Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciężkie chwile Was czekają, &&&, smutno na samą myśl, idzie do lepszego świata, tam już nic nie będzie ją bolało, najważniejsze żeby jej bliscy byli bliskoHej, pisze do Was z komórki, troche potrwalo zanim tu dotarlam. A szedl do mamy, prawdopodobnie nie dożyje jutra, juz nie kontaktuje. To jest po prostu straszne, nie wiem co potem bedzieech
![]()
agrafka to on ci usg nie robil??? ale chociaż ciąże stwierdzil?
ja za to do niedawna uwiebialamwszelkie zjeźdźalnie, diabelskie młyny, kolejki i goskie i jakoś tak nagle mi się zrobiło, ze boje się nawet takiej niewielkiej na basenie. W zesłżym roku, coś mis ie poprzestawialoZawsze tak miałyście? Bo jak byłam mała to uwielbiałam rózne karuzele i huśtawki, a teraz ostatnio się skusiłam na karuzelę w parku i omal nie zwymiotowałam po kilku ruchach. To chyba z wiekiem przychodzi ;-)
a wiesz, ze Michal tez jaiś narus, bo każe sie ojcu kręcic za lapkki ale szczęśliwy tylko wtedy ak potem się przewraca, jak moze ustać na nogach to zgłasza pretensje, ze nie tak ojciec kręcił :dJa uwielbiałam się huśtać, przeszło mi .. ;-) Hanka uwielbia, Gośka huśtawki niezbyt, ale takie kółko tak wytrzymała kiedyś z 5-10 min. non stop bujania ...
Wczoraj moja teściowa zasugerowała, że Hanka jak narkoman się zachowuje, bo uwielbia kręcenie w jedną stronę... kazała jej się potem odkręcaćJa na to, że łyżwiarze też tylko w jedną stronę się kręcą...
Ehhhh