reklama

Listopad 2009

Gosiulek fajne te zajęcia:tak:

Dla mnie oryginalna ciastolina nie śmierdzi bardziej niż plastelina ale może mam coś z węchem:-p

Asia ostatnio ugryzła w żłobku kolegę w nos, a potem w plecy:nerd: a dziś niania się śmiała że Asia łobuzuje za trzech i skacze po stołach, szafkach i parapetach:rofl2: ma to w genach po mamie i prababci:-D uwielbiałyśmy wszelkie wspinaczki, najbardziej skakanie po drzewach i oczywiście z samymi chłopakami:-D

reklama
hej
dziunka normalnie jakbym o sobie czytała :tak: , też się wszędzie potrafiłam wdrapać i z chłopakami goniłam po polu ;-) , no i Kuba ma to samo ,chodzić nie umiał ale wszędzie się potrafił wspiąć :-)
cleo , kilolek również trzymam mocno &&&& za poprawę sytuacji :tak:
maxwell mam nadzieje że Martusia zdecyduje się w końcu wyjść :tak: , trzymam dalej &&&& za szybkie rozwiązanie ;-)

ale u mnie dzisiaj była paskudna pogoda ,normalnie grad , deszcz , słońce wszystko na zmiane :szok: aż się z domu nie chciało wychodzić , jutro podobno ma być to samo :wściekła/y: więc albo się wybierzemy do mojej teściowej albo znowu czeka nas siedzenie w domu

reklama
Witamy z rana wczoraj nadrobiłam, ale juz nie zdązyłam odpisać. U nas dziadkowie chorzy, ja w tamtym tygodniu chora, a Jasiek na szczęście tylko mały katar, który już się skończył. Cały tdzień byłam w domu, żeby ograniczyć troche przebywanie z dziadkiem, bo ten ma zapalenie oskrzeli. Dziś muszę pojeździć po urzędach, więc pancz startuje na dół.

ANIA Lenka jest cuuuudowna.

KIKOLKU trzymam kciuki, żeby u A w pracy było ok.

CLEO może kobieta przemyślała sprawe, bo tak faktycznie narty jej sama odjadą.

AGRAFKA zdrówka i spokoju :)

GOSIULEK nie wiem, gzie jest twój blog? A zajęcia naprawdę fajne.

Nie pamiętam co miałam więcej napisać teraz będę częściej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry