Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
biedne Wy jesteście :-(, trzymam kciuki &&&Dziewczynki, lekarka u której dziś byłam kazała odstawić. No wiec podjęłam decyzje, jutro rano M mnie bandażuje, dziś już powiedzieliśmy Ali, ze jutro cycy będą zabandażowane bo są chore i bolą mamusię i już nie będziemy jeść cycy tylko się przytulać. Poryczałam się((((
pomyśl sobie że to tylko krótka przerwa bo za kilka miesięcy będziesz tulić drugą kruszynkę która na pewno będzie tego potrzebować bardziej niż Alicja terazDzięki dziewczynki. No ja wiem że to dla naszego dobra i rozumiem to i wiem przecież że dla Ali to nie bedzie żaden wstrząs wielki, ale i tak jak o tym myślę to mi łzy lecą jak grochy.
Ale może to hormony już robią swój "jemont"...![]()
;-)pomyśl sobie że to tylko krótka przerwa bo za kilka miesięcy będziesz tulić drugą kruszynkę która na pewno będzie tego potrzebować bardziej niż Alicja teraz;-)

no wiem... w sumie nie wiem tak naprawdę o co mi chodzi, bo piersi mnie bolą i to nie jest przyjemne. Może o to, że Ala już jest taka duża i kończę jakiś etap. Nie wiem naprawdę.
No a Ala sprawy nie ułatwia bo mówi "mamo kochana ciem cicuśka siodziutkiego"...![]()
kolezanko jestem specem od lit.polskiejNoo Marta jak mogłaś go dopiero teraz przeczytaćdobre banana (Marta Ty nasza polonistko Ty powinnaś miec już wszystkie książki przeczytane, zostały Ci jeszcze jakieś pozycje do przeczytania oprocz tych zamowionych??? ojjj nie ładnie
, weź się do roboty kobito)
a jedyne zajecia z lit.powszechnej nie przewidywały twórczosci Whartona;-)
usprawiedliwiłam się? ufff
Chodzilo mi o to,ze on wrest jakas nagrode dostal I zaczelo o nun byc glosno. Tak sobie teraz mysle,ze ,nie moglas go wtedy czytac,bo Ty gowniara bylas to bylo z 13 lat temu))))
mówisz róznica pokoleń?
Dziewczynki, lekarka u której dziś byłam kazała odstawić. No wiec podjęłam decyzje, jutro rano M mnie bandażuje, dziś już powiedzieliśmy Ali, ze jutro cycy będą zabandażowane bo są chore i bolą mamusię i już nie będziemy jeść cycy tylko się przytulać. Poryczałam się((((