reklama

Listopad 2009

reklama
Zawsze tak miałyście? Bo jak byłam mała to uwielbiałam rózne karuzele i huśtawki, a teraz ostatnio się skusiłam na karuzelę w parku i omal nie zwymiotowałam po kilku ruchach. To chyba z wiekiem przychodzi ;-)

Wiajcie,
agrafka trzymam kciuki:tak:

etna ale mi żal tego Twojego Pawełka :( zdrowka dla Niego!!:tak:

Gosiulek mój Kuba też nie przepada za huśtaniem, jak jesteśmy na placu to nie chce nigdy, rzadko się zdarza, że tak. Woli zdecydowanie zjeżdzalnie:tak:
ja to mam jakies problemy z blednikiem, jak jade samochodem, autobusem czy latam samolotem to nie moge nic czytać:( wystarczy, ze np. ktos obok ma gazetę i spojrzę to już mi się chce wymiotować:-( i abosolutnie nie moge pisać sms-ow:/
Gosia powodzenia :) trzymam kciuki za 2 kreseczki :)

maxwell to sie Biedulo wczoraj naczekałaś, ludzie to są...

Właśnie położyam Kubą do łózeczka, jakie tam śpiewy odchodzą szok:-D
a ja biorę się za jakieś sprzątanie

Ja uwielbiałam się huśtać, przeszło mi .. ;-) Hanka uwielbia, Gośka huśtawki niezbyt, ale takie kółko tak wytrzymała kiedyś z 5-10 min. non stop bujania ...
Wczoraj moja teściowa zasugerowała, że Hanka jak narkoman się zachowuje, bo uwielbia kręcenie w jedną stronę... kazała jej się potem odkręcać :wściekła/y: Ja na to, że łyżwiarze też tylko w jedną stronę się kręcą...:szok:
Ehhhh

hahahahhaaha anawawka dobry text :D:D:D

Ja tez za dziecka lubiłam sie huśtać. Teraz jak usiadłam z Marcelem na kolanach to omal nie spadłam. Zero równowagi :D Nie czułam sie na tym komfortowo, nawet bez dziecka. No nic, człowiek sie zestarzał :D

hej hej

ja wlasnie uspilam Oliska na rękach, na stojąco-bujająco, ufff ręka mi do teraz drży!!!
Mma tyle do roboty, m.in prasowanie ale jak Oli spi ja odpoczywam, a co :) idę dokonczyc jedzenie bo mi przeszkadzał i polozę się - a nalezy mi się :) Zdązylam odebrac kuriera z paczką dla małego:
NEXT__ żółty ciepły bezrękawnik __ 98 (1827377862) - Aukcje internetowe Allegro kolor ma inny niz na zdjęciu, taki miodowy i jest mega cieplutki!
obiadu nie robię ;/ mały (zje jak zje)?! warzywa na parze hortexu z jakims serem posypanym zobaczymy co to za cudo! jak nie - bede kombinowac na szybkiego cos innego! Ostatnio odkrylam dodatkowo co mu smakuje z obiadu, otoz makaron, z szynką i brokułem z sosem (ser topiony ze smietanką). Kocham patrzec jak cos je!
Niestety pokazałam Oliskowi mentosy a cukierki w sklepie sam odkrył ze przejsc obok sklepu nie mogę bo Oli krzyczy cukierki mniam mniam! A mowię Wam jak się cieszy, jakie okrzyki radosci wydaje z siebie - pierwszy raz cos takiego widzielismy! Mam nadzieje ze mu to przejdzie bo ja za miękka jestem i nie potrafię mu 1 lub 2 odmowic :(

Niestety tak. Od kiedy ząbkuje ma problemy ze spaniem. Na początku wrzesnia był 2 ygodnie katar wiec problemy ze spaniem, usypianiem itd...zasypiał przy bajkach, czasami jak mu czytalam albo na ręku. Potem kataru tydzien przerwa, potem chorujemy juz ponad tydzien. problemy ze spaniem, chodzi jęczy, mędzi, wszystko rozwala i byle co płacze. Wiec albo przed bajką sadzam i zasypia, albo na ręku, albo jak juz padniety podczas cztania w sypialni. Na ręku nie usypiam codziennie ale zdarza się. Wolę go wziąc na ręce zeby zasnął i wypoczął a ja zebym miala wolne dla siebie niz ma się meczyc. Wiem ze to przejsciowe, jak przestanie ząbkowac wszystko wroci do normy :)

reklama
Ula trzeba być twardym a nie "miętkim" jeśli chodzi o odmawianie ;-) też musiałam się tego nauczyć, ale również tego, że nie powinno odmawiać się dla zasady...ech to macierzyństwo jest skomplikowane haha.

Ana Twoja teściowa jest the best:-D skąd wogóle to porównanie??:-D może sobie podać rękę z moją babcią :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry