reklama

Listopad 2009

A wiecie ze kot nasz Stefan waży 5,5 kg :-D:-D

Nasz kot po tej sterylizacji się zrobił wielki jak cholera, je za trzech, aż jestem ciekawa ile waży.
Ale rodzina nadziwić się nie może.

Ula ja znam dziewczyny co karmiły w ciąży, ale większość ich dzieci się odstawiło koło 7-8 miesiąca. Są też takie które karmiły całą ciążę a po porodzie dwójkę.
Ale też wiem, ze karmienie pomaga obkurczać macicę po porodzie więc myślę że przy zagrożonej ciąży trzeba by było starszaka odstawić...

U nas 2 stopnie tylko, w drodze do pracy marzyłam o kurtce zimowej, szaliku, rękawiczkach i, o zgrozo, - o czapce:szok:
Moje dziewczyny jak za tydzień wyjdą z domu to dostaną szoku termicznego:szok:
A pamiętam październiki kiedy było 20 stopni!

Laski już nie gorączkowały w nocy, Asia powinna dziś dostać wysypkę, zobaczymy, Julki wysypka blednie. Apetyt mają.
Aśka przespała całą noc bez siusiania więc świetnie:-)

Kurcze, muszę mojego A do pracy wyrzucić hehe, bo wyszło na to że po uregulowaniu opłat na koniec miesiąca zostanie nam zero z mojej wypłaty:szok:

reklama
Agrafka, mnie mój ginekolog powiedział, jak zaszłam w ciąże z Filipem żebym odstawiała Olafa od piersi bo mi zacznę zęby wypadać ;) że właśnie wszystko co najlepsze ode mnie idzie teraz do dzidziusia a potem do mleka dla Olafa a dla mnie niewiele zostanie ...
Miesiąc , wtedy, odstawiłam Olafa, ale on miał wtedy 7-8 miesięcy więc całkiem innego sposobu potrzebowałam niż Ty teraz...

Ja chyba bałabym się jednak karmić w czasie ciąży. Może też dlatego , ze niezbyt wielka ze mnie Matka Polka Karmicielka , bo odstawiłam małego sam w 8mscu ;-)

Młody wciągnął spaghetti aż milo. Wczoraj pierogów nie chciał ruszyc za to wciąż wołał "ciacho"...byłam twarda i dostał dopiero jak zjadł obiad z tata.

Witajcie,
wczoraj niemal na cały dzień wciągneła mnie książka "Spóźnieni kochankowie "Williama Whartona. Pożyczyłam od teścia i muszę przyznać , że jest niezwykła . Lekko zabarwiona erotycznie , ale też bardzo wzruszająca.

Maxweel , Mama u nas dzień tez się wcześnie zaczął , ale ja jestem rannym ptaszkiem:tak:
w
liceum przeczytalam wszystkie jego ksiazki (chyba kilkanascie), bardzo mi sie podobaly, teraz juz nie za wiele o nich pamietam. najbardziej znana to chyba "ptasiek" . zreszta wtedy ten autor byl bardzo modny, dlatego nieco sie zdziwilam,ze dopiero teraz go czytasz, bo ja juz prawie o nim zapomnialam.
polecam ci pozostale jego ksiazki, dzieki za przypomnienie, chyba do niego wroce :)

w
liceum przeczytalam wszystkie jego ksiazki (chyba kilkanascie), bardzo mi sie podobaly, teraz juz nie za wiele o nich pamietam. najbardziej znana to chyba "ptasiek" . zreszta wtedy ten autor byl bardzo modny, dlatego nieco sie zdziwilam,ze dopiero teraz go czytasz, bo ja juz prawie o nim zapomnialam.
polecam ci pozostale jego ksiazki, dzieki za przypomnienie, chyba do niego wroce :)

Banana jakoś nie ulegam czytelniczym modom i zupełnie przypadkiem trafiłam ostatnio na Whartona:tak:udało mi sie kupic na allegro 7 jego innych ksiązek za jedyne 19,99 i zamierzam je przeczytac niech tylko dojdą;-)

w

Noo Marta jak mogłaś go dopiero teraz przeczytać :rofl2::laugh2::rofl2: dobre banana (Marta Ty nasza polonistko Ty powinnaś miec już wszystkie książki przeczytane, zostały Ci jeszcze jakieś pozycje do przeczytania oprocz tych zamowionych??? ojjj nie ładnie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:, weź się do roboty kobito)

Witam dziewczyny!!!
Jutro wolne ufffffffff
apel z burmistrzem za mną, wypompowana jestem

Dziunka dużo zdrówka dla dziewczyn a A. kiedy rusza do N.???

Agrafka współczuje tego odstawiania, a łóżeczko może to z IKEA co
2-glitery_pl-myszkag-7279.jpg
seria-do-pokoju-dla-dzieci-leksvik__79728_XXXXXXXX_SA.JPG
????

(Ja o nim myślę-rośnie z dzieckiem i można materace tylko dokladać) albo jakieś takie kolorowe co dziewczyny kiedys szukały

reklama
Dziewczynki, lekarka u której dziś byłam kazała odstawić. No wiec podjęłam decyzje, jutro rano M mnie bandażuje, dziś już powiedzieliśmy Ali, ze jutro cycy będą zabandażowane bo są chore i bolą mamusię i już nie będziemy jeść cycy tylko się przytulać. Poryczałam się :(((((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry