hej hej mój Olis tez spi
moja głowa dochodzi do siebie bo zdrowieje mój Synio! Dostał antybiotyk przed 21, polozylismy sie z nim do sypialni i o 21.15 juz spał
a w dzien spał 4,5h. Odsypia chorobę bo w ciągu 7 dni spał niewiele lub prawie w ogole a w nocy mielismy codzienie tragedię!
Etna zdrówka dla Pawełka!!! Dostaliscie antybiotyk czy jeszcze walczycie?
Agrafka ja robilam tak ze w ciązy chodziłam prywatnie do lekarza a w Luxmedzie robilam tylko badania, zlecane przez mojego ginekologa. Plamienie byc moze samo przejdzie, ja zauwazylam ze duzo dziewczyn je ma na początku ciązy, jedne jak są w Pl dostają progesteron a inne za granicą nic nie dostają tylko wypoczywają i wszystko się normuje. A nie powinnas dostac okresu w tych dniach? Byc moze tak organizm reaguje na ciążę. A jak Cię niepokoi to idz prywatnie
dla spokoju ducha 
Zmykam na filmik!
Etna zdrówka dla Pawełka!!! Dostaliscie antybiotyk czy jeszcze walczycie?
Agrafka ja robilam tak ze w ciązy chodziłam prywatnie do lekarza a w Luxmedzie robilam tylko badania, zlecane przez mojego ginekologa. Plamienie byc moze samo przejdzie, ja zauwazylam ze duzo dziewczyn je ma na początku ciązy, jedne jak są w Pl dostają progesteron a inne za granicą nic nie dostają tylko wypoczywają i wszystko się normuje. A nie powinnas dostac okresu w tych dniach? Byc moze tak organizm reaguje na ciążę. A jak Cię niepokoi to idz prywatnie
Zmykam na filmik!
). Miał robiony test z palca i na razie walczymy bez antybiotyku. Pawła pulmolog zabroniła mi podawać mu antybiotyk (ew. na zapaleniu płuc - wypluc). Gdyby jednak byla taka koniecznosc to ona chce pawła zobaczyc i sama zadecydowac (dodam, że przyjmuje tylko w poniedzialki).
taka jestem zołza i zamiast dziękować i kłaniać się w pas, jeszcze śmiem powiedzieć swoje zdanie.

trudno, dostanie go któraś z siostrzenic A ech a ja muszę po pracy coś kupić innego bo zimno już jak cholera.
- samsung wave;-)