reklama

Listopad 2009

reklama
siemanko laseczki ;-)

eee co by tu Wam napisać myślę:-D baba się nie zgodziła na obniżkę ,głupio tłumacząc..."zobaczymy w styczniu"...tylko w styczniu to ja chcę mieszkać już w innym lokum...niech to szlag...

jutro wpada do mnie w odwiedziny teściowa to może trochę odżyję ,pomoże przy Igim ....

Maxwell jak tam sytueeejszyn :-D

Kilolku zdrówka dla Kubusia.Jak z A ??

hej hej a my po bardzo szybkim dworku :-D Niby bardzo słonecznie i ciepło wydaje sie przez okno, ale szczypie w poliki jednak :tak:

Daliśmy pieskowi jeść i pić bo miał mało a do tego młody pobawił sie w piaskownicy i pogrzebał rękawiczkami w ziemi :baffled: no a ja wytrzepałam ten nieszczęsny dywan, który czekał chyba od sierpnia. Eeeeeee lekki sie okazał. Teraz to nie to samo co kiedyś, ze we dwóch trzeba nosić te u rodziców. No więc wytrzepałam bo przecież połamie sie do końca jak bedzie dalej pozwijany, a Marcel tez potrzebuje już coś cieplejszego pod tyłeczek ;-)

reklama
Pathanka spójrz na lewo...pod moim zdjęciem na dole...

A ja mam dzis strasznego doła...Posprzeczałam się z moim mężem wczoraj wieczorem a to był ostatni dzień staranek.Ten miesiąc więc znów poszedł w siną dal a były takie piękne krechy na teścei owu.Zryczałam się strasznie i tyle...Już nie mam siły..
Poszłam do tesco na zakupy i kupiłam choineczkę ledową dla Karolka na cmentarz.

Miłego dnia Kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry