reklama

Listopad 2009

reklama
Witam:-)

martolinka oczywiście trzymam kciuki:tak: wszystko będzie dobrze;-)

anawawka współczuje sytuacji:-(
mam nadzieję, że się jakoś dogadacie:tak:
kurcze jak ja bym usłyszała takie słowa to nie wiem co by było :(

agrafka super, ze wszystko ok. Teraz już poleci tydzień za tygodniem;-)

a my idziemy na 15 do lekarza, Kuba ma coraz gorszy kaszel:-(

ODP od Pana wgrywajacego nowa wersje:

Bardzo dziękuję za sygnał. Czy możesz zasugerować osobom, które mają problem wyczyszczenie cache przeglądarki. To może pomóc.

pozdrawiam serdecznie

A teraz niech ANAWAWKA przetlumaczy to na POLSKI :D

Ostatnia edycja:
agrafka a jakie ciebie piżamki interesują ?? bo ja póki co to kupiłam polarowe pajace , mój młody jeszcze z pieluchą połazi przez chwilę a poza tym on skarpety zdejmuje zanim zaśnie i ciągle odkryty to mi takie najbardziej odpowiadały ;-)

Mama , że co mamy zrobic?:-D:-D

A nie wiem co :D Anawawka niech Wam tłumaczy :D

agrafka a jakie ciebie piżamki interesują ?? bo ja póki co to kupiłam polarowe pajace , mój młody jeszcze z pieluchą połazi przez chwilę a poza tym on skarpety zdejmuje zanim zaśnie i ciągle odkryty to mi takie najbardziej odpowiadały ;-)

Oj ja tez musze popatrzec jeszcze za polarowymi bo ciezko z jego spaniem. Wierci sie, wszystko miałby gołe w 2-czesciowej a przykryty to on tez nie spi ;/ Ale ja kupie juz takie na 98 lub jak wypadają wieksze na 92 no a w tym rozm ich jest mało ;(( ale takie pajace mi i młodemu najlepiej odpowiadają niestety lub stety........

ps. Marcel do mnie przydreptal, wtulil sie w klate i spi :D ooo jak przyjemnie i oooo jak niewygodnie zwlaszcza ze oparcia na plecy nie mam :DDD

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry