Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Banana Twoja mała tak świetnie mówi po anielsku wow.jak wy ją uczycie ???jestem pod wrażeniem
No ja coś czuję, ze Maxwell wystartowała
Dziewczyny help, co kupujecie facetom na prezent ? Nie mam pomysłu zupełnie...
. a pomysl moj mi podpowiedzial
zachcialo mi sie wyprobowac nowego przepisu,. dobrze,ze jeszcze jajka mialamWłaśnie uśpiłam Alę po serii wrzasków. Mówiła mi mamo uciekaj stąd a potem siedziała sama w sypialni i się darła.
Ja idę uporządkować teczkę ciążowa - do tej pory używałam starej z poprzedniej ciąży ale rozleciała się na czynniki pierwsze dziś. A jutro USG... trzymajcie kciuki, stresuję się.

u nas postępy karmieniowe tzn w nocy już dostawiam ale w dzień jeszcze odciągam , mam zamiar powoli jednak przechodzić na cyca też w ciągu dniabo już mnie tak strasznie brodawki nie bolą , oby się udało
![]()
siedze,smaze ryba na jutro na impreze i sie wsciekam, bo musze powtarzac ciasto na torta,bo pierwszy wyszedl zakalec![]()
zachcialo mi sie wyprobowac nowego przepisu,. dobrze,ze jeszcze jajka mialam
zawsze to jakieś pocieszenie;-)
oj, ale się namęczyłam by ją wybudzić.Asia po udanej zabawie wstać rano nie mogłaoj, ale się namęczyłam by ją wybudzić.
Marcel jak tylko usłyszy ze swojego pokoju ze tata wstaje to juz startuje i koniec mojego spania - bo on zdaje sie jakby nie spał i tylko wyczekiwał. Jest to godzina pomiedzy 5.50-6.10 

Więc co za róznica, bynajmniej szybciej dziecka nie mam 

Jajo mądrzejsze od kury