reklama

Listopad 2009

reklama
hej
o widzę że pierwsza jestem .ale Kuba dzisiaj nas obudził przed 7 i już się nie chciał położyc a że mój poszedł do pracy to i się wziełam za pranie a potem ruszam na zakupy :tak:
kilolku chłopaki dają ci popalić a do tego hormony i nie ma się czemu dziwić , wkrótce humor ci się poprawi zobaczysz ;-)
miłej soboty :-)

Witam i ja!
Kikolek - trzymaj się, hormony mają rewolucję;-) i racjonalność umysłu idzie do lasu...
Ania - zamiast odpoczywać , szalejesz:-D:-D, odpoczywaj więcej;-)

U nas kobiety roznoszą dom, mają katar i kaszel , ręce rozkładam z bezsilności.. ile można... wiem, wiem do bólowo:-D:-D

Hey dziewuszki! U nas dalej temperatura dochodząca do 39,5. W nocy spał ze mną bo maż był w pracy i koło 3 musiałam mu dać 4 dawke ibum bo stękał i się męczył. na ulotce pisze, że można 3 razy na dobe ale nie mogę męczyć i czekać aż doba minie. Jak dałam mu dawke o 3 w nocy to teraz póki co nie daje bo ma 37,8 więc czekam czy będzie rosła. Wszystko wskazuje na ząbkowanie bo wczoraj próbowałm mu sprawdzić palcem to sobie nie dał a dziś nawet zębów nie chciał myć co zawsze robi chetnie.

Kilolek myśle, że każdy ma takie dni, że ma wszystkiego dość i trezba dać ujściu emocjom. U Ciebie dodatkowo hormonki więc masz prawo do złych dni :)))

witajcie

Ja dzis od rana cos zawsze robię, zakupki juz zrobione, mufinki z nutellą wstawione tylko obiadu brak. Maz przyjedzie, Oli wstanie i pizze zakręcę albo cos na wynos kupimy bo Oli nie je obiadów wiec po co mam gotowac.

Azza u nas w czerwu i lipcu były całe 4 doby gorączki. W czerwcu lekarz pomylił ze to od gardla, w lipcu juz byłam mądrzejsza i tylko był pod kontrolą lekarza Oli - przeszło bo pełnych 4 dobach. Potem sierpien ok, a wrzesien cały z katarem, raz dwa tygodnie - przeszło samo, tydzien przerwy i znowu 2 tygodnie - leczenie zakonczone antybiotykiem bo nic poprawy nie było. Wyszła nam w połowie wrzesnia jedna 5 i idzie juz nam druga. Ja dla pewnosci badałam jeszcze mocz -chcąc wykluczyc infekcję bakteryjną w siuskach.
Mam nadzieje ze to zęby u Was, jednak jak u nas były te gorączki i katary dziąsła nic nie wskazywały na ząbkowanie, jak wszystko przeszło zęby się pojawiły. Moze u Was się po prostu cos kluje.

Kilolku - ach ja podziwiam Cię bez przerwy. Dwa maluchy dające Ci do wiwatu codziennie i jeszcze Ty w dwupaku. Kiedy Ty odpoczniesz? Dlatego ja jeszcze powiekszanie rodziny wstrzymuję.

Ja idę sie polozyc, bo nic mi się juz nie chce :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry