reklama

Listopad 2009

Jejuu niech już moje się wykurują, bo zasypiają mi starsza koło 21, młodsza 21:30 wrrr.
Mama i Marcel pojechali do dziadków;-).
Martolinka - z mężem zawieszenie broni... my małżeństwo włoskie, więc jak się kłócimy to burza z piorunami, a potem ok.;-) Ale co się napłakałam to moje, odbudowanie wiary w siebie kosztuje...:zawstydzona/y:
Maxwell - wow jak ja dawno nie jadłam wątróbki.:szok:
Dziunka - mam nadzieję, że szkarlatyna puści Was szybciej niż książkowo;-)
Etna - kuruj się kobitko.
Ania - trzymaj się , mam nadzieję, że nie dały Ci dzieci w kość;-)
Kikolek - zdrowia życzę i spokojnych nocy chociaż.

reklama
Cześć dziewczyny:-):-)
Dziunka, najlepszego, 100 lat i spełnienia marzeń..I dla Ciebie:
129744160216415.jpg

100 lat dla Julianka od Ewelii!!!
images.jpg

Banana, ja ją piekę pod przykryciem w 200 stopniach (mam gazowy piekarnik) przez 40 minut - tak po pół godzinie zawsze przemieszam wszystko..zawsze wychodzi:-)
Etna, zdrówka kochana!!!

A myśmy wczoraj wieczorem zrobili zamianę łóżeczek. Marysi zabraliśmy jej drewniane, a daliśmy turystyczne. Oczywiście nowy materac kupiliśmy..Chcieliśmy zobaczyć, czy będzie nam spała w nim, czy jednak będzie trzeba kupić drugie drewniane. Na szczęście mała super przespała noc:-):-). Drewniane więc czeka na maleństwo..

Ostatnia edycja:
Witajcie,
Maxweel ja mam obrzydzenie po Dukanie do watróbki bleee;-)
Dziunka a ile JUlka juz nie była w szkole? kurcze sporo zaległsci bedzie , ale co zrobic

Młody oglada Bolka i Lolka a ja mam szanse spokojnie do Was zajrzec

Marta nie będzie jej w sumie dwa tygodnie. Ale uzupełniamy lekcje, codziennie coś tam robi. Jedyna pociecha w tym, że nauczycielka też na zwolnieniu i mają zastępstwo, więc może, może mniej teraz przerabiają, nie wiem.
W każdym razie dziś idę po pracy do szkoły zapolować na naszą nauczycielkę bo miała pod koniec tygodnia wrócić.

Wkurzyłam się na naszą spółdzielnię, bo zamontowali koszyk na ulotki przed klatką. Z jednej strony myślę, że ok, bo nieraz nie można było odnaleźć listów między reklamami, ALE. Lubię dostawać gazetki z Lidla, Biedronki, Ikei. A tu dziś przyfilowałam przez okno sąsiadkę z bloku naprzeciwko, która wszystkie złapała w rękę i wyrzuciła do śmieci:szok:mam nadzieję ze u nas w klatce nie będzie takiej baby:angry:

cześć dziewczynki.

Ja byłam wczoraj na koncercie/spektaklu "Najlepsze z Romy" i było super. Najlepsze numery z musicali: Crazy for you, Greese, Miss Sajgon, Taniec Wampirów itd, w sumie chyba z 10 musicali.

Alusia znowu przespała noc! I to mimo tego, że tatuś jak mył głowę nalał jej wody do buzi aż się zachłysnęła i zwymiotowała kolację ! :) biedne dziecko. Apotem wieczorem podobno leżała sobie, Marcin opowiadał jej że mama poszła do teatru i co tam w teatrze jest i zasnęła :)

Bardzo polubiła ostatnio opowiadanie takich historii musze się przygotowac do bajek :)

U nas jest wiecznie Czerwony Kapturek na tapecie ale przerabiam jak się da:rofl2: a mama wogóle się wycwaniła bo teraz to Miłosz opowiada jej bajki z pamięci:tak:ostatnio nieźle poprzekręcał Lokomotywę bo zamiast:
"Lecz choćby przyszło tysiąc atletów
I każdy zjadłby tysiąc kotletów"
To powiedział:
"Lecz choćby przyszło tysiąc kotletów
I każdy zjadłby tysiąc atletów"
:-D:-D:-D

Asia też zaczyna kończyć wersy jak czytam jej książki ale jest daleko w tyle za Miłoszem. Ona mnie wogóle wkurza z tymi książkami bo ledwo otworzy oczy to targa z pokoju tyle książek ile da radę udźwignąć, połowa po drodze jej wypada, rzuca na kanapę i tylko "czytaj to", "czytaj tamto", "czytaj Peppę" itd, idzie oszaleć:rofl2:

reklama
Alicję takie standarowe czytanie zupełnie nie inteersuje, kiedyś jeszcze lubiła wierszyki, ale teraz musimy czytać np. tył okładki, albo opowiadać obrazki.
Mamy taką książkę o Tomku (pisałam kiedyś strasznie droga była bo ma guziki dźwiękowe i wyświetlacz) no i ostatanio hitem jest tył okłądki gdzie ejst instrukcja co się pokaże na wyświetlaczu jak się naciśnie określony guzik.

I Ala zaczyna "jak kiedy naciśnieś..." i ja muszę kończyć :)
Bardzo mam kreatywne dziecko, nie da się ukryć :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry