Gosiu dobrze ze napisalas bo ja słyszalam tylko o bioaron c ten co reklamują a on od 3 roku zycia, nie wiedzialam ze jest bioaron baby, zaraz poczytam sobie.
Moj Oli tez spi od 12 a ja mialam się zdrzemnąc ale przygotowuję rzeczy do zabawy z Olim ze strony wczesnaedukacjaantkaikuby, wczoraj H kupił super gruby papier kolorowy wiec robię cos takiego:
Wczesna Edukacja czyli Antka i Kuby świata odkrywanie karty swiąteczne juz podrukowalam i kolorowe tabliczki.
Mój Oli zaczyna oszukiwac.......dzis porozrzucał cos tam a ja mu mowię zeby posprzątał a On mowi ze nie ma siły, potem ze brzuch boli, potem zwiał do pokoju i krzyczy "nic nie słyszę" ohooooo zaczyna się!!!!!!!!!
poza tym jego słowa : utknąłem, narozrabiałem, pyrgam mnie rozkladają na łopaktki.
Dzis w nocy wstał z płaczem i krzyczał "mamuniu przytul mnie" słowo mamuniu sam sobie wymyslił i juz nie jestem mamusią tylko mamunią, potem krzyczał ze muchę złapał i zebym otworzyla okno i ją wygoniła, potem zebym przytuliła mocno, zebym przykryła kołderką itd Nic się nie wyspałam a teraz to juz pewnie po ptokach.