anawawka
muśka 2 córek
Kikolek - mamy podobną sytuację, moi 6.10 wysłali paczkę, przy śledzeniu wyszło , że od 10 jest tutaj... a awiza brak, szlag nas trafił, wczoraj tel. na pocztę okazało się, że paczka czeka na odbiór, a rozwoziciel po prostu jej nie brał; na pocztę polską nie mam słów.. jeszcze paczka była priorytetowa!!!
Stwierdziliśmy , że wolimy kurierem, ale... czy osoby do nas wysyłające będą mogły nie wiem..
Stwierdziliśmy , że wolimy kurierem, ale... czy osoby do nas wysyłające będą mogły nie wiem..

nie wiem jak to się stało, bo patrzyłam cały czas na niego i tłumaczylam,z ę glupia zabawa zaraz guza nabije - siedział w dmuchanym baseniku i walił czułkiem w podloże (też dmuuchane) i nagle stuknął czołem (!) w podłogę po czym zawył i złapał się za ucho. Ucho straszliwie zbite na sammym czubku od góry, wielka obuchlizna w kolorze ciemno samym z grubą czerwoną krechą na samym szczycie. Nie mam pojęcia jak on to zrobił, bo w tym basenie nic nie było, pusty. Posmarowałam arcalenem, zobaczymy ale jak to będzie w takim tępie puchlo dalej to chyba trzeba isc do lekarza