kiragold
mama Ignasia
Etna nie, bo ta lekarka nie robi usg. Na tym właśnie polega problem, że nie mam lekarza, który miałby wszystko w gabinecie tylko musze się umawiać na osobne wizyty. A słowo daję nie mam już zdrowia szukać lekarza i testować na swojej skórze.
Mam nadzieję, ze uda mi się zapisać do poradni w szpitalu, tam przynajmniej byłoby wszystko na miejscy, chociaż nie wiem jak byłoby z terminami.
Lekarka w badaniu potwierdziła ciążę i powiedziała że wydaje jej sie, ze to ok 6-tego tygodnia. Ale jak powiedziałam, ze jak na moje oko, to poczęcie musiało być ok 20.09 to się zdziwiła, więc musze zrobić to usg i już. Może zbadam sobie jeszcze jutro beta hcg, ale to i tam musiałabym zbadać jeszcze raz po 2 dniach a to będzie sobota :/
agrafko jesli moge ci kogos polecic z ginekologow z warszawy to mojego lekarza z madalinskiego, chodze do niego prywatnie na grenadierow 22 chyba, dr Jerzy Zwoliński, na grenadierow ma tez usg, a jest swietnym specjalista do usg, chcialam rodzic na madalinskiego, niestety nie udalo sie
brak słow:-(
USG to tylko potwierdzi, powodzenia!