pathanka
Fanka BB :)
Witajcie u nas zimnisko, ja padam 7 dniowy dzień pracy i ząbkująci i tęskniacy Jaśko mnie osłabia na maksa. Robiłam wyniki bo taka słaba się czułam i kurka okropna anemia. Czas zabrać się za siebie.
DZIUNKA ja też mam wrażenie, że Jaśka ktoś podmienił. Nie wiem czy to zęby czy tęsknota za mną. Ale jak pojawiam się w domu to chodzi za mną krok w krok jakbym odeszła na chwile o ryk. Nik nie może się z nim bawić tylko ja, nawet jak wymyślają super zabawy to jest źle. A najchętniej to leżał by na mnie przytulony, na szczęście wtedy troche odpoczywam, bo łaskawie pozwala mi się przytulać na siedząco.
MARTOLINKA no to powodzenia na obronie i zero poprawek!!!
KIKOLKU do lekarza marsz !!!
DZIUBASKU witamy super chłopaków masz. Dużo siły kochana.
DZIUNKA ja też mam wrażenie, że Jaśka ktoś podmienił. Nie wiem czy to zęby czy tęsknota za mną. Ale jak pojawiam się w domu to chodzi za mną krok w krok jakbym odeszła na chwile o ryk. Nik nie może się z nim bawić tylko ja, nawet jak wymyślają super zabawy to jest źle. A najchętniej to leżał by na mnie przytulony, na szczęście wtedy troche odpoczywam, bo łaskawie pozwala mi się przytulać na siedząco.
MARTOLINKA no to powodzenia na obronie i zero poprawek!!!
KIKOLKU do lekarza marsz !!!
DZIUBASKU witamy super chłopaków masz. Dużo siły kochana.