reklama

Listopad 2009

lepiej, lepiej, dzieki :tak:

hej

u Nas dziś wizyta dziadków i chrzestnego.1 faza urodzinowa za Nami.Igi dostał samochodzik i pieniążki.
Babcia upiekła TORT w kształcie Ryby :-) fajnie się bawił z 4 letnim synem chrzestnego:-) ale padnięty już od ponad godziny śpi ,my też padnięci.

Pękam z obżarstwa.Teściowa dodatkowo przywiozła kuraka nadziewanego.Ale to dobre.
no tak, u was to już tuż tuż
pościel z krecikiem śliczna.
Postanowiłam prezent od Ciebie zgapić i też chłopakom pościele kupimy, tylko nieco później niż urodziny, bo muszę im tez wklady wyymienić a to już mnei trochę wyniesie. ALe nawet dobrze tak nei na raz wszystkie prezenty podostają to się może będą cieszyć, bo tak w natloku to zginie

reklama
Cześć dziewczyny,

U mnie już lepiej z nastrojem, dziś już byłam w stanie pogadać z mamą przez telefon :D. Wczoraj jaki pisałam jej smsa że odstawiłam, to ryczałam jak bóbr, no wariatka jestem wiem...

Więcej o tym napiszę na "karmieniu piersią" żeby było na temat :)

Poza tym, mam kaszel, o bólu piersi lepiej nie mówić i zmęczona jestem masakrycznie, zaraz idę spać.

Cleo mały ma juz taką dużą kołdrę ? ja jestem właśnie na etapie kupna.Myślałam o 140/200. ..choć to 200 mi nie odpowiada.
Dziewczyny a Wasze maluchy jaką mają pościel?

ma ma bo przecież on śpi ze mną od 6 miesiąca..raz czy dwa usnął na cycku ze mną i od tamtej pory nie miał najmniejszej ochoty wracać o łóżeczka..i tak ugrzęzłam z tym spaniem jego..
nie mam sił walczyć z tym ,przyajmniej nie teraz jak wracam do domu o 23...

hej
Gosiu mój śpi pod kołderką 90/120 a poduszke ma większą ,dlatego pościel sama mu uszyłam i przymierzam się do jeszcze jednego zestawu :tak: , do łóżeczka 140/200 to chyba trochę za wielka jest
etna,pola współczuje wam samotnych wieczorów
aza to dobrze że z Konradkiem lepiej :tak:

myśmy dzisiaj mieli dzień na gości , najpierw po kościele wpadli teściowie i wzieli młodego na spacer :tak:, a po obiedzie wpadł brat D z rodziną i było bardzo sympatycznie , potem tylko szybka kąpiel Kuby ,kolacja i spanie :-)
a za chwilę i ja się idę położyć bo ostatnią noc miałam kiepską , brzuch co chwilę twardniał i się budziłam do tego straszny ból sprawiało mi obracanie się z boku na bok , mam nadzieje że dzisiaj będzie lepiej

Cze
moje panny niby śpią, ale co jakiś czas słyszę odgłosy.
Etna - samotne wieczory, ehhh, przed urodzeniem kobitek szalałam do późna na mieście, sprzątałam pyłki w domu, a teraz taki całkowicie samotny czas mi się marzy ( taki bez dzieci:-D:-D:-D:-D tylko ja wanna , mieszkanko ) i ten ajerkoniak mniammm.;-)
AZA - szkoda, że ZOO nie wypaliło. Dobrze, że gorączka minęła.
Martolinka - no cóż zmęczony dwulatek to horror:szok: , a najfajniejsze jest to, że z jednej strony się dziecko rozumie, a z drugiej chciałoby się, by on też frustracji nie pokazywał aż tak.
Cleo - wow, ale to zleciało... pościel w krecika cudna...
Gosiulek - my mamy 140x200 dla kobitek. Dla nas 160x200;-)

reklama
Gosiu nie wiedziałam że on już śpi w "dużym" łóżku ;-)
ana mój tak szaleje po łóżeczku że chyba tylko pasami bym go musiała przywiązać żeby był przykryty :szok::-D , myślałam kiedyś o śpiworze ale to się i tak nie sprawdzi bo on i tak z tego wylezie ,czasami jak śpi z nami to mamy ubaw bo my go przykrywamy a od od razu się odkrywa , to samo w nocy jak do niego zaglądam i go przykrywam to jeszcze z pokoju nie wyjdę a on już odkryty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry