reklama

Listopad 2009

Witajcie:-)

Wreszcie spokój :)
Dobrze, że dzisiaj mąż nie spał w dzień (wrocil wczoraj o 1 w nocy i spal w nocy), ja bylam nieprzytomna, spalam od 12 do 16:szok: jeszcze tak mi się nie zdarzyło:-D

Gosiulek biedne dziecko:-( jaka trauma do końca życia :(
Moj maz nawet jak jedziemy do przychodni samochodem a mamy tam moze 1 minutke :) to Mlodego do fotelika i pasy, przeciez wystarczy chwila:-(

Martolinka współczuje bólu głowy:-(

Ania to sie nerwów najadłaś Biedulo, ja sobbie nie wyobrażam zakupów z Kubą jak nie siedzi w wózku bo przecież wszystko Go interesuje:tak: Goni jak szalony wtedy

Agrafka super, ze Alusia taka dzielna:tak:

Kilolek Kuba tez pierwsza imprezke ma 11 ;) lecimy 10 do Polski i wlasnie 11 pierwsza u tesciowej a 19 razem z kuzynkiem ma u moich rodziców ;) niech sie babcie postarają:-D

Jutro sie wybieram do fryzjera, Mlody tez do obciecia:tak:
Lekarz powiedział dzisiaj, ze przeziebiony.
Mam nadzieje, ze nic sie nie stanie jak podjedziemy samochodem do tego fryzjera, oczywiscie jakby mial goraczke to bede musiala odwołać

reklama
anawawka no Twoich dziewczyn i chłopaków kilolka to nikt nie przebije ;-) ale ja się cały czas łudzę że jak już urodzę to mi lżej będzie i że moja Lenka będzie spokojnym dzieckiem :tak::-D:-D:-D (pomarzyć sobie jeszcze mogę)
gosiulek no niektórym się wydaje że to tylko kawałeczek to po co fotelik,po co pasy??? moja znajoma chciała jechać ze szpitala z noworodkiem bez fotelika bo po co w końcu to tylko 5 minut drogi :szok::szok::szok: ,jak jej powiedziałam co o tym myślę to nie miała wesołej miny ,podesłałam jej też linka z yt jak to wygląda i skończyło się że wrócili ze szpitala spacerkiem z małą w wózku :tak:
dzisiaj Magda Gesler będzie w moim mieście w programie i śmiejemy się że sobie tam chrzciny zrobimy bo ponoć jedzenie jest teraz super :tak: ,tylko nie wiemy jak lokal wygląda bo tam nie byliśmy nigdy (nie mam po drodze)

AniaSm to akurat sobie wszystko pooglądasz w tv :-)

mój wlaśnie poszeł do teściów, odebrać ćwieć świniaka :baffled: na samą myśl o tej to nie mięsa mnie cafa, a muszę jeszcze dzisiaj z tym zrobić porządek, żeby się nei zepsuło albo kot sie nie poczestowal. A już mialam nadzieję iśc spać

Patrzałam na Dr House i normalnie oko mi się "spociło"..fajny był odcinek..
Martolinka - mam nadzieję, że to jest właśnie ta metoda;-). Tylko, że nie zawsze mam siłę z małą iść..
Gosiulek - no, jedni ludzie nie mają zupełnie wyobraźni..straszna tragedia:-(:-(
Polaa, to czekamy jutro na fotkę od fryzjera;-)
AniaSm- ja tez jeszcze się łudzę, że Martusia będzie grzeczniutka i spokojniutka..choć kopie mnie bardziej niż Marysia..:-D
Kilolek - współczuję "brudnej" roboty przy świniaku..trzymam &&&&, żebyś się szybko z nim uporała i bez hm..innych atrakcji;-)

Oki, zmykam nyny, dobranoc:-)

Witam i ja :)

Mamy tato w domu :-):-):-)

Oczywiście Paweł przeszczesliwy, smieje się że ze szczescia jak piesek robi pod siebie (nad ranem mi sie zesial). Chłopaki śpią padnięci a ja nadrabiam zaleglosci na bb. Jutro przyjezdzają pozostale wnuki tesciowej więc Paweł będzie miał wesoło jutro.

Ja się kuruję, w pracy ok, tylko jak wram juz do domu to mnie jakies dreszcze łapią i nerki pobolewają

tez ogladam kuchenne rewolucje :-)

Witajcie,
tak dzis w lokalnym radiu promowoano Torun , ze nabrałam ochoty tam jechac.Nie bylismy juz prawie rok... a tam ukochane pierogi... moze zrobie sobie urodzinowy prezent
Kalafiorowa sie gotuje a ja juz mam na nia ochote...
Ania to gdzie robisz chrzciny?;-)jedzenie wygladało baaaardzo swojsko
Etna dobrze ze jestescie w komplecie:tak:

Maxweel wlasnie mialam pytac jak radzisz sobie na spacerach?

Kilolek podziwiam... ja bym tego nie ruszyła

A u nas zginęło 5-letnie dziecko.:-(Wracali od lekarza.Uderzył w nich bus.Nikomu nic się nie stało tylko ten chłopczyk zmarł w szpitalu.Niestety nie był w foteliku tylko był przypięty pasami.

No i właśnie to główny błąd, bo podobno lepiej wcale nie przypinać niż przypiąć pasami bez fotelika.

U nas dziś pełna chata bo Miłek dołączył do dziewczyn, kupę czasu się nie widzieli:tak:

Etna nie wiem czy zauważyłaś ale wczoraj rozmawiałyśmy 20 minut:-D masakra:-D

reklama
Ehhh biedne dziecko :(

ja tak walcze zawsze z moim tesciem, on chce tylko na momencik z tomkiem do sklepu podjechac "przeciez tu policja nie jezdzi" !!!!!!!!!!!!
i z tego co widze, mnostwo osob ma wlasnie takie podejscie niestety.... fotelik sluzy im tylko po to, zeby nie dostac mandatu :-(
mojego meza kuzynka wozi dziecko w wieku tomka w takim styropianowym "czyms" bo to nawet fotelikiem nazwac nie mozna.... tu niby mloda laska, a tez ma takie podejscie 'byle nie miec mandatu" :-( smutne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry