reklama

Listopad 2009

Cleo i jak woda wróciła?oby tak:tak:

Anawawka a masz jakąs alternatywe? powrót nad morze? tak sobie myślałam o tym co napisałaś... po usłyszeniu takich słów chyba nawet jak potem jest ok trudno zapomnieć...

Antek właśnie zasypia , zmęczony jak nigdy.

reklama
Hej u nas pochmurno ale za to dość ciepło, nawet wiaterek nie duzy a ciepły. Pojechaliśmy autobusem na wycieczke do leclerca i biedrony. Zrobiliśmy zakupy po czym jeszcze kupilismy Marcelowi autobus-zabawke na zwieńczenie jego "wycieczki". Tak mu sie podobała jazda ze siedział w wózku jak zahipnotyzowany. Cały czas sciskał i kazdemu wołał ze w takim auto-busie jechał. Na koniec zsikał mi sie w biedronie ;/ Małpeczka jedna - czasem nie chce albo zdąża mi powiedziec. Wiedziałam ze tak bedzie. Przebierałam go w sklepie a on dostał małpiego rozumu. Z powrotem szliśmy okrężną drogą i spacerkiem na piechotke wiec miał godzine na powietrzu. Zmachałam sie jak dziki osioł z tym rozbójnikiem :D butów nie kupiłam, ale mam pieluchy :D Cóz za pocieszenie.....
Wgrali jakas nowa wercje forum. W ogóle mi sie to nie podoba.......

no to nie wiem. Komputerowiec ze mnie marny ale mie pomaga otwarcie forum od nowa w nowej karcie, albo uaktualnienie przeglądarki albo otwarcie kompa na nowo? A moze cos sknocili i beda to poprawiac skoro sa problemy. No jak sie to nie wyjasni to bedziemy do administratorów interweniować. Ktoś jeszcze ma problemy z bb?

widok.jpgtak to prawidołowo powinno wyglądać. Jak ktoś ma zle to pisac, bedziemy to zgłaszac

Przyjdzie Anawawka to niech no coś podpowie albo pisze do administratorów w tej sprawie bo ja nawet nie wiem jak to nazwać i w ogóle Oni sobie po "komputerowemu" porozmawiają. Ja na razie zmykam ogarniać kuchnie bo sie za niedługo za obiad musze zabrać.

reklama
Kobitki takie rzeczy już inni użytkownicy zgłaszali, więc liczmy na poprawki ;-)ja używam ie i mam wszystko, a Wy jakie macie przeglądarki? Może to właśnie od nich zależy? W domu wlezę jeszcze poczytać co admin radzi;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry