• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Witajcie u nas zimnisko, ja padam 7 dniowy dzień pracy i ząbkująci i tęskniacy Jaśko mnie osłabia na maksa. Robiłam wyniki bo taka słaba się czułam i kurka okropna anemia. Czas zabrać się za siebie.

DZIUNKA ja też mam wrażenie, że Jaśka ktoś podmienił. Nie wiem czy to zęby czy tęsknota za mną. Ale jak pojawiam się w domu to chodzi za mną krok w krok jakbym odeszła na chwile o ryk. Nik nie może się z nim bawić tylko ja, nawet jak wymyślają super zabawy to jest źle. A najchętniej to leżał by na mnie przytulony, na szczęście wtedy troche odpoczywam, bo łaskawie pozwala mi się przytulać na siedząco.

MARTOLINKA no to powodzenia na obronie i zero poprawek!!!

KIKOLKU do lekarza marsz !!!

DZIUBASKU witamy super chłopaków masz. Dużo siły kochana.

reklama
MARTOLINKA z ostatnich dni jesteśmy bardzo zadowoleni oby tak dalej, ale liczymy się z tym, że będą chude tygodnie. Wszystko zależy również od pogody, bo jak pada jak dziś to nikomu z domu nie chce się wychodzić. Oczywiście zawiść ludzi nie zna granic i juz pojawiły się problemy dot. opłat. Nie wiem w sumie co z tego wynikinie, właścicel ma nam pomóc.
Mi też podoba się to wychodzenie itp. ale co to nerwów kosztuje prowadzenie własnego biznesu. Ja juz spać i jeść nie mogę i widać skutki.

Witam ponownie.. u nas po wizycie na szczęście ok, niepotrzebnie się tak wystraszyłam..trochę zmiękła mi szyjka, ale jej długość (33mm) na ten tydzień ciąży jest ok. Mam brać nadal luteinę dopochwowo, a na skurcze i twardnienie brzucha scopolan. No i niestety znów posiew moczu do zrobienia
unhappy.gif
.Oczywiście mała jak zwykle niezła kopaczka, cały czas fikała;-). W pewnym momencie nóżka na nóżkę i zaczęła oblizywać paluszki
yes2.gif
..
Dzidzia ładnie sobie rośnie, waży już 1530g
biggrin.gif
.
Mykam zjeść kolacyjkę;-)

hej hej ;p
nie uwierzycie ale dopiero włączyłam kompa ;p ponad dobę nie był odpalany ;p

nie uwierzucie tez ze OLi spi od 19.30 !!!!!!!!!!!!! mąż jeszcze w pracy a ja lenię się i idę zaraz zjesc obiad ;/

Dzis dzien szalony, OLi nie chciał isc spać ok 13.30 a ze o 15 musialam wyjechac do dentysty dalam mu ok 14 obaid zeby poskubał, potem zawinęłam go do tesciowej gdzie miał isc spać.....................taaaaa.......babcia zabrala smoka i spania nie było ;/ Wrocilam od dentysty ok 17 zapakowałam małego do domu, nie chciał jesc pysznego obiadu, zjadł budyn, wykąpalam o 19 i w minutę zasnął a ja cieszę sie jak głupia. Głodna na maxa zajrzalam do Was :)

U dentysty........ja tak dbam o zeby na wizyty chodzę cały czas, wiecznie tysiąc dziur do zrobienia. Zostały mi zęby sprzed ciąży ( w ciąży zrobillam z 5 bez znieczulenia a te trudniejsze zostawiłam) Dzis zabrał sie za dwa i co....130 zł zapłaciłam bo w oba lekarstwo włozył, próchnica bardzo głęboka, mam z nimi chodzic 3 msc, to juz 3 zęby zostawione na plomby lub nie daj Boze kanałowe a zapłaciłam za nie słono ;/ Zostały mi jeszcze 2 lub 3 takie duze ze nie wiem co z nimi tez bedzie ;/ Akle musze je zrobic bo inaczej za planowanie coreczki sie nie zabieram :(

Ana witamy znowu!
Pathanka powodzenia w biznesie!

i juz nie wiem co jeszcze :(

aha mamy z maleństwami w brzuszkach zdrowka!

reklama
pathanka ja też trzymam kciuki za interes. No i musisz koniecznie wziąść się za siebie.

Dziunka jak z moim synkiem coś się dzieje to też podsikuje w dzien, a w nocy sucho.

Ja ciągle czekam na męża ma wrocic po polnocy, pawła uspałam dopiero o 21. Na urodzinach męża była Pawła kuzynka lekko chora (zaczela chodzic do przedszkola) i Paweł też zaczał mi dzisiaj kichać grrrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry