• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

M padł biedak. Dziś miał ciezki dzień. Ja przygotowałam zapiekanke na jutro , tylko pozypac serem i z głowy;-)
Antkowie kupilismy dzis kapcie w ccc( u nas jest ciepło , ale u dziadka ciagnie po nogach), sam wybrał , zaniósł do kasy. Potem kupiliśmy mu traktor z przyczepa i powiem WAm , ze poszedł z nim spac;-)dopiero co mu wyciagnełam do z łózka. Widze , że jak poczeka sobie na zabawke i w miedzyczasie nie dostanie 5 innych dupereli to sie cieszy i bawi a nie rzuca w kat

Etna Pawelek sie od małej zaraził niedobrze

wróciła mi zgaga grrr

Ula i jak fajnie mieć dłuuuuugi wieczór?

reklama
Hey kobitki! Witam się po krótkiej przerwie gdyż byliśmy w Wieluniu i przywieźliśmy teściówke do nas.

Banana współczuję przeżyć. Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło...

Martolinka jak ja Ci zazdroszcze zakończonej pracy. Ja od jutra rozpoczynam kończenie rozdziału teoretycznego i szukowanie ankiety. Mam nadzieję, że do grudnia się wyrobię... Z tą mucha u mnie w łazience rozśmieszyłaś mnie do łez... hehe...

Trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczkowe chorowitki i za mamusie z brzucholkami ;))))

Hejka kobity!
Właśnie moje dziecko młodsze poszło do żłobka, za 2 godzinki mam się dowiedzieć jak jej idzie.. trochę poddenerwowana jestem czy Gonia nie będzie ryczeć, z jednej strony w szpitalu było ok, a z drugiej obawiam się, żeby jej to się nie skojarzyło... wczoraj przygotowywałam im wyprawki wieczorem, więc dlatego bb legło odłogiem.;-)
Maxwell - ciesze się, że wszystko u Ciebie ok, odpoczywaj.
Ula - lecz, lecz zębiska :-D ja nie leczyłam przed ciążą, ale w czasie ciąży i tym sposobem posypało mi się sporo....:cool:
Etna - mam nadzieję, że kichanie to tylko jednorazowy wyskok.
Martolinka - fajnie, że Antonio pokochał traktor :-D
Ja po wczorajszym wieczorze mam nastrój niezbyt dobry, pokłóciłam się z małżonem.. jak zwykle u nas burza z piorunami była, padło kilka ostrych zdań...

Laski zatwierdził mi prace!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesli sie uda mi wszystko wydrukowac , zorganizować to w piatek mam obrone!!!! teraz mysle jak to zrobić!!!!
Bosko!!! gratuluję! a nad czym myslisz?

Ja w przerwie miedzy przedszkolem a praca. Dzisiaj zaprowadzilam Kube i poszlam sie odmeldowac na czytniku, ze dziecko przyprowadzilam (przy samym wyjsciu z przedszkola) i nagle slysze za soba ryk, odwracam sie a to Kuba mnie goni, bo sie nie pożegnal niby. DObra, wysciskalismy sie, slodko bylo, prowadze go z powrotem do sali i mowie pani, ze przyprowadzilam uciekiniera a ona zdziwiona ze on wogoile wychodzil :/ a on juz przy drzwiach na ulice byl :/
ae

KIlolku bo uczelnie mam w Bydgoszczy i musze jeszcze wydrukowac , zrobic zdjecia , obiegówka itp. Poza tym Promotr idzie dzis sam do pan w dziekanacie zapytac czy jest taka mozliwosc , bo ogolnie to wszystko załatwia sie 2 tyg. przed obrona

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry