musza gdzieś rozładować swój testosteron.. pań przy drodze , w tworzonycvh właśnie burdelach będzie od groma...
Ula a pytałaś kolezanki czy dziecko ma katar i i tak przyszli?
młody zasypia .

reklama
Ula tak odnośnie Top Model to obejrzałam jeden odcinek ... bardziej przedmiotowego traktowania kobiety jak w tym programie dawno nie widziałam. Dziwi mnie , że decyduja sie na start w programie , który daje zludną nadzieje sławy.. Czasem jest faktycznie -chwilowa , ale bez ciężkiej pracy , pokazaniem biustu w tv niczego sie nie osiagnie.
W radiu była dziś audycja na temt seksturystyki . Nie pomyslałam , ze najblizsze euro stanie sie kolejna okazją dla sprzedawców żywego towaru . Spragnienie wrażeń kibice musza gdzieś rozładować swój testosteron.. pań przy drodze , w tworzonycvh właśnie burdelach będzie od groma...
młody zasypia .

marta:
Femen: Euro to święto prostytucji

dokładnie pani z tej organizacji się dziś wypowiadała. Potem dzwonili słuchacze i opowidali jak tworza sie w najblizszych sasiedztwach podejrzane "noclegownie"...już teraz a c bedzie potem?

Marta tak ;/ powiedziala ze nie ma a okazało sie ze miał, a dla mnie to nie było dziwne bo miał i kilka dni wczesniej ale myslalam ze minęło ;/ ech..po prostu przykro mi ;/

Maz kąpie OLinka zaraz bajeczka i spanie. Musialam nakrzyczec bo wlączył jakąs bajkę na polsacie czy tvn i Oli chciał oglądac. Musi byc chociaz troszke dyscypliny, 20 kąpiel i nie ma zmiłuj a potem sypialnia i czytanie ew. wygłupy z tatą i mamą.

spadam :) tak chcialabym cos obejrzec ale podejrzewam ze i tak zasnę z małym ;/

młody zasypia .
mowa o polskim top model? kicz i tandeta przede wszystkim, zblazowanie, 0 profesjonaliźmie. top model ja ogladalam amerykańskie na fox lafie i ta zuupełnie inne było podejście do tematu.Tyra takpo ludzku podchodziła do tych dziewczyn a potem wiele z nich widziałam w róznych serialach na fox lafie i w czasopismach w reklamach więc raczej coś udało im się osiągnąć
A co do prostytucji to nie oszukujmy się bez popytu nie ma podaży. Handel zywym towarem, dziewczny więzione i zmuszane do prostytucji to jedno a róznego rodzaju "przydrózki" i panienki w pensjonatach, barach, pubach to co innego. Jednak jest bardzo wiele dziewczyn, które dają się skusić może nie na łatwe pieniądze ale na pewno na bardzo duże. Uważam, ze ten proceder uwłacza obu stronom ale też nie jestem tak bardzo przeciw, bo jak ludzie dorośli obydwoje godza się na taki układ no to ich sprawa, widac jest im to w jakiś sposób do życia potrzebne

Tu u mnie Francuzi maja trenować to sie dopiero może dziać :-);-) tzn nie w domu hehe tylko w pracy ale w sumie na jedno wychodzi bo to raptem 800m. Ponoc moze nawet urlop dostaniemy co bym nie wchodzic w paradę, wzyscy sa oburzeni, zwłaszcza stare panny :-)

tak się wciagnęłam w temat, zę bym zapomniała napisać, ze wisze nad kibelkiem od kilku godzin, oj oj biedna dziś jestem

Ostatnia edycja:
Najbardziej przerażające jest to , ze program oglądają setki nastolatek , które nie mają krytycznego podejścia do rzeczywistości i gdy słyszą patrząc na szczupłą dziewczynę "masz schaby , twoje ciało jest obwisłe" to jaką mamy gwarancję , ze nie zasilą kolejnych zastępów anorektyczek i bulimiczek?
Kilolek te przydrożne panie najczęściej nie stoją przy ulicy z własnej woli... za najbliższym zakretem czekaja opiekunowie aby zgarnac wiekszosc pieniedzy..

W american next top model nie przyjmowali dziewczyn zbyt chudych, od razu im mowili, zę będą tworzyły zły obraz dla nastolatek. Ale jak najbardziej uważam,z ę polskiego w ogole nie powinni ludziom pokazywać, z wielu róznych względów.
No na własną rękę to chyba żadna nie stoi, bo raz, ze konkurencja je zje, a dwa, że raczej chyba strach. Ale do tych alfonsów jestem pewna bardzo wiele zgłasza się samych. Fakt, ze jak już zaczną to nikt im zrezygnowac nie da. Z resztą przy drogach, nie przy drogach, w kazdym pubie znajdzie sie taka która zaproponuje sex za kase, małolatom po galeriach tez przeciez nikt nie każe się prostytuować. Zgadzam się, że handel żywym towarem jest zły i nalezy z nim wlaczyć ale nie oszukujmy się to nie dotyczy wszystkich w tym zawodzie (swoją drogą zwolnionym z podatków!) sama prostytucja jest u nas w kraju jak najbardziej legalna

reklama
Kilolek a jak Twoi chłopcy? co u lekarza? A Ty wisisz nad kibelkiem czemu? ;p
kuba kaszel i katar ma alergiczny wiec dostalam zaświadczenie od lekarza, ze może chodzić do przedszkola i nie zaraża, z Michałem nic nowego :/ a ja wiszę, bo rzygam. Po coli mnie tak zmuliło, nie wiem czemu, ciepła co prawda była ale chyba cola zamknieta nie moze sie popsuć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry