agrafka80
Fanka BB :)
hej dziewczynki.. o rany, co za noc aż zaspałam. Ala całą noc kaszlała, budziła się, jęczała "mamo ciem cici", "mamo ciem misia", "mamo ciem citać", dżizas. Jak w końcu usnęłą to nie mogłam się ruszyć na łóżku bo się budziła. Uff...
Ale za to z powodu bezsenności przemyślałam sobie i wykonałam obliczenia i jestem na 100% pewna że to jest 5-ty tydzień. Policzy się od ostatniej @. A więc jak w mordę strzelił 5-ty tydzień.
Anawawka, ty mówiłaś że chodziłaś do poradni. Jak tak jest z usg - trzeba się osobno umawiać na usg? czy jak pójdę na wizytę 24.10 to ejst szansa że sami zrobią mi usg?
Ale za to z powodu bezsenności przemyślałam sobie i wykonałam obliczenia i jestem na 100% pewna że to jest 5-ty tydzień. Policzy się od ostatniej @. A więc jak w mordę strzelił 5-ty tydzień.
Anawawka, ty mówiłaś że chodziłaś do poradni. Jak tak jest z usg - trzeba się osobno umawiać na usg? czy jak pójdę na wizytę 24.10 to ejst szansa że sami zrobią mi usg?

:-) i można nieprzegotowaną dawać do picia już półrocznemu maluchowi (ja do tej pory jednak daje Kubie przegotowaną ;-)