reklama

Listopad 2009

Dziewczyny ZDRÓWKA DLA WAS I DZIECIACZKÓW!!!

Mama udanego wypadu! Tylko napisz gdzie ;-) A co to zienior?;-)

Banana ja też myślałam kiedyś że jako dzieci byliśmy w miarę spokojni dopóki moich się nie doczekałam:-D i czasem cieszę się że jednak mieszkam na 4 piętrze i nikt mi nad głową nie skacze ;-)

Dostałam laptopa od szefowej bo ona sprawiła sobie nowy. Teraz mogę Was atakować również wieczorami:-p

Dziewczyny śpią, Asia już od 18:15. Julce o dziwo już dziś zaczęła schodzić skóra! A niby miała za dwa tygodnie... Na razie tylko za uszami i w pachwinach, zobaczymy co będzie dalej:sorry2:

reklama
maxwell ale mi narobiłaś smaka na wątróbkę:tak::tak:
Ja też uwielbiam:-) ach cebulka do tego, jeszcze ogoreczek, mniam, az mi slinka cieknie:zawstydzona/y:

Dziunka ale Asia szybko poszła spać, a spała w dzień?;-)
Pamietam jak moj chodził o 18 spać, to były czasy:-D
chociaz dzisiaj niewiele pozniej bo o 18.55 ;)

Polaa, ja tą wątróbkę to robię wg przepisu z Dukana:-) Zawsze wychodzi smaczna i nie jest sucha, co ważne!!:-) Niby gadają, że nie powinno się w ciąży jeść wątróbki, ale ja myślę, ze raz na jakiś czas - czemu nie..tym bardziej, że nie jem żelaza, a wątróbka jest dobra na to;-)

To weźcie teraz przykładowo te 7 ton/sezon x 500,00 zł = 3 500,00zł, gdzie ja za sezon mam mniej więcej 1 500,00 zł, gdzie płacę zaliczkami co miesiąc. Potem jest albo nadpłata albo niedopłata.

Kolejny plus za mieszkaniem w bloku :-D

Jak się wprowadziłam do A to mieszkał właśnie w mieszkaniu z ogrzewaniem gazowym to było chłodno, a rachunki straszne więc po 3 miesiącach zmieniliśmy kwaterę.
wszystko zalezy od metrażu. Też trzeba liczyć,z ę domki mają zwykle więszky metraz niz mieszkania w bloku. W domu tez inaczej wyjdzie na 100m a inaczej na 500.

Mama ja mam dobry piec, z czujnikami i moge sobie nawet i ze 40 stopni ustawic i tyle mi nagrzeje. Czasem zdaża mi się przesadzić, jak jakis przymrozek złapie i zimno sie nagle zrobi i ustawie na jakieś 24 stopnie to gorąc nie do wytrzymania. A my zwykle mamy tak kolo 22, ja chodze z krótkim rekawem.

hej
niezły temat hehehe
my mamy w domu ogrzewanie gazowe ale cała instalacja jest nowa bo teściu wymieniał i teraz jest super i w miare niedrogo ;-) , przed wymianą też było chłodno w domu ale kupiliśmy sobie taki piec kominkowy do pokoju i mieliśmy super cieplutko :tak:
w NO wszędzie ogrzewanie jest elektryczne ,do tego mamy kominek w salonie :-) , bardzo popularne są też pompy ciepła ,które pobierają sobie ciepło z zew. do jakiejś konkretnej temp i odkąd kupiliśmy taką pompę to już wogóle płacimy dużo mniej za prąd a mamy naprawde ciepło w domu :tak::-)
agrafka Ala się chyba przyzwyczaja do nowej sytuacji ,ale sukcesu Gratuluje :tak:,oby tak dalej
anawawka twoje dziewczyny dają rade ,wcale się nie dziwię że masz dobrą kondycję ;-)
kilolek a zostawiasz Michałkowi butelkę z piciem na noc w pokoju ?? bo może dzięki temu będzie pił więcej ;-) ,no i jaką podjełaś decyzję w sprawie antybiotyku??

my dzisiaj siedzimy w domku bo paskudnie na polu a ja się czuję do bani :-( , ech ide robić obiad
nie myślałam o tym wczesniej, bo on zawsze jak się przebudzi to mnie woła, a budzi się rzadko. Wcozra poprostu bardzo długo usypiał ale dzisiaj zostawiłam, zobaczymy. Antybiotyk jednak podałam. Ten kaszel się nie zmienia, tyle, ze troche rzadziej jest.

Nie, nie chce spać w dzień. Ale jeśli jej się zdarzy zasnąć to i tak wieczorem chodzi najpóźniej o 19:30. :tak: a śpi do 7:45-7:55. No ale od poniedziałku dobre czasy się kończą... będzie wstawać o 6:30...

Ja już odsapnełam na fotelu uffff, mały zasnal po basenie w samochodzie.
Oglądam zalegle filmy i przysypiam

Polaa udanego wyjazdu

Dziunka zdrówka dla Julki

Martolinka poczestowala nas pyszna zupa owocowa mniam mnia, palce lizac, nawet na wynos dostałam :-p

etna ale ja nigdzie nie jade;-)
dopiero za 3 tygodnie lecę do Polski:-D
widzisz jaka ja jestem zakręcona :rofl2:, oczywiscie ty nigdzie nie jedz a udanego wyjazdu zycze Mamie i Marcelkowi :happy2:
Wiecie co ja chyba bede chora, mokra wyszlam z tego basenu na sweterku i juz mnie nerki mocno bolą i sikam co chwila no i gardlo mi siada :((( ide do łóżka

reklama
Pola zdrówka dla Kubusia :tak:
kilolek no może to coś da z tym piciem ;-)
etna kuruj się od razu i nie daj się chorobie :tak:
mama udanego pobytu :-)

ale jestem padnięta , mój pojechał dzisiaj z bratem do szpitala po południu bo tamtemu coś kręgosłup siada no i całe popołudnie byłam sama z młodym czyli w sumie cały dzień ,więc to co normalnie w tej chwili robi D spadło na mnie ,teraz mi dokuczają plecy hehe ,a mała mi daje nieźle czadu dzisiaj :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry