Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziunka volvo v70 ,
a co do detektora to zazdroszczę
Dziunka a co to za bakteria cie zaatakowała, jak się czujesz?
dziunka, zabieram kota na jakis czas ( na dwor. do innego pokoju, w ostatecznosci w drugi koniec pokoju i pilnuje,zeby sie do niego nie zblizala. jak trzeba, to laduje w krzeselku do karmienia). potem go przynosze z powrotem,jesli znowu go meczy to zabieram na dluzej. i sie nauczyla. a moje koty sa takie,ze na mnie ani moja rodzine lapy nie podniosa. i juz. nawet jak je kapie i im sie nie podoba, to tylko kwila cicho, jak dziecko. zaden mnie jeszcze nie podrapal,zawsze gdy mala je meczyla (probowala podnosic, a koty za ciezkie,czy ciagala za ogon itp) to koty patrzyly na mnie i czekaly na moja reakcje. i nigdy sie nie zawiodly. bo ja duzo zniose od mojej corki, ciaganie za wlosy, drapanie, wrzask itp,ale zwierzecia nie pozwole meczyc, nawet nieumyslnie.
a co to bronienia sie kota, to niestety osobiscie znam dziecko,ktoremu ledwo odratowano oko, bo kot sie bronil. i co,pewnie powiesz,ze wina kota,bo prawie oslepil dziecko?
. To bez sensu.
ciesze sie , ze na dworze ładna pogoda , nie pada choc chłód jest
Marta no pewnie że tak. U Was jeszcze w kozakach nie chodzą? U nas chodzą i to większość, tak samo jhak kurtki zimowe, czapki, nawet szaliki dziś widziałam.
I do tego jestem cała zgrzana jak zasuwam z wózkiemJa wczoraj wieczorem zmarzłam, a miałam na sobie bluzkę, sweterek, kurtkę cienką i na to grubą kamizelkę puchową. Trzęsłam się jak galareta.[/QUOTE]
ja też chodze opatulona bo mi zimno
a musze sobie płaszcz kupić bo w starym nei zapinam się w piersiach...buuuuu
wogóle musze wybrac się na zakupy bo z wszystkiego wyrosłam...hehe
no i mąż też musi wybrac się ze mną bo dawno nic sobie nie kupowaliśmy,od kiedy mamy Emilkę to tylko na nią się wydaje kase ,a teraz jest Helka to na dwójke,a w tym wszystkim zapomnieliśmy o naszych potrzebach....trzeba się za to zabrac,bo tak być nie moze
pierwsze co zrobie to pazurki i zakupy ciuchowe