• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

AniaSm jak palec, boli?
Asia dzięki ,już jest lepiej bo się strupek w dziurze zrobił więc przynajmniej nie piecze :tak:
Ula tak odnośnie Top Model to obejrzałam jeden odcinek ... bardziej przedmiotowego traktowania kobiety jak w tym programie dawno nie widziałam. Dziwi mnie , że decyduja sie na start w programie , który daje zludną nadzieje sławy.. Czasem jest faktycznie -chwilowa , ale bez ciężkiej pracy , pokazaniem biustu w tv niczego sie nie osiagnie.
W radiu była dziś audycja na temt seksturystyki . Nie pomyslałam , ze najblizsze euro stanie sie kolejna okazją dla sprzedawców żywego towaru . Spragnienie wrażeń kibice musza gdzieś rozładować swój testosteron.. pań przy drodze , w tworzonycvh właśnie burdelach będzie od groma...
Ula a pytałaś kolezanki czy dziecko ma katar i i tak przyszli?
młody zasypia .
jakoś nie pomyślałam że to faktycznie będzie niezły "biznes" ,aż strach pomyśleć co się będzie działo
tak się wciagnęłam w temat, zę bym zapomniała napisać, ze wisze nad kibelkiem od kilku godzin, oj oj biedna dziś jestem
ty lepiej napisz kiedy będziesz testować??

reklama
nie wiem, boję się :( na razie sobie bzduram rózne rzeczy, a jak zrobie est to będzie wielkie rozczarowanie a do kolejnej owu szmat czasu, może poczekam po prostu na okres

dzień dobry

Igi jak tylko oko otworzył pobiegł do kuchni i zażyczył sobie zdjęcie miksera z półki i sam na niby miksuje.wkłada i wyjmuje mieszadełka....

nie wiem, boję się :( na razie sobie bzduram rózne rzeczy, a jak zrobie est to będzie wielkie rozczarowanie a do kolejnej owu szmat czasu, może poczekam po prostu na okres

a może tym razem się udało ;-) testuj testuj ja bym nie wytrzymała.

dlaczego jeszcze nie grzeją kaloryfery ??? mi pokazuje że na dworze 4 stopnie!!!!! pewnie okres grzewczy we wrześniu nie obowiązuje czy co??? ale to sie kupy nie trzyma jak jest zimno powinni grzać!!!! spałam w skarpetach ,mimo że kołdra cieplusia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cleo ja juz się wiatrakiem dogrzewam :) my mieszkamy w domku ale jeszcze nie palimy, pewnie niedługo zaczniemy. Łazienkę juz ogrzewam do kąpieli farelką, teraz wywietrzylam sypialnie i tez troszkę nagrzalam bo Oli w niej sie bawi.

Jak nie masz farelki dogrzewaj się suszarką ;p na dole jak mieszkalam rodzice mają znacznie zimniej, kiedys notorycznie wchodzilam pod koc i podgrzewalam sie suszarką ;p bosko :)

Dzien dobry :)

Ja juz latam na odlkurzaczu, zapowiada sie cieplutki dzien mimo ze ranek dosyc chłodny :) Miłego dnia WSZYSTKIM MAMUSIOM!

Igi wsadził rekę w jogurt jak poszłam do łazienki i się chichra na całego :-D

obejrzałam Top Model i chyba chodzi bardziej im o show jury niż żeby naprawdę znalezć top modelkę.bo te co przeszły to nic rewelacyjnego.z tamtej edycji nie słychać o żadnej poza tą co z Pirógiem jest...nudy i tyle

czekam za to na kolejny odcinek "Przepisu na życie " i "Romana":-D

ZMARŹLUCHY! :d

okres grzewczy od 15 października ;)

Cleo nie chciałam robić, bo czułam się jak na 100% w ciązy, cąły organizm mi to mówił ale nie mówiłam, bo nie chciałam zapeszyć no i bałam się, że sama sobie to wszystko wmówiłam. Zrobiłam dziś rano ale faktycznie uroiłam sobie to wszystko, bo tylko 1 kreska, coraz gorzej ze mną, z chłopakami nie pomyliłam się

Jade zaraz do AJnek z teściem, po odkurzacz, bo niedługo dywanu nie będzie widać :/ Mówię A> że nie chce mi się jechać, może kupimy jednak tu na miejścu to co maja na sklepie i już (u nas mały wybór) a ten do mnie "Jedź, jedź, rozerwiesz się" no głupi, w sklepie elektrycznym????

Ostatnia edycja:
Kilolek i jak kupiłaś odkurzacz? no rozrywka na całego..nie ma to jak weekend w CH hahahaha

Igi śpi,D u kumpla robi łazienkę...a ja odpoczywam a raczej moje nogi.Obiad zjedzony,tylko nic jak zwykle słodkiego sobie nie kupiłam..skleroza...

Dziewczyny,pilnujcie swoich dzieci.moja przed chwila zadlawila Sie moneta.liczyla pieniadze I nagle uslyszalam jak Sie krztusi.bylam w domu sama,moj w innym miescie daleko stad... Panika,myslam,ze ona zaraz umrze.chcialam dzwonic na pogotowie,ale bylam zbyt roztrzesiona,poza tym nie chcialam jej postawic na ziemi,bo myslalam,ze karetki nie doczeka....potrzasalam ja,glowa w dol jak noworodka,sama wylam,ona kaszle... Probowalam otworzyc drzwi I leciec do sasiadki I w tym momencie uslyszalam,ze moneta wypadla. Ona jeszcze troche kaszlala I miala odruch wymiotnty I balam Sie,ze moze jest jeszcze jedna... Cala Sie research,a ra otrzepala Sie I poszla....

Banana super ze tak sie wszystko dobrze skonczyło! uf...
u mnie Oli tez bierze do buzi wszystko i parę razy wziął wiekszą zakrętkę i mu utknęła w buzi, był strach ze hohoho nie połknął ale zaklinowała sie w poprzek m/dzy zębami - tez strach nie do opisania. Wszędzie jest pełno małych rzeczy wiec trzeba miec sie na bacznosci i w miare mozliwosci wszystko chowac!

reklama
Cleo no tak się rozerwałam, że potem musiałam godzinę przespać :D ale owszem kupiłam odkurzacz i żelazko (Ula jest śliczne!! ;) ) i suszarkę i jeszcze 2 siaty żarcia tak żę nie nie zamierzam poza piekarnią przynajmniej do piątku żadnego sklepu odwiedzać, bo mam serdeczny przesyt bleee nie wiem co ludzie widzą w CH. W sumie warto było bo zaoszczędzłam sporo na sprzętach i w dodatku kupiłam taki wypas z promocji, ze wszytskie zabawki posżły w kąt i wszyscy włącznie z ojcem i babcią się odkurzaczem zabawiają :D niby się bawią a tu już pół chałupki posprzątane, dobrze, dobrze niech się bawią. Tylko Michalek ttrochę sę boi, bo co rawda jest bardzo cichy ale odgłosy ma bardziej zblizone do samolotu niż odkurzacza, a jak Kuba założył "torbo szczotkę"(!) to nawet bym powiedziała, ze do odrzutowca :D w każdym razie prawie wszyscy są zadowoleni :D

Edit: BanAna bardzo współczuję przeżyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry