polaa
Mamusia Kubusia&Wojtusia
Witajcie:-)
Wreszcie spokój
Dobrze, że dzisiaj mąż nie spał w dzień (wrocil wczoraj o 1 w nocy i spal w nocy), ja bylam nieprzytomna, spalam od 12 do 16
jeszcze tak mi się nie zdarzyło
Gosiulek biedne dziecko:-( jaka trauma do końca życia
Moj maz nawet jak jedziemy do przychodni samochodem a mamy tam moze 1 minutke
to Mlodego do fotelika i pasy, przeciez wystarczy chwila:-(
Martolinka współczuje bólu głowy:-(
Ania to sie nerwów najadłaś Biedulo, ja sobbie nie wyobrażam zakupów z Kubą jak nie siedzi w wózku bo przecież wszystko Go interesuje
Goni jak szalony wtedy
Agrafka super, ze Alusia taka dzielna
Kilolek Kuba tez pierwsza imprezke ma 11
lecimy 10 do Polski i wlasnie 11 pierwsza u tesciowej a 19 razem z kuzynkiem ma u moich rodziców
niech sie babcie postarają
Jutro sie wybieram do fryzjera, Mlody tez do obciecia
Lekarz powiedział dzisiaj, ze przeziebiony.
Mam nadzieje, ze nic sie nie stanie jak podjedziemy samochodem do tego fryzjera, oczywiscie jakby mial goraczke to bede musiala odwołać
Wreszcie spokój
Dobrze, że dzisiaj mąż nie spał w dzień (wrocil wczoraj o 1 w nocy i spal w nocy), ja bylam nieprzytomna, spalam od 12 do 16
jeszcze tak mi się nie zdarzyło
Gosiulek biedne dziecko:-( jaka trauma do końca życia
Moj maz nawet jak jedziemy do przychodni samochodem a mamy tam moze 1 minutke
Martolinka współczuje bólu głowy:-(
Ania to sie nerwów najadłaś Biedulo, ja sobbie nie wyobrażam zakupów z Kubą jak nie siedzi w wózku bo przecież wszystko Go interesuje
Goni jak szalony wtedyAgrafka super, ze Alusia taka dzielna

Kilolek Kuba tez pierwsza imprezke ma 11

Jutro sie wybieram do fryzjera, Mlody tez do obciecia

Lekarz powiedział dzisiaj, ze przeziebiony.
Mam nadzieje, ze nic sie nie stanie jak podjedziemy samochodem do tego fryzjera, oczywiscie jakby mial goraczke to bede musiala odwołać
na samą myśl o tej to nie mięsa mnie cafa, a muszę jeszcze dzisiaj z tym zrobić porządek, żeby się nei zepsuło albo kot sie nie poczestowal. A już mialam nadzieję iśc spać