reklama

Listopad 2009

dobry deń

kurde nie mogę Was nadrobić i wbić się w temat
bo na czytanie mam jedynie czas wieczorami a zanim przeczytam z całego dnia to spiąca jestem i ide spać
muszę sobie zorganizować tak czas żeby chociaż 3 razy dziennie tu zaglądać

reklama
Hey kobitki! U nas dziś wreszci eni ebyło temperatury więc chyba zębole mu dokuczają. Dziś stwierdziłam, że pojedziemy do Zoo bo ostatni dzień po 3 zeta. Okazało się na miejscu, że kolejki takie jakich w życiu nie widziałam więc sobie odpuściliśmy. Pojechaliśmy za to nad tame i Konradek polatał sobie troche.

Kilolek dzięki za informacje bo nie wiedziałam, że ibum mogę na zmiene z paracetamolem. Na przyszłość będę mądrzejsza :)))

Etna oj napiłabym się z Tobą tego adwokatka :))) Zaraz sprawdze o której mam pociąg hehe.... :)))

Witajcie,

Ja jestem jakaś zdołowana, ryczeć mi się chce. DO tego jeszcze czuję się fatalnie. Kuba zarzygał calusieńkie łóżko, raczej mi to nie pomogło :/ to zdecydowanie nie jest mój dzień
i jak lepiej?:tak:

powiem Wam , ze dzis przezylismy 2 najgorsze godziny życia z naszym dzieckiem . Wpadli na kawe znajomi i Antek nie spał w dzień od około 17 zaczął takie jazdy , ze nie pytajcie. Zdawałam sobie sprawe , ze to z powodu zmeczenia , ale sa pewne granice. Teraz juz zasypia w swoim pokoju a M biedak wypoczywa , bo nawet on miał dosc...
Wczoraj bylismy na imieninach u mojej mamy i był miły dzień:tak:

Banana to chyba córke powinnas wyprowadzic do innego pokoju a nie kota , bo to ma byc dla niej kara. Antek zostaje po kazdym "nieodpowiednim traktowaniu kota" wyprowadzony do swojego pokoju i tak wierze , ze za 55 razem juz sie nauczy;-)

Etna tule Cie kochana... wiem ,ze Ci ciezko naprawde
Aza ciesze sie , ze juz lepiej!!!!!!!:tak:

hej

u Nas dziś wizyta dziadków i chrzestnego.1 faza urodzinowa za Nami.Igi dostał samochodzik i pieniążki.
Babcia upiekła TORT w kształcie Ryby :-) fajnie się bawił z 4 letnim synem chrzestnego:-) ale padnięty już od ponad godziny śpi ,my też padnięci.

Pękam z obżarstwa.Teściowa dodatkowo przywiozła kuraka nadziewanego.Ale to dobre.

Cleo to wy juz po urodzinkach :szok:, ale to zleciał, faktycznie nasze juz też za rogiem

Masz zdjęcie tortu???

Paweł nie spal w dzień a zasnal dopiero o 20:01 szkoda że on potrzebuje tak malo snu na dobe

urodzinki są 25 ale wypadają we wtorek :-/
za tydzień teściowa na wesele idzie więc nie może,za to przyjezdza moja rodzina.a za 2 tyg to weekend długo bo zaduszki i też nie bardzo.

nie mam fotki bo my zepsuty aparat mamy i nic nie robilismy :-/

EDIT

zamówiłam
http://allegro.pl/show_item.php?item=1879433692 :-):-):-):-)

miałam inną ale ta jest akurat na dużą kołdrę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
.....
etna ach te samotne wieczory, co nie?:-(
Moj to poszedl sie polozyc przed jazda, na 22 idzie do pracy i znow zaczal sie calusienki tydzień:-(

Cleo ale to zleciało:szok: fajnie, że się imprezka udała;)

Ja właśnie mojego położyłam, uff wreszcie :-)

samotne, samotne :(((( nie da się ukryć
dobrze że mamy te nasze szkraby, serduszka małe kochane dla nich warto się uśmiechać choćby przez łzy

Cleo bardzo mi się podoba ta pościel, super naprawdę. Gdybym nie miała tyle co mam poscieli to też bym się skusiła. Kupiłam za to czapke na zime tej firmy Raster co polecałyście plus szalik

reklama
samotne, samotne :(((( nie da się ukryć
dobrze że mamy te nasze szkraby, serduszka małe kochane dla nich warto się uśmiechać choćby przez łzy

Cleo bardzo mi się podoba ta pościel, super naprawdę. Gdybym nie miała tyle co mam poscieli to też bym się skusiła. Kupiłam za to czapke na zime tej firmy Raster co polecałyście plus szalik

mieliśmy My z D kupić ale skoro dostał kaski to jest przeznaczona dla Niego i stąd zakup.

nie smutkajcie się laski.tak jak pisze etna-popatrzeć na śpiącego szkraba i humor się poprawi :-) mój D już spi,padnięty...ale jak sie gra do 2 w nocy a o 7 Igi budzi i przygotowania to tak właśnie jest ...

Etna a którą czapkę Rastera kupiłaś?? cudowne są własnie oglądam na allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry