reklama

Listopad 2009

Cleo od ciebie nie muszę się uczyc :-D ksiązeczki tego typu juz mamy od długiego czasu, moze nie za 1.99 zł bo ja carefoura nie mam pod nosem ale za 2,70 zł cos się znajdzie.
i wiesz.... złosliwosci zostaw za rogiem, będzie bardziej przyjemnie!..............długo by pisać ale po co i tak nie dotrze.

Ostatnia edycja:
reklama
Spakowałam właśnie małego do klubiku i czekam na jutro;-)jak M wróci pojadę zobaczyć do HM co mają ciekawego , bo młodemu potrzeba ze 2 pary spodni dresowych. Mamy prawie same jeansy. W pepco były dresy za 20 zł więc w sumie żadna okazja a w HM mozna czasem dorwać coś za taką samą cene.

Ula w grudniu raz w tygodniu od stycznia 2 razy po 4 godziny.
Trochę musiałam młodemu rzeczy dokupić i szkoda mi dać za spodnie dresowe , które mają służyć do wyjścia na dwór więcej kasy. Na wiosnę kupowałam w hm takie spodnie do 14.99

My tez sie pakujemy, idziemy na 18 na spotkanie z plastyką, no zobaczymy co to za cudo.
Oli wczoraj dostał mnostwo prezentów edukacyjnych bo przeciez zabawkami sie nie bawi a najwiecej dzis chodzi z gąbką do mycia, ktorą H kupił z kangurkiem z kubusia puchatka :-D codziennie moj H sie pyta czym sie Oli bawił a ja nie potrafię mu odpowiedziec na to pytanie, ogolnie niczym konkretnym. Zabawki powynoszone są w polowie do babci. Cuda na kiju bysmy mu kupili a wszystko lezy. ech nie mozna miec wszystkiego :-)

Cleo od ciebie nie muszę się uczyc :-D ksiązeczki tego typu juz mamy od długiego czasu, moze nie za 1.99 zł bo ja carefoura nie mam pod nosem ale za 2,70 zł cos się znajdzie.
i wiesz.... złosliwosci zostaw za rogiem, będzie bardziej przyjemnie!..............długo by pisać ale po co i tak nie dotrze.

o boże...:sorry:to ucz się od innych :-D jak zwykle urażona niczym szczególnym:sorry:
a co niby ma do mnie dotrzeć?? nie rozumiem ...to do Ciebie nie dociera co ja napisałam i ja zwykle niezauważyłaś buzki na koncu czyli odebrane powinno być to jako żartobliwe i pewien przekaz a propo tego poniżej tu..

Cuda na kiju bysmy mu kupili a wszystko lezy. :-)

ciekawe dlaczego....:-D???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jedyne to chyba co mi w nim nie pasuje, to chyba sie nie da wylaczyc dzwieku - takiego pikniecia jak odczytuje temperature(albo ja nie umiem bo instrukcje mialam nie po polsku). Ja go dostałam w prezencie, zanim sie tomi urodzil, w sumie nie wiedzialam w jakiej on cenie, no ale sluzy do dzis, wiec chyba dobry :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry