C
Cleo1981
Gość
Mama ja żeby nie czyscić i żeby się nie przypaliło wylozylam na foli aluminiowej i lekko posmarowalam olejem ale to malusio tak aby aby
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

odkąd mamy tv internetowe ma zajawkę na dinozaury bo na mini mini fajna bajka.chodzi z dwoma z kinderjajek i się bawi... o a teraz reperuje wszystko wiertarką
Wciągnął miche rosołu z mięskiem i bryka. Dzisiaj tez nas czeka długi wieczór. Ale nie szkodzi bo mam powera
Chyba tak mnie ucieszyła wiadomość ze jutro do rodziców jedziemy ze od rana sprzatałam, wszystko mam na glanc. Ugotowałam pyszny rosołek - az sama sie skusiłam bo na serio bardzo bardzo mi smakował - zresztą nie tylko mnie
No a co do drugiego to opcje zmieniały sie jak w kalejdoskopie. miały byc mielone, pozniej udka kurczakowe z piekarnika później kotlety schabowe a stanęło na pizzie 
Jutro tylko pakowanko i ogarnięcie się na wyjazd a zupa jest i na szybko schaboszczak i tyle
ojjjj jakis podejrzanie dobry mam humor
;-);-);-)
jutro pewno sie nei wyrobię, chociaż może... ale raczej zanosi się, ze Kuba posiedzi parę dni w domu, bo dusi się fatalnie, aż do wymiotów. Musiało mu znowu skuurczyć oskrzela. Mam nadzieję, że się w ponedziałek do naszego lekarza dostaniemy. A miałam isć w poniedziałek do fryzjera.... tiaaa
jak rozprawila sie z 5 to caly pokoj mialam jak w sniegu...