reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczynki, lekarka u której dziś byłam kazała odstawić. No wiec podjęłam decyzje, jutro rano M mnie bandażuje, dziś już powiedzieliśmy Ali, ze jutro cycy będą zabandażowane bo są chore i bolą mamusię i już nie będziemy jeść cycy tylko się przytulać. Poryczałam się :(((((
biedne Wy jesteście :-(, trzymam kciuki &&&

Dzięki dziewczynki. No ja wiem że to dla naszego dobra i rozumiem to i wiem przecież że dla Ali to nie bedzie żaden wstrząs wielki, ale i tak jak o tym myślę to mi łzy lecą jak grochy.
Ale może to hormony już robią swój "jemont"... :)

Dzięki dziewczynki. No ja wiem że to dla naszego dobra i rozumiem to i wiem przecież że dla Ali to nie bedzie żaden wstrząs wielki, ale i tak jak o tym myślę to mi łzy lecą jak grochy.
Ale może to hormony już robią swój "jemont"... :)
pomyśl sobie że to tylko krótka przerwa bo za kilka miesięcy będziesz tulić drugą kruszynkę która na pewno będzie tego potrzebować bardziej niż Alicja teraz :tak:;-)

pomyśl sobie że to tylko krótka przerwa bo za kilka miesięcy będziesz tulić drugą kruszynkę która na pewno będzie tego potrzebować bardziej niż Alicja teraz :tak:;-)

no wiem... w sumie nie wiem tak naprawdę o co mi chodzi, bo piersi mnie bolą i to nie jest przyjemne. Może o to, że Ala już jest taka duża i kończę jakiś etap. Nie wiem naprawdę.

No a Ala sprawy nie ułatwia bo mówi "mamo kochana ciem cicuśka siodziutkiego"... :)

Agrafka nie dziwię się wcale, że jest Ci trudno:-( ale dasz radę:tak:
a Alusia z czasem to zrozumie;-) powodzenia jutro!!

Moje dziecko niedawno poszło spać, mąż pojechał do pracy a ja jak zwykle siedzę ale od jutra weekend:-)
Byłam dzisiaj z Młodym na spacerze ale zimno się zrobiło, jak świeciło słońce to ciepło a jak zaszło to mi ręce zmarzły, czas kurtki wyciągać.
Kuba takie kupsko mi szczelił, ze szkoda gadać (zawsze się mu to zdarza na jednym i tym samym placu hehe)

Agrafka a może wspólny weekend Ali z tatą co??
Może jakiś nowy kubek do picia, jakiś ze słomką, może jakaś lalka co karmi dziecko butelką nie wiem
Na pewno twoje hormony robia swoje, ja mogę Ci powiedziec cos o odtawianiu moim: moj synek z dnia na dzień odmówił cyca jak miał z 8 miesiące i musiałam to przyjac do wiadomosci, też sobie trochę poplakalam

no wiem... w sumie nie wiem tak naprawdę o co mi chodzi, bo piersi mnie bolą i to nie jest przyjemne. Może o to, że Ala już jest taka duża i kończę jakiś etap. Nie wiem naprawdę.

No a Ala sprawy nie ułatwia bo mówi "mamo kochana ciem cicuśka siodziutkiego"... :)

Podziwiam Cię i trzymam kciukasy. chyba zostanę sama z cyckowaniem...

Zaraz idę spac do Igiego i daję glowę że sie obudzi i od razu hasło"cici" i cmok cmok cmok ...nie umiem mu nie dać...i jesetm tez padnięta..

ok mykam spać jutro Was nadrobię.

Agrafka powodzenia!!! Myśle, że już czas choć nie powiem bo sama znawczynią nie jestem. Konradowi brakowało mleka w 3 miesiącu i sama go przestawiłam. Trzymam za Was kciuki, to będzie dobre i dla Ciebie i dla przyszłego dzidziusia.

Ja znów po wizycie znajomych i znowu prawie 3 rano hehe... Jeszcze daję rade :)))) Mały stworek grzecznie śpi i ja zaraz idę lulu. Już działają u mnie ikonki na górze więc supcio :)))) Buziole dla Was :******

reklama
Witajcie,
;-)
Noo Marta jak mogłaś go dopiero teraz przeczytać :rofl2::laugh2::rofl2: dobre banana (Marta Ty nasza polonistko Ty powinnaś miec już wszystkie książki przeczytane, zostały Ci jeszcze jakieś pozycje do przeczytania oprocz tych zamowionych??? ojjj nie ładnie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:, weź się do roboty kobito)
kolezanko jestem specem od lit.polskiej :tak:a jedyne zajecia z lit.powszechnej nie przewidywały twórczosci Whartona;-):-Dusprawiedliwiłam się? ufff:-D

Chodzilo mi o to,ze on wrest jakas nagrode dostal I zaczelo o nun byc glosno. Tak sobie teraz mysle,ze ,nie moglas go wtedy czytac,bo Ty gowniara bylas to bylo z 13 lat temu :)))))
:-Dmówisz róznica pokoleń?
moglam miec wtedy z 11 lat:-D

Dziewczynki, lekarka u której dziś byłam kazała odstawić. No wiec podjęłam decyzje, jutro rano M mnie bandażuje, dziś już powiedzieliśmy Ali, ze jutro cycy będą zabandażowane bo są chore i bolą mamusię i już nie będziemy jeść cycy tylko się przytulać. Poryczałam się :(((((

melduj nam jak idzie!!!trzymam&&&&&&&&&&& Zobaczysz wyjdzie Wam to na dobre;-)

u mnie tez juz BB działa jak nalezy!!!!!!!

własnie spadł grad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry