reklama

Listopad 2009

Ja też się wziełam dzisiaj za generalne sprzatanie ale ja to chyba z nerwów:-p
No i zostałam sama do wtorku :-(
Jutro wyruszam na malbork a co mi tam, sama mam tu siedzieć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejka widzę ze sprzatająco na naszym forum :-)

Ja dopiero usiadłam przy sniadaniu. Nocka cudna, Oli tak pięknie spał! Pospalismy do 8.30, ja oczywiscie mialam pobudki ale wyspałam sie!

Rano pojechalam po zakupy, a ze dzis dzien Oliska z tatusiem, dziadki i moi chłopcy pojechali ok 13 na działęczkę. Mam nadzieje ze Oli nie bedzie miał drzemki, bo pospał cudnie albo ze nie usnie w drodze powrotnej. Tak wiec pojechali na działeczkę na grzybki a ja umylam balkony, ogarnęlam mieszkanko, zaraz robię pizzę, oraz mufinki bananowo-czekoladowo-orzechowe. Przyjadą wszyscy an obiadek za około 2h.

U mnie dzis pięknie ok 15 stopni!

Mama - ech te chłopy!!!!!!!!!!!!!! Mojemu tez trzeba drukowanymi literami, dzis pojechal z małym i juz mowił "zebys nie mowila ze nic nie robę" hehehhehehhe Ja jemu drukowanymi ciągle i czasem krzykiem!
Wspołczuję Ci!

Kilolku - jeszcze troszkę i pojdziesz na zwolnienie! Nie potrzebne Ci teraz nerwy! A pogrzebu i tej dziewczynce tak bardzo wspołczuję!!!!!!! Nawet nie chce sobie wyobrażac co te biedne dziecko czuło! Przeciez mamusia to najważniejsza osoba dla dziecka. Bardzo mi smutno!

Witajcie,
dziś ratowaliśmy teścia , który miał niespodziewanych gości i urobiliśmy się po pachy , ale czego się nie robi;-)
w drodze do domu zgłosiliśmy na policję Anglika , który chcąc wyminąć korek nic sobie nie robił z ludzi i jechał chodnikiem. Potem zawrócił sobie na przejsciu dla pieszych mało nie potrącajac kobiety z wózkiem. Co za typ

Etna jutro tez ruszamy do rodzinki do Malborka kto wiem moze sie spotkamy

Mama oby dzis z chłopem było lepiej

Ja skusiłam się dzisiaj na gofry i wcinam mniammmm
Przepis jeszcze nie idealny ale już coraz smaczniejsze mi wychodzą

Martolinka to by było hihihi gdybyśmy się spotkały w Malborku
my z Pawłem ruszamy jutro ok 8, zambieramy mamę z Żukowa i wracamy w poniedziałak. Jeszcze czeka mnie pakowanie dzisiaj. Dobrze, że godzinę dłużej śpimy

Ciekawe czy ta policja coś zrobi temu anglikowi, debil :no::no:

Dziunka żyjesz???
Dziewczyny jakie plany na długi weekend????

Witajcie

Co za dzien. Prawie cały dzien Oli był z tatą, albo tata sie nim opiekował, po powrocie z działki przyjechali dziadki wiec Oli tylko przeze mnie karmiony, ubierany i przewijany a czas spędzał z innymi. Czuję sie super! Nie wypluta itd chociaz narobilam sie dzis jak osioł. H wziął Olinka na 3h a ja przez cały czas na tyłku nie usiadłam. Babeczki ktore zrobiłam rewelacyjne jakby ktoras mama chciała wrzucę linka na smaczki oraz na słodką pizze moze ktoras mama na kinder party z okazji 2 latek sie skusi-jest naparwdę super!

Oli spi od 19, bez drzemeczki w ciągu dnia swietnie sie trzymał. Pewnie zasnąłby wczesniej ale musialam mu dac antybiotyk jak najpozniej, i tak 2h wczesniej niz mialam dac ale Oli juz zasypiał przy dziadkach i tacie na siedząco. Wzięlam na ręce do sypialni i padł mi na ramieniu.
Troszkę odetchnęlam i o wiele lepiej sie czuję, tylko.....jakis niedosyt mojego Syna mam dzis :-)

Idę pod prysznic i czas spędzimy z męzem przed tv :-D

Etna my w długi week czas spędzamy z tatusiem :-) nigdzie nie wyjeżdżamy bo wszystkich i wszystko na msc mamy. Dziadków, siebie, groby.

Dzis tak pięknie było, cieplutko.

Cze
Kikolek - szkoda gadać na taką klasę , tzn. rodziców.. jak będą chcieli się doczepić to się doczepią, nie ma co się nimi stresować.

My siedzimy w domu, w pon idziemy do pracy... zapalimy zapewne jakieś świeczki symbolicznie dla naszych bliskich, zobaczymy jeszcze.
To tak na szybciocha, bo moje panny roznoszą dom... ja chcę już pon;-)

hej hej.
ale pustka :szok::szok:
U nas sobota zaczeła sie leniwie ale sie rozkręciłam tak bardzo ze mam juz w domu błysk, wsio pomyte razem z oknami :tak:
Zostałoby mi tylko ganek z wejsciem do umycia ale to jak mój przyjdzie bo tam zimno i nie chce marcela tam trzymac a chce pomyc włacznie ze schodami wejsciowymi :-p Cus mnie natchneło, oczywiscie dywanu nie zrobiłam bo okna zamiast tego wypucowałam.
Za niedługo młodego poloze spac a sama zjem jakies sniadanie i odpoczynek bo obiados jest wiec luz :happy:
no pięknie, a ja siie disiaj pól dnia zastanawiam jakim cudem tak syzbko uwinęłam się z tym co mialam na dziś aplanowane i napawdę dopiero teraz czytająć Twojego posta uuświadomilam sobie, ze zapomniałam okna pomyc! :baffled:

Ja skusiłam się dzisiaj na gofry i wcinam mniammmm
Przepis jeszcze nie idealny ale już coraz smaczniejsze mi wychodzą

Martolinka to by było hihihi gdybyśmy się spotkały w Malborku
my z Pawłem ruszamy jutro ok 8, zambieramy mamę z Żukowa i wracamy w poniedziałak. Jeszcze czeka mnie pakowanie dzisiaj. Dobrze, że godzinę dłużej śpimy

Ciekawe czy ta policja coś zrobi temu anglikowi, debil :no::no:

Dziunka żyjesz???
Dziewczyny jakie plany na długi weekend????
dla mnie żaden dlugi, bo w poniedzialek pracuję i tak dobrze, bo dąlo mi się zamienić. Poczatkowo miałam miec popołudnie, do 18 ale udalo mi się zamienić na sam środek dnia dzięki czemu będe mogła isc z chlopakami na halloween. Michalowi to jesczez zwisa ale Kuba żyje tym od dawna. A maz niestety w delegacje do majdanka w poniedizalek jedzie. W niedzielę wieczorm z reszta tez pracuje. Martwię sie o tą ich trasę, mówię żeby przełozyli, bo znowu na pewno będą rekordy na drogach ale nie chcą słuchać :wściekła/y:

Dziś wyszliśmy wreszcie na dwór! iecąła godiznę ale zawsze, normalnie szok, po 3 tygodniach

właśnie piekę serniczek :tak: i mam nadzieje że wyjdzie bo mam straszną ochotę na niego ;-):-)
u nas nie ma długiego weekendu bo tutaj się nie obchodzi święta zmarłych (nawet nie wiem czy jest w kalendarzu coś takiego) ale jutro wybieramy się na wycieczkę , muszę tylko wrzucić torbę do szpitala do bagażnika tak w razie "W" ;-) i możemy jechać hehehe , może mi to dobrze zrobi i faktycznie urodzę wcześniej :-)

reklama
Ania widzę, że torba już Cię nie opuszcza, trzymam kciuki, ale poczekaj jeszcze jak się zaduszki skoncza :-)

Kilolku a co Ty bedziesz robic w szkole??? Lekcje macie?

my to groby mamy wszedzie z mezem: Malbork, Żukowo i Przywidz takie wieksze kółko

Nie chce mi sie pakowac moge jutro :confused: o 8 wyjazd, ale mam lenia..

Mój syn nauczył sie nowego słowa: "krowa" nic nie bułoby w tym śmiesznego gdyby nie fakt że tak babcie dzisiaj wołał (czytaj tesciowa) myslałam że padne :-D:-D:-D, tesciowa mówi że jemu juz wybaczyła ale mi nie :-D :baffled::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry