reklama

Listopad 2009

reklama
Cleo a Wy nie macie wypowiedzenia?

lekko pandieta jestemm,od 5 rano Michal rzyga niesamowicie :-( nie zaprowadzilam przez to Kuby do przedszkola ale za to pospał sobie do 8 a my walczymy z tym rzygami. Pralka za prallką chodzi a w domu sztynk jak niie wiem. 2 dni temu A. mial podobnie, więc sądze, ze to wirus, teraz tylko na Kubę wyglądac.

kurde A. ma nieciiekawie w robocie. Narozrabiał, w sumie niechcący, nie przemyslał do końca, ze moze zaszkodzić i teraz mu grozi dyscyplinarka i rozprawa w sądzie :-( siedze jak na szpilkach

Lotka - proszę bardzo, to fluidki specjalnie dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak:
dziękuję! ...no i teraz możesz iść rodzić ;-)

Cleo a Wy nie macie wypowiedzenia?

lekko pandieta jestemm,od 5 rano Michal rzyga niesamowicie :-( nie zaprowadzilam przez to Kuby do przedszkola ale za to pospał sobie do 8 a my walczymy z tym rzygami. Pralka za prallką chodzi a w domu sztynk jak niie wiem. 2 dni temu A. mial podobnie, więc sądze, ze to wirus, teraz tylko na Kubę wyglądac.

kurde A. ma nieciiekawie w robocie. Narozrabiał, w sumie niechcący, nie przemyslał do końca, ze moze zaszkodzić i teraz mu grozi dyscyplinarka i rozprawa w sądzie :-( siedze jak na szpilkach

współczuje...

Kilolku mamy wypowiedzenie miesięczne...dzwoniła żebym do niej dziś przyszła..nie mówiła po co może sprawę przemyslała..nie wiem już sama

ale co to u Ciebie kochana znowu się dzieje????biedny Michaś :-( do lekarza idziesz??
mam nadzieje że z A sie wyjaśni i może się uda pracę utrzymać kurde szlag by to czasem wszystko trafił...trzymam kciuki a Ty staraj się nie denerwować.BUZIAKI DLA CIEBIE I SŁONECZEK TWOICH :*********

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry