Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja z Emi mam ten sam problem,jeszcze pare miesiecy temu chętnie sama myła ateraz płacz,na siłe jej myję bo inaczej by chodziła spać bez mycia5 nie ma na bank więc może się własnie wykluwają.problem jest jeszcze taki że nie chce myć ząbków.kupiłam nową szczoteczkę,pastę nawet wezmie pogryzie i tyle.kiedyś jeszcze mi dawał to umyłam dokładniej ale teraz to tragedia :-(..
ja też słyszałam że lepiej nie karmića właśnie Agrafko Wy jeszcze na cycusiu. Mozna karmic piersią kiedy jest sie w ciązy? Bo ja kiedys wszystko na NIE słyszalam. Nawet jak urodziłam małego okazało sie ze mam płąskie brodawki i babka od laktacji powiedziala ze mozna by było je zmienic gdybym od początku ciąży sobie je wyciągała ale tego nie mozna bo pobudzanie brodawek moze źle wpłynąc na ciążę. Sama nei wiem jak z tym jest.
Mam nadzieje ze szybko dacie sobie radę z zakonczeniem karmienia![]()
my za jakieś 3 tyg. jedziemy po to łóżko dla Emilki,a mamy cały ten zestaw mebli w pokoiku,brakuje tylko biurka i szafy ,bo narazie ubranka dziewczynek są w mojej szafieAgrafka współczuje tego odstawiania, a łóżeczko może to z IKEA co
????![]()
(Ja o nim myślę-rośnie z dzieckiem i można materace tylko dokladać) albo jakieś takie kolorowe co dziewczyny kiedys szukały
ciężki temat....ja teraz karmie piersią i ciągle mam pod górke i co chwila mam dylemat czy karmić czy podac butle,a na samą mysl płakac mi sie chce ze moja córeńka będzie bez cycusia...Dziewczynki, lekarka u której dziś byłam kazała odstawić. No wiec podjęłam decyzje, jutro rano M mnie bandażuje, dziś już powiedzieliśmy Ali, ze jutro cycy będą zabandażowane bo są chore i bolą mamusię i już nie będziemy jeść cycy tylko się przytulać. Poryczałam się((((
Tłumaczę, mówię, ale on jakby nie rozumiał, albo udaje....bo niby wszystko w porządku, a pytam "Będziesz bił Filipa?" a Olaf "NIO" echhhh a zaraz pytam "Będziesz grzeczny", a on "Nio" więc o co chodzi?tą kupiłam BUGGYPOD dostawka do wózka (1867492790) - Aukcje internetowe Allegrosawi i jaka dostawke kupilas?

oo super tanio udało ci się ją kupić.