• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Ja na momencik, bo zaraz do pracy. Leciałam z przedszkola na łeb na szyję, bo do przychodni musiałam wpaść, bo mój wspanialy mąż zapomnial powiiedzieć, ze się Kubie leki na alergie kończą. Ja dziś iorę za pudelko a tam puste, a on,z ę myślała, ze mamy zapas. No jasne...

wiem wiem anawawka, pójdę, pójdę tylko chce wiiedziec na czym stoję. Zapisze się na koniec tygodnia, a @ dostanę, bez sensu. To już po @ bym poszła. Szykuję się na przysżły tydzień jak @ nie dostanę, w tym tygodniu i tak kasy nie ma, poza tym mam dużo pracy

etna straszliwie was męczą w tej pracy.

martolinka po południu jak znajde moment to się pochwalę, bo właśnie patrzę za 10 minut muszę wyjśc i zamiast iśc się ogarnąc to ja tu stukam hehe

Dziunka a nno jest zaświadczenie o stanie zdrowia tylko jak mi lekarz powedział przedkszole absolutnie nie ma prawa żądać tego od nas ani od niego. Musiałam świstek podpisać, ze wnioskuję o to zaświadczenie, a u nas w przedszkolu nie przyjmą dziecka z katarem jak nie ma zaświadczenia.

o rany naprawde ide, bo nie zdaze

reklama
oj dziewczyny każda z nas jest zapracowan. Ciągle w pracy a i tak na wszystko brakuje. My już wybraliśmy projekt domu. Teraz tylko nasze architek musi go zamówić, bo nie jest z jego oferty. Więc trzymajcie kciuki. No i występujemy z wnioskiem o warunki zabudowy. Co trwa parę miesięcy, ale trzeba od czegoś zacząć. Dzisiaj muszę jeszcze to pozałatwiac . oczywiście mój mąż już mnie wystawił i pojechał do Poznania. Dziunka marsz do lekarza :) ja myślę że Asia tęskni za pojawiającym się i znikajacym tata. Moczenie się to pierwszy tego objaw.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj dziewczyny każda z nas jest zapracowan. Ciągle w pracy a i tak na wszystko brakuje. My już wybraliśmy projekt domu. Teraz tylko nasze architek musi go zamówić, bo nie jest z jego oferty. Więc trzymajcie kciuki. No i występujemy z wnioskiem o warunki zabudowy. Co trwa parę miesięcy, ale trzeba od czegoś zacząć. Dzisiaj muszę jeszcze to pozałatwiac . oczywiście mój mąż już mnie wystawił i pojechał do Poznania. Dziunka marsz do lekarza :) ja myślę że Asia tęskni za pojawiającym się i znikajacym tata. Moczenie się to pierwszy tego objaw.

Oj kochana, ja już dwa czy trzy razy byłam w tym miesiącu u lekarza. Masakra.

Ale moczenie nocne, a nie dzienne? a może dzienne też ech.

Dziś idę na 15 z Julią do psychologa. Co prawda jej zachowanie bardzo się poprawiło odkąd nie widuje się z dziadkami. Chyba Asię tam jednak zabiorę :rofl2:

Głowa mnie boli jak cholera, @ się już kończy na szczęście.

Dziunka to może wizyty u dziadków na Asie podzialaja odwrotnie niz na Julie;-)mi tez sie wydaje , ze ona nie za bardzo rozumie , ze tata raz jest raz go nie ma i tak przezywa po swojemu

reklama
Mój Olaf śpi, a Filip bawi się na podłodze i cmoka sobie i zerka czy czasem gdzieś nie ucieknę, bardzo towarzyski jest :) i nie lubi samotności.
Dziunka a co się działo w towarzystwie dziadków?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry