reklama

Listopad 2009

reklama
Zazdroszcze spacerków :-(:-(:-(
Pawła udało mi się dzisiaj uspać coś po 14 i obudziłam przed 16 na pyszną zupę pomidorową, wsuwał aż milo. Dawno mi w tej chorobie nie zjadł.
Dzisiaj pewnie o 19 nie zaśnie :cool2::cool2::dry:
Smaka mi robicie na pizze :-p
Cały dzień nic nie robilam tylo leniuchowałam i bawiłam się z synkiem, dobrze mi :-), ale chyba trochę poprasuje i męża wypiore co by mi na balety nie poszedł :-D

Igi tez już wstał jakiś czas temu.Znowu ma zajawke na bańki i puszcałam w kuchni stojac na stołku a Igi łapał:-Dodkąd mamy tv internetowe ma zajawkę na dinozaury bo na mini mini fajna bajka.chodzi z dwoma z kinderjajek i się bawi... o a teraz reperuje wszystko wiertarką:-D

mój D niestety woli balety...a ja mam święty spokój;-)

no to Marcel dzisiaj o 5 wciągnął flachę później pół bułki z kiełbaską a okolo 11 drugie pół bułki i jajecznica na masełku z 2 jaj no i jak zasnął po 13 to wstał po 17 :-D Wciągnął miche rosołu z mięskiem i bryka. Dzisiaj tez nas czeka długi wieczór. Ale nie szkodzi bo mam powera :tak: Chyba tak mnie ucieszyła wiadomość ze jutro do rodziców jedziemy ze od rana sprzatałam, wszystko mam na glanc. Ugotowałam pyszny rosołek - az sama sie skusiłam bo na serio bardzo bardzo mi smakował - zresztą nie tylko mnie :-p No a co do drugiego to opcje zmieniały sie jak w kalejdoskopie. miały byc mielone, pozniej udka kurczakowe z piekarnika później kotlety schabowe a stanęło na pizzie :-D:-D Jutro tylko pakowanko i ogarnięcie się na wyjazd a zupa jest i na szybko schaboszczak i tyle :-D ojjjj jakis podejrzanie dobry mam humor :tak:;-);-);-)

Właśnie skończylam masę pierniczków :-) dzieki Dziunka za przepis :-) oczywiscie polowa pierwszej blachy poleciała do kosza, bo za cienkie byly i sie podjarały, ale reszta cudo :-) pierwszy raz w zyciu je piekłam, więc już wiem co i jak...
a właśnie...jak Wy przechowujecie te pierniczki zeby byly dobre na Swieta? ja mam tylko plastikowe pojemniki z pokrywkami, moga być? :-)

na śmierć zapomniałam, że miałam dziś z chlopakami ozdoby z masy solnej robić! :szok::baffled: jutro pewno sie nei wyrobię, chociaż może... ale raczej zanosi się, ze Kuba posiedzi parę dni w domu, bo dusi się fatalnie, aż do wymiotów. Musiało mu znowu skuurczyć oskrzela. Mam nadzieję, że się w ponedziałek do naszego lekarza dostaniemy. A miałam isć w poniedziałek do fryzjera.... tiaaa

byłam dziś w Jankach. Spędzialam 4 godziny chodząc po sklepach i ***** za przeroszeniem kupiłam. Nie było nic co chciałam. Nawet kawy bezkofeinowej mi się nie udalo dostać. No masakra normalnie. Prezentów żadnych nie kupiłam. Teraz siedze na allegro i cuduję. Chyba wreszcie znalazłam coś dla chlopaków. Ale nie mam pojęcia co z teściową :-(jakies pomysły?????
Jedyny pozytyw, że nakupiłam części do michałkowych półeczek, najdalej w środe powinnam skończyć a wtedy jeszcze tylko wypucować klatkę schodową i doszorować podlogę i finisz, można świętować.

kilolku,a czym po wypieczeniu malowac takie ozdoby? zwyklymi farbami? choinka wlasnie zostala ubrana.mloda powiesila kilka bombek i sie znudzilo. o wiele fajniej jest przeciez podkradanie takich paczuszek-prezentow do zawieszania, sciagniecie kokardy i folii i rozp...anie styropianu ze srodka na najmniejsze kuleczki :dry: jak rozprawila sie z 5 to caly pokoj mialam jak w sniegu...

z tesciowa nie pomoge. ma jakies hobby?

reklama
BanAna zwykłymi farbami tzn plakatówkami, tylko bez wody, bo się "rozciapa". Można też flamastrami. A na koniec fajnie jest polakierować, lakierem w sprayu np śnieżka takim jak do gipsu ale nie koniecznie

ja całe szczęscie nie mam bombek w styropianie, bo wyobrażam sobie co by się działo :szok:

z hobby to nie bardzo chyba ale chyba umyśliłam - kupię teściom wspólny prezent - ramkę cyfrową i wgram zdjęcia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry