reklama

Listopad 2009

Gosia lokomotywa Tomek to nie TYLKO ale AŻ bo to chyba kosztuje :-) no a czekoladki kochanaaaaa pewnie się cieszył ;-) daj foteczki jak możesz to porób :-)

reklama
Cleo 30zł kosztowała taka plastikowa,chińska...duża,rusza oczami,kominem,ustami...a głośna jak cholera...
Niesttey Mikołaja się bał nawet Tomek nie pomógł :tak:
Aaa na drugi dzień czyli w sam dzień Mikołaja dałam mu jeszcze książeczkę z układankami taką mikołajkową z tesco...

Wiecie,mój dziadek miał na imię Mikołaj i urodził się 6grudnia.

ja takie cos mam to taki ala Tomek...i sie swieci ?? to to?? moje tez głosne masakra....baterie wyciagnełam :-D

ale historia dziadkowa.fajne wspomnienia masz na 6 grudnia

Kurcze ale jestem dziś śnięta... Ala też nie w sosie, teraz ma fazę u powtarza od 10 minut "Mamo uciekaj stąd" ze łzami w oczach. Bo nie chciałam jej znowu właczyć Buliby. Mówię "Nie" a ona buzia w podkuwkę, broda się trzęsie i pyta "Mamo cio ty mówisz?", takie niedowierzanie, ze mowię nie. Serce się kroi, ale jak po chwili zaczyna mnie kopać i mówi ze mam uciekać to żal mija.
Eh.. Trudy macierzyństwa.

Wiecie co laryngolog dał małemu biostyminę a okazuje się że ona od 5roku życia:sorry:

Nie patrz na to aż tak, bo ulotki to jedno, a komu można dać to drugie i tu decyduje lekarz. Ulotki są "ostrożniejsze" zeby ludzie na własną rękę przez przypadek nie przedawkowali i nawet jak przekroczą dawkę dozwoloną w ulotce to zwykle nic się nie stanie. Specjalnie je tak tworzą.

Dziunka ale ja pisałam do producenta biostyminy i on powiedział że od 5roku życia a dla młodszych jest bioaron baby-nowość z omegą o wit. D

Cleo zrobiłam zdjęcie ale coś nie mogę przesłać blutem...chce jakiegoś kodu choć wcześniej nie chciał...

U nas nastała cisza Jasiek spi uffff a ja ogarnęlam dom i zasiadłam. Byliśmy na spacerze właściwie od domu się za wiele nie oddaliliśmy, bo niedaleko budują drogę i była kooopara. Dzisiaj chciałam iśc na ganek wywiesić pranie i chciałam zostawić panicza na górze, a on z wyrzutem "mamo dlaczego nie chciałaś mnie zabrać".

CLEO GOSIULEK u nas też na stanie jest ten głośny do granic możliwości Tomek, ale kupił go dziadek więc wzięłam się na sposób i zaniosłam go na dół do dziadków (Jasiek ma tam troche swoich zabawek) i męczy ich uszy.

AGRAFKA niezły temperament ma twoja panna. Jasiek nie kopie ale ciągnie mnie za spodnie jak nie chce z nim gdzieś iść, do tego stpnia, że nieraz zdarłby je ze mnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry